ara sokağın biriydi ben pek bilmiyorum o tarafları arkadaşım biliyor.Şikayetçi olsaydım da bir şey değişmicekti ki nerden bulcaktı ki:SÇok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Kesinlikle şikayetçi olmalıydınız.
Tam olarak nerede oldu yazar mısınız...
Dostum cok cok gecmis olsun.Inan ki cok uzuldum basina gelenlere.aglesef Turkiye nin hali bu.10 yildir Turkiye ye gitmedim,nedenlerinden biri de bu maglesef.Haberlerde her gun bunun gibi haberler,meydanlarda patlayan bombalar,yolda yuruyen insanlara carpan araclar vs.Sen yine ucuz atlatmissin.Daha kotusu de olabilirdi.Tekrar gecmis olsun.
yok ne dedıysem o kötü oldu:S yapacak bir şey yok artık ama bakalım neler olcakbana sanki arada anlatmadığın veya gizlediğin bişey varmış gibi geliyor ama
Izmir kadife kale, karabaglar, sakat yerlerdi 14 yil once halami ayni. Hicmi degisen gelisen bisey yok yuh yani.
"Ne yazık ki" Gelişen olaylar elbette var. Yazık diyorum, çünkü 'zamane gençliği' diye hitap ettiğimiz ve her geçen yıl bu gibi kişilerin kuyruğunu bir marifetmiş gibi takip edip ve üstüne üstlük mutasyona uğrayarak bir yenilerinin zamanına "zamane gençliğine" çok daha kötü örnekler doğurulabiliyor. -ki bir takımada çoğunluğu bu yönde gençlerimizin.. Sorsak belki yaptıklarını bir marifet sanacaklar(onu astım, bunu kestim, bu bana dik dik baktı çaktım bıçağı??? "bu ne demek lan?").. Bu ve bu olayın gerçekleşmesinde öncelik olan ne eğitimdir nede kültür.. Öncelik aile yetiştirmesidir.. Bende bir İzmirliyim, bu ve bunlar gibi çevremde oldukça fazla kişiler bulunmakta ve bunlara dayanarak bu ifadeleri yazdım. Niyetim kimseyi aşağılamak veya ailesini-soyunu-sopunu kötülemek elbetteki değil yalnız olağan gerçeklerin büyük bir kısmı bu sebepten ibaret.