Dün başıma gelen ilginç olay.

Merhabalar beyler.

Gayet sakin yoldayım (sakin falan değilim aslında hızlıyım işe geciktiiiim :queen: )

İşte işyerim içmelerde. marmarise 5 km uzaklıkta olan beldesi gibi biryer. marmarisin içindeyim. uzuuuuuuuuuun bir araç birikintisi var önümde. dalgınım, işe yetişmem lazım sollarından falan geçiyorum araçları.

Marmariste trafiğe alışkın değiliz biz çünkü. :)

Sonra aniden bir farkettim ki bir yığın devlet görevlisinin arasındayım. :santa:

Sivil polismi istersiniz, jandarma mı trafik polisi mi yunus mu ne isterseniz.

Lan dedim neyse bas git onur solla geç şunları işe geciktin yiyicen paparayı.

Geçiyorum sollarından. Bi araç yol vermiyo.

Adam bildiğin yol vermiyo.

Solundan geçicem vermiyo. Sağına geçiyorum vermiyo. Yanaşıyorum adamda yanaşıyo bana.

Sinir oldum soldan geçicek gibi yaptım sağdan geçtim deli oldu. Onunda önündeki aracın camından takım elbiseli bi dayı sarktı.

"laağn dedi konvoyu geçmeeğğ" !

Sonradan jeton düştü. CHP bilmemneysi gelmiş onu koruyolarmış. Çektim kenara farkettim ki en son solladığım 15 araç devlet görevlisi. :queen:

Hepsi el kol yaptı geçerken :queen:

Buda böyle saçma bir anı oldu. :queen:

Haha :) güzel bi olay hiçmi fikir yürütmedin ne ayak hepsi siyah diye :)

hiç aklıma gelmedi valla tek derdim işe yetişmekti. ama o şaşkınlığı anlatamam. :queen:

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:30 ----------

Not: gelen kemal kılıçdaroğlu imiş, yeni öğrendim. :queen:

İlginçmiş, ben hiç takmazdım basar geçerdim. Başbakan olsa ben yolumda giderken kimseye hesap sormam yanlarından hemen geçerim. Trafik polisi dahil :bounce:

hayır bende öyle yapıcaktım baktım olay ciddileşti camdan falan sarkıyolar. çıkarır vururlar ülkem polisi bu, böyle olayların olduğunu hepimiz biliyoruz. =))

sözde bizim içinler :D
geçende aynı dertten 100 kmhzla giderken bir motorluyu adam çamdan ittiricekmiş istanbulda

offff beeee cok güldüm:) harbiden cok şanslısın yaniiii herkezin başına gelmez böyle birşey :)

Peki sesli düşünecek olursak.

Konvoyu gecsen ne olurdu?
Gecmedin de ne oldu?

İyi bari , burada bir arkadaşı, camdan sarkan man in black ler ittirmeye kalkmıştı.

İyi bari , burada bir arkadaşı, camdan sarkan man in black ler ittirmeye kalkmıştı.

Geldim burdayım:queen: endişelenicek bişey yok onlar öyle gelir geçerler...Sen gene ana muhalefet olduğu için şanslısın hökümet konvoyuna denk gelseydin ilk aracı geçtiğinde indirirlerdi:cherry::cherry:

Adamlar yolda bile herşeye muhalefetler.
Hükümet olaydı senden onları sollama vergisi alırlardı :)

aman devlet büyüklerine saygı...bu ülkede yol da onların herşey onların o yüzden vatandaş gibi davranacaksın en en ennnn sondan geleceksin...
en son vatandaş akıllarına geldiği gibi

zor geçersin bmw ler yakaladığı gibi asvalta yapıştırırlar

Biraz sıkar o dediğini yapmak sen hiç öz Trabzon'lu görmedin galiba, bmwlerde zaten lamborghini hızında gidiyorlarya 600 ve 1000 likleri hemen yakalarlar. Birazcık mantıklı olalım

Heyt be hic gulecegim yoktu..
Aslinda motorun arkasina kucuk bi yazi assaydinn
BENZİNDE İNDİRİM İSTİYORUZ
MT AİLESİ
diye hic olmazsa neden gectigini anlarlardi;-):))))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar