Motora dikiz videoları mutlaka izleyin http://www.motordelisi.com/forum/moto-haber/91439-bu-motosiklete-kasksiz-binmek-serbest-video.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
Biz korayla okunuyu araştırmıştık çok pahallıya mal oluyor astarı yüzünden pahallı komple fartası alıp ona xenon mercekli koydurtuyorsun çünkü kesiliyor bir çok yeri uydura bilmek için far tası almanın sebebide muayene zamanı komple değiştirmen için yani 250- 300 tl gibi mercekli xenon ve riallide fartası 50 tl gerilere gidersen resimleri vardı sen bilirsin ama benim taktığım sorun teşkil etmiyor montajı çok kolay ...bide sana bir tiyo vereyim mercekli xenon odaklandığı için ileriyi aydınlatıyor ama normal xenon far tasından dolayı havayı ve yanlarıda aydınlattığın için çok karanlık ve ormanlık bölgelerde heryeri daha rahat görebiliyorsun tırsmanı engelliyor :queen:Peki arkadaşlar mercekli xenon kullanan var mı hiç? Tavsiye ederler mi aküye sorun oluyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
yok ....... :queen:ben 9000 bakımı kendim yaptım ama motordan anladığım için yanıltmasın sizi servisten rahatsız oldum 3000 bakım dediğin neki sadece yağ değişiyo zincir gevşemişse geriliyo okadar en önemlisi 9000 bakım benim sıkıntım yamalub koyuyoruz diyerek ne yağın konduğunu görememems.A.cümleten hayırlı sabahlar hayırlı işler beyler .motorun 3000 bakımını yaptırıcam istanbul da adam gibi servis neresi var hem işini düzgün yapacak hemde insanı darlatmıyacak. daha doğrusu servisler varda sizin memnun kaldığınız varmı