KASK İÇİN ALINIR :)

Herkesin malı kendine güzel. Kask için alınır felan derken bir küçümseme varsa eğer yakışmaz. Fakat yoksa hatam affola :)

Küçümseme deyil kask kaliteli geldi bana ve istedigi fiyat 300 tl + motoruda veriyor motor belese gelio gibi bişi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------

İzzet ben sana yorum yapmıyorum asıl ;)

Hayırdır adam motoru deyil kaskı veriyor zati motor etmez o kadar kask kaliteli geldi alsammı diye düşünüom bende kask arıyorum :)

Moderatör
İlginç bir durum yok, plakasız ruhsatsız hor kullanılmış bir motor. Ederi anca o kadar zaten.

Madem öyle al bi tane ls2.. 120 tl.. Tabiki ben genede Lazer,Nolan dan aşşağısını tavsiye etmem.

Madem öyle al bi tane ls2.. 120 tl.. Tabiki ben genede Lazer,Nolan dan aşşağısını tavsiye etmem.

Komik geldi yani bana satanlar kaskıda veriyor zaten kask kaliteli gibi birsey sandım ben öyledir belkide motor 300 etmez zati kask kıyak diye adam alır motoruda birine verir :) Ls2 bakıcam güzel kaskları var

gdr kask bendede var 110 lira kaliteli bi kask bi kere düstüm başımı yere vurdum kask işini iyi yaptı üstelik konforlu tek sorun 1650 gr olduğundan boynu ağrıtıyor bi zaman sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar