Haklısınız ama motoru burada değil de, daha çok Edirne'de memleketimde köyde kullanmayı düşünüyorum.A2 yi cebine koymadan sakın...
Teşekkür ederim bu dediğiniz konu hakkında biraz araştırma yaptım ama pek bir bilgiye ulaşamadım.Zzr 250 nin problemli bir model oldugunu duymustum.
Zzr 250 n varsa iyi bir ustaya da ihtiyacin var derler
Ama bunlar kulaktan duyma bilgiler...
Sizede hak veriyorum. Tehlikeli makinalarla oynuyoruz malesef ve hiç hata affetmiyorlar. Ama kendi egolarımı,tutkularımı ve irademi kontrol edebiliyorum. Ne zaman nerede ne yapacağımı nasıl davranacağımı nerede duracağımı biliyorum. Bu yüzden pek sorun olmıyacağını düşünüyorum. Scooter sevmiyorum çünkü en basitinden stop ettiği zaman el marşı çalışmıyorsa olduğunuz yerde kala kalıyorsunuz. Vurdura bilme ihtimali yok. Ayak marşı yok. Şahsen ben scooterları beğenmiyorum ilerideki hedefimde kısmet olursa Honda 1000RR yada R1.bence yaşın racing bir makina için çok genç. çünkü bu makinaların başına geçtiğinde hırslarına tutkularına ne yazık ki yenik düşüyorsun. Senin yerinde olsam vitessiz küçük bir motorla devam ederdim enaz 25 yaşa kadar. biliyorum bu yorumu dikkate almıyacaksındır çünkü kafanda hedef var. ama bence doğrusu almamandır.
Frank Lucas yaşımın küçük olması senin için problem mi yaratıyor anlayamadım.Akıl yaşta değil, başta derler. Her neyse seninde ufakken bazı tutkuların olmuştur illa ki; araba,motor vs gibi. Ama tabi senin zamanında internet olmadığı için yada varsa bile sen kullanamıyordun ki böyle yerlere kendi kafandaki olayları,soruları sorup fikir alamadın orasını bilemem, ama şunu söyliyim empati yaparak kendini benim yerime koy.. ve şunları düşün kendi kendine. "Acaba ben ufakken beni böyle küçük görseler, kendileri benden büyük diye aşağılayıcı tavırlarla yada konuşma uslubuyla moralimi bozuverseler acaba karşılığında nasıl bir tavır takınırdım nasıl karşılık verirdim" bu sorunun cevabını merak ederim gerçekten. Yaptığım saygısızlık olarak görülmesin. Sadece empati..bu grubun yaş aralığı nedir?
Frank Lucas yaşımın küçük olması senin için problem mi yaratıyor anlayamadım.Akıl yaşta değil, başta derler. Her neyse seninde ufakken bazı tutkuların olmuştur illa ki; araba,motor vs gibi. Ama tabi senin zamanında internet olmadığı için yada varsa bile sen kullanamıyordun ki böyle yerlere kendi kafandaki olayları,soruları sorup fikir alamadın orasını bilemem, ama şunu söyliyim empati yaparak kendini benim yerime koy.. ve şunları düşün kendi kendine. "Acaba ben ufakken beni böyle küçük görseler, kendileri benden büyük diye aşağılayıcı tavırlarla yada konuşma uslubuyla moralimi bozuverseler acaba karşılığında nasıl bir tavır takınırdım nasıl karşılık verirdim" bu sorunun cevabını merak ederim gerçekten. Yaptığım saygısızlık olarak görülmesin. Sadece empati..
sinyalli aynalar çok süpper, lakin orjinallerin yerini neyle örtücez peki ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:59 ----------
Arkadaşlar;
Motorumu satmayı düşünüyorum. İlgilenen varsa 11500TL ye vericem. Yabancıya gitmesin , Yeni lastiklerini değiştirdim 500km ya oldu ya olmadı. Akrepoviç taktım o da olsa olsa 300km önceydi. ilgilenen varsa mesaj atabilir burdan.gün içerisinde birkaç kez kontrol ediyorum. istanbul içi hafta sonları isteyen görebilir...
Rio kardesim gecmis olsun.. simdi okudum neyseki onemli bir sorun yok.. ayrica sen karayi seviyordun ne olduda birden boyle bir karar aldin anlamadim? Ne.diyelim alanada satanada hayirli olsun demekten baska bir sey gelmez elimizden..
Kürşat kardeş kara kızıma hala aşığım. Fakat bu gecen gunku olaydan sonra biraz cekincelerim var. Sanırım etkilendim. O yüzden satıp araba almayı düşünüyorum. Belki gelecek sezon tekrar ninja alırım ama.
Lise 3 öğrencisiyim dedim ve bu soru onun ardından geldiği için bana yönelik bir soru sandım. Ama amacım asla saygısızlık değildi.bence alınganlık yapmışsın.
sorunun direkt olarak senle ilgili olduğunu sanmıyorum![]()
Özür dilerim senden. Asla saydırmadım yani amacım saygısızlık değildi. Lise 3 öğrencisiyim dedim ve sen bunun ardından böyle bir soru sorunca direk bana yönelik sandım. Afedersin. Amacım asla saygısızlık yapmak değil.@schmarık,bana okadar saydırmışsın ama sorumun seninle alakası yok,ben gruptakiler kaç yaşında onu merak ettiğim için sormuştum
Benim baktığım 2004 model Lacivert 9.000'deydi ama kaç yılında trafiğe çıktığını bilmiyorum malesef. Adama mesaj atmıştım 1 kaç kere kaporta durumu granejlar ne durumda, değişen boyanan bir parçası varmı diye cevap vermedi ilan süresi bitmiş ilanıda yayından kalmış ulaşamadım adama bir türlü. Olduda aldım diyelim yedek parça olarak çok sıkıntı yaşarmıyım. Yada çok arıza çıkarıp beni üzer mi sık sık. Çok kafam karışık. Ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum. Aldığım zaman satmaya kalsam satılmicak kolay kolay bunuda biliyorum. Anamızın karnından zengin olarak doğmuyoruz ki parayıda çar çur edelim sağa sola savuralım. Gelde delirme işte çok canım sıkılıyo bu konuya.valla forewer'ın zzr250'si vardı.
eğer 2006 yılı trafiğe çıkışlıysa zzr250 alınabilir ama iyi bir ustayı al yanında öyle git bakmaya.
ninja almadan önce bende çok gidip geldim zzr250 mi ninja' mı diye. aralarında performans olarak bir fark olacağını sanmıyorum sadece kasa farklı ama zzr'nin'de çok güzel bir rengi var eğer metalik mor alıyorsan...
Overcloud sence bu motoru bu fiyat,km,model aralığında almak mantıklımıdır? Sonuçta sende bir zamanlar kullanıyordunSenin fikrin ne olur bu konuda sola yatmış bir kere resimlerine bir bak istersen bu konuda yardımcı ol akıl ver bana büyüğümsün kullandın bu motoruda bir zamanlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakmadan-gecme-pisman-olma-61069311/detay/
Zzr250 2004 model 9.000 küsür km'de idi.
Birde bu cbr ile kıyaslama yapıldığında hangisini almak daha mantıklı olur.
-Herkezin fikir,görüşlerine açığım.
Selamlar... Arkadaşlar herhangi bir arka sehpa bizim motorlara olur mu ? Hem boyut olarak hemde bende sehpa takozu yok. Nasıl oluyor modeller? Tavsiye varsa çok iyi olur...
Sağolun...