- Konu Yazar
Merhabalar, ben dağda bayırda çok gezen biriyim ve bisikletten motora geçmeyi planlıyorum. Hiç motorsikletim olmadı ve henüz pek anlamam motordan açıkçası.
Genelde bisikletle ordan oraya atlamayı ve engebeli yerlerde dolaşmayı severim. Bu zevki alacağım motorla da sürdürmeyi planlıyorum. Ama alacağım makine ile sadece günübirlik turlar değil, uzun yollar da yapmak istiyorum. (Antalya-Marmaris) Bana gerekli model tavsiyelerinde bulunursanız size minnettar kalıcam. Aradığım motor kısaca:
-İki kişilik olması önemli.
-Uzun yollar yapacağım için konfor ve dayanıklılık gerekli.
-Motoru şehir içi ve engebeli dağlık taşlık arazide sorunsuz kullanmalıyım.
-Çok pahalı olmasın, 4.500 TL bütçem var.
-Çok teknik birşey olmasın, parçalarını kendim söküp takabileyim. (teknik bilgim iyidir) :cat:
-Cross tarzına yakın olursa sanırım ilgimi çeker ama aklınıza ne gelirse hertürlü tavsiyenize açığım.
Şimdiden teşekkürler... :king:
Genelde bisikletle ordan oraya atlamayı ve engebeli yerlerde dolaşmayı severim. Bu zevki alacağım motorla da sürdürmeyi planlıyorum. Ama alacağım makine ile sadece günübirlik turlar değil, uzun yollar da yapmak istiyorum. (Antalya-Marmaris) Bana gerekli model tavsiyelerinde bulunursanız size minnettar kalıcam. Aradığım motor kısaca:
-İki kişilik olması önemli.
-Uzun yollar yapacağım için konfor ve dayanıklılık gerekli.
-Motoru şehir içi ve engebeli dağlık taşlık arazide sorunsuz kullanmalıyım.
-Çok pahalı olmasın, 4.500 TL bütçem var.
-Çok teknik birşey olmasın, parçalarını kendim söküp takabileyim. (teknik bilgim iyidir) :cat:
-Cross tarzına yakın olursa sanırım ilgimi çeker ama aklınıza ne gelirse hertürlü tavsiyenize açığım.
Şimdiden teşekkürler... :king:
Moderatör tarafında düzenlendi: