Daelim Sym Ve Kyomco ya parça üreten bir firma,honda ya yedek parça üretiyor.avrupadaki fiyatı türkiyeden 1000 ila 1500 lira arası daha ucuz.türkiyede biraz pahallı.Zaten türkiye pazarında 5 sene civarıdır bulunan bir firma.sym ve kyomco nun kalitesi ne ise daelim in kaliteside o.
Hayırlı olsun.
Onlar motor satmak istiyorlarsa tanıtım fiyatı ayaklarını falan bir geçsinler. Motorlarının kalitesine birşey demem ancak fiyatları çok yüksek. 6700 TL'ye PCX125 alınabiliyor, üstelik su soğutmalı ve bundan çok daha performanslı. Ya da yine daha performanslı olan Kymco Dink 200i de bununla aynı fiyat ve o da su soğutmalı. 9500 TL'ye Xciting 250, 9700'e GTS 250 Evo varken 8400 TL'ye (indirimli fiyat) S3'ü kim alır ? 2 kişi eşyalarla binildiğinde o S3 125 cc motorla yerinden nasıl kalkacak ?
Daelim'in piyasada tutunabilmesi için bırakın zam yapmayı, S2'yi 1000 TL, S3'ü de 1500 TL aşağı çekmesi lazım. Bu fiyatların hakkını verebilmeleri için en az 200 cc olmaları gerekir. Parasının hakkı tek bir motorları var o da Roadwin 250. Millet sadece kasaya değil, motor hacmine de bakıyor malesef.
Motor çok güzel motor, ona lafımız yok.
Bu bilgiyi nereden aldın bilmiyorum ama 1 haftada 1500 tane motorun satıldığına beni kimse inandıramaz. Bunu satış yapsın diye bayiler uyduruyordur veya Asya Motor bayilere böyle söylemiştir. Bu motoru özellikle gidip almak için insanın hem motordan anlaması gerekiyor, hem de parasının olması veya tam tersi hiç motordan anlamayıp ayaküstü geçerken bayi tarafından ikna edilmiş olması gerekiyor.
Mesela sen neden bu motoru tercih ettin ? İlk motorun muydu, diğer marka ve modelleri de takip ediyor muydun ?
125lik scootera 7 bin lira ver soğukta çalışmasın olacak şey değilArkadaşlar merhaba soğuk kış günlerine girdiğimiz şu günlerde benim s2 de sabah aşırı soğukta zor çalışma sorunu yaşamaya başladım yazın motor maşallahı var marş düğmesine bastım mı 2 sn de alıyordu ama artık 5 sn de bile almamaya başladı.5 nci denemede çalışır gibi olunca gaz verince çalışmaya başladı.öğleden sonra hava ısınınca sorun yok. malum alet ful enjeksiyonlu, başına gelen s2 kullanıcısı var mı? fabrikayı aradım buji aralıklarını daraltman gerekebilir dediler.serviste diyor ki kontağı 3 kere çevir 3 kere ışığı yak ve söndür geçer dedi.eğer başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.!
125lik scootera 7 bin lira ver soğukta çalışmasın olacak şey değil![]()