bu ses konusu canımı sıktı inşallah kronik bir sorun değildir.
Motor kisin alinmali ocak ayinda cbf 150 pesin 3700 12 ay taksitle 3990 tl idi simdi sezon girdi o fiyatlarda cbf de hayal oldu.merhaba arkadaslar. bende yeni baslayacak birisi olarak buyuk bir ihtimalle bu hafta motorumu alacagim. ilk once cbf 150 almayi dusunuyordum. ama gercekten ciddi bir fiyat farki var arada. anlamadigin bir konu daha var satis yapan bayiler kredi kartina oyle bir vade farki koyuyorki bankadan kredi ceksen cok daha ucuz. neden boyle bir politika uyguluyorlarki. vade dedigimde oyle uzun falan degil 6 ay sadece.
Motosikletin motorundan bir zırıltı gelmeye başladı 1500km' den sonra.Şu an 1700km' ye yaklaştım ve bugün yapmış olduğum şehiriçi gezintide ses hayli rahatımı kaçırdı.
Yukarıdaki yorumlarda okuduğum ses sorunsalı, acaba benim bahsettiğim sıkıntı ile aynımıdır ?
ben Antalya'dan Özgür Motor'dan aldım 3800 tl'ydi 100 tl zam geldi sanırım sonraSelam herkese arkadaşlar. Motoru Antalya'dan alan var mı acaba? Nerden ve hangi fiyata aldı yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
ses kaydı veya görüntü kaydı alabilir misiniz hocam, mümkünse bir nebze de olsa fikir sahibi olurduk.Benim motoru ayarladılar bakalım, ses için net bir şey söylemek doğru değil şimdiden.
ben antalya da oturuyorum bir ay önce motoru alanya da ki bayi den aldım 1650 t.l ye hemen getirdiler. evraklarını da sonra gönderdiler.Selam herkese arkadaşlar. Motoru Antalya'dan alan var mı acaba? Nerden ve hangi fiyata aldı yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.