TeşekkürlerBütün herşeyi paylaşmak istiyorum ilgilenenlere faydalı olmak adına.
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
.........
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
Evet,ileriye dönük reklam ve pazarlama stratejisini bu şekil kullanıyorlar.Piyasadaki açığı kullanarak nokta atışı yapıyorlar.Bir çeşit hedef kitle ve marka bağımlılığı yaratıyorlar.Küçük CC'nin düşük yakıt tüketim avantajına yakışıklı motor tasarımı,kaliteli üretim ve sınıfına göre yüksek tork ve beygir verimliliği artmış seri motor.Benim gibi çoğunluk şehir içi trafik ve günlük kullanımı yüksek km olan sürücülerin tercih sebeplerinden biri olabilir.Kardeşimin 690 Sm ile performans olarak kıyaslanamasa da, malzeme kalitesi olarak aşağı kalır yanı olmamakta.Güzellik göreceli bir kavram olsada Duke 200 bence oldukça yakışıklı:cat:
slm ben de 200 gelince 125 lik den vazgeçtim bana da bugun haziran başında teslimat dediler sarkacak galiba........
.şu maps uygulaması filan varmış.eğer öyle bir durum varsa bu motorun son hızı 150 civarı olması gerekir.asya 200 bile 15 beygirle 135 hıza çıkabiliyor.belki dişli değişimi gerekebilir ama 135 km/sa hızla sabit ve sağlıklı bir şekilde yol alabiliyorsa bana yeterli olur.benim cbr da 135-140 a çıkıyor ama yormadan 110-120 arası gidilebilir.
şu maps uygulaması filan varmış.eğer öyle bir durum varsa bu motorun son hızı 150 civarı olması gerekir.asya 200 bile 15 beygirle 135 hıza çıkabiliyor.belki dişli değişimi gerekebilir ama 135 km/sa hızla sabit ve sağlıklı bir şekilde yol alabiliyorsa bana yeterli olur.benim cbr da 135-140 a çıkıyor ama yormadan 110-120 arası gidilebilir.
ben spomoto dan alacağım gemi 28/05/12 de geliyor dediler gümrük ve trafik işleri bence 15/06 kadar sarkar gibi geliyor
Merhaba Arkadaşlar. Motorlar 31 Mayıs itibariyle Spormoto Showroomda yerini aldı. Ruhsat plaka vs işlemlerin bitmesiyle pazartesi motoru teslim alacağım.. Cuma gününe denk geldiği için iki gün beklemek zorunda kaldık.
Tayfun bey, Arka tekerin arkasında Hindistan versiyonda yer alan çamurluk varmıydı. Cunku Serter emin değildi olup olmayacağından. Ben Avrupa versiyonunda olmadığını düşünüyorum ama belli olmaz dedi. Aksesuar listesinde de yok çunku o parça.
Hayırlı olsun size de.
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim:cherry:Motoru 2 saat önce ktmnin offical sayfasında gördüm ve nette araştırdım.Özellikle lastik üstü çamurluğun Türkiyedeki modellerde olmaması üzücüale:Bazı sorularım olucak alan arkadaşlara özellikle bilenlerde varsa cevaplarsalar sevinirim.
1 - Başlangıç motoru olarak uygunmudur?(Bunu sormamın sebebi 125'e göre %80 güç artışı)
2 - 125-200 kasası üzerine 250 ve 300c'lik motor seçenekleri olabilirmiş böyle bişi varmı yakın zamanda?
3 - 125'in bazı parçaları(ayak pedalının yayını tutan alüminyum parça kolay kırılıyomuş vb) iyileştirme varmı yada aynımı?
4 - SporMoto suanda itibaren siparişlermi ürün sağlanıyo yoksa hemen teslim yapılabiliyormu?
Tekrardan alan arkadaşlara hayırlı olsun,en kısa zamanda fotoları bekliyoruz:cherry: