Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ahah o komik olmuş ya. aslında herşeye para kazanılabilir mi gözüyle bakan kurumsal şirketlerde böyle bi uygulamaya şaşmamak lazım
bu arada hala alamadım motoru. gece de rüyama girdi. nası özledim belli değil.

Tez zmaanda kavusursun umarım tek teseli bu ara havaların kotu olması sanirim :D nede olsa hava kotu binemiycektim falan dersin :D

ya evet. ben alana kadar terkos yağmur stoklarını doldursun da sonrasında yine bi mojave kurağına razıyım.

tekrar hayırlı olsun kardeş.

teşekkur ederim abi. pazar günü talihsiz bir olay olmazsa adanadayız.
bu arada gürsel abi ile görüştüm sanırım geziyi iptal etmişsiniz hem sevindim(kendi adımıza) hem üzüldüm ( bizim yüzümüzden iptal ettiniz) teşekkürler tekrardan.

_oXXo_; hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler :)

tşk ederim yanlız gezmekten sıkılmıştım :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 2012 comet için ön cam araştırıyorum,özel cam yapan yer varmı bildiğiniz ?

kusuruma bakmayında piston değişimin km simi var.yani illa şu km değişir diye bir periyodumu var.ve piston sekman neden değişir.??
yani 15000 20,000 km bir motor yag yakamazmı ?*

20.000de yağ yakacak hale geldiyse, bu durum motorun ya bakımsız bırakıldığı ya da sürerken becerildiği anlamına gelir... bakımlı ve sağlıklı sürülen bir çin malı cub bile 25-30.000 yapıyorsa, elimizi vicdanızıma koyup bi düşünelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu bilgi banada lazım bir 5 cm daha uzun bir cam güzel olur gibi geliyor.
istanbulda özen plexi diye bir yer yapıyor ama ben istanbulda değilim.Ankara şaşmazda varmış bugün gidip bakacağım.Sonucu paylaşırım.Kendim plexsiden ısıtarak yaptım kıvrımlarını vsvs cuk diye oturdu,Sadece sabitlemek kalmıştı ancak vida deliği açarken pileksiyi çatlattım.

Soft yan çanta(kumaş) çok kullanışlı.Ümraniye Mert Motor 90TL. aldım

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:53 ----------

yan çantalar süper reis :) nereden ve kaça aldın ?

Selam olsun sizin tayfaya :)

_oXXo_; hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler :)

Saol teşekkür edrim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ön cam için şaşmaz'a gittim ama kalıp yok vsvs nedenlerle yapamayız dediler.Motorcunun birinden ön cam aldım.Hırdavatçıdan da aparatlar ayarladım, 1-2 saat uğraştıktan sonra harika bişey ortaya çıktı.Bana maliyeti tam 19 TL.Rüzgar sorunum ortadan kallktı,resim ekleyeceğim.

Ön cam için şaşmaz'a gittim ama kalıp yok vsvs nedenlerle yapamayız dediler.Motorcunun birinden ön cam aldım.Hırdavatçıdan da aparatlar ayarladım, 1-2 saat uğraştıktan sonra harika bişey ortaya çıktı.Bana maliyeti tam 19 TL.Rüzgar sorunum ortadan kallktı,resim ekleyeceğim.

RESİMLERİ ACİLEN BEKLİYORUZ

elinize sağlık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
üst iki tane somunu değiştireceğim hep köşeli somun vardı,özel somun bulursam değiştirim.

6225y.jpg

62291.jpg

622fd.jpg

doğru hatırlıyorsam senin motor yuvarlak far lı lardan. benim motorda kappa nın en büyük boyu var . gayette memnunum. bir göz istersen kappa lara

Zevkmeselsi ama onu ben sevmiyorum givi nin gider nakedlar icin olan modeli ama var olurmu bilmiyorum.

Birde benim arka amortisor hakkın rahmetine erişti naisl oldu bilmiyorum ama 5 li kademimin 4 üncüsüne cıkarmıştık en ustun bir altı yani nasil olduysa dun sabah park halinde yerde yag gibi benzin gibi bir sıvı gordum çok umursamadım ama neden olur berakte ettim iş cıkışı otoparktada az mikatrda gördüm motordan geliyor sandim Chronix e sordum fazla yag koydularsa tahliyeden atıyordur helede motoru zorladıysan dedi ok dedim sonra 1 satlik gece sürdükten sonra motor tavsan gibi zıplamaya basladı hızlı giderken derin cukurlardan neredeyse ustun atarcasına zıplayınca yağın akibeti cözüldü süspansiyonu kaybettik şimdi bir süspansiyon almam lazım :pr: arkadas 38.000 km cbf ile yol yaptım toplam bu kadar masraf etmedim uyuz oldum valla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

üst iki tane somunu değiştireceğim hep köşeli somun vardı,özel somun bulursam değiştirim.

http://e1205.hizliresim.com/x/k/6225y.jpg
http://e1205.hizliresim.com/x/k/62291.jpg
http://e1205.hizliresim.com/x/k/622fd.jpg

Valla super olmuş motorda şasedeki reflaktör dışında super olmuş bence

LAn motorunuz dandik laf sonuyorsun sana uydum aldım bu motoru zaten konuşma sökücem amortisörünü bak...:p CBF ile iki kişi nerelerden ne şekilde gectim birşey olmadı 1000 km de mi gider olum...

gençler

az biraz bakınsana.

chronix sen bakmasanda olur senin göstergeler eski :))

benım depo 50 liraya dolmakta bunun yanında 220-230 km de depo ikaz vermekte . yani yanıp sönmekte.
şimdi istanbuldan gelirken 120 lira ile 700 km yol yaptım yanlışım yoksa 19 kuruş yakıyordu. şimdi ise 20 kuruş gibi . bu okadar büyük sıkıntı değil. sizlerin yakıt durumu nedir. ve depo sinyal vermeye başlayınca kaç km daha surebilirim.
birde küçük bir hesap yapınca 50 liraya yaklasık 12 litre benzin alınır. bizim depolar 17 litre ise kalan 5 litre ile 100 km daha yapmam lazımdır. doğru bir hesapmı yapıyorum. gecenin bir koru motor itelemeyelim :):pl::pl::queen::queen::queen::queen:

gençler

az biraz bakınsana.

chronix sen bakmasanda olur senin göstergeler eski :))

benım depo 50 liraya dolmakta bunun yanında 220-230 km de depo ikaz vermekte . yani yanıp sönmekte.
şimdi istanbuldan gelirken 120 lira ile 700 km yol yaptım yanlışım yoksa 19 kuruş yakıyordu. şimdi ise 20 kuruş gibi . bu okadar büyük sıkıntı değil. sizlerin yakıt durumu nedir. ve depo sinyal vermeye başlayınca kaç km daha surebilirim.
birde küçük bir hesap yapınca 50 liraya yaklasık 12 litre benzin alınır. bizim depolar 17 litre ise kalan 5 litre ile 100 km daha yapmam lazımdır. doğru bir hesapmı yapıyorum. gecenin bir koru motor itelemeyelim :):pl::pl::queen::queen::queen::queen:

hala söylüyorum benim motorum 100 km de 5 lt yaksın duvara asar dekoratif eşya niyetine kullanırım :mrgreen: hocam senin motor enjeksiyonlu 100-110 Km/Hz da maximum 3-5 lt yakar 5 lt için tam gaz gitmen lazım. hem benim göstergem eski değil terbiyesiz:p ışık yanıp sönmeye başladığında deponda 3.5-4 lt benzin kalıyor onunla da 100 km rahat gidersin..

LAn motorunuz dandik laf sonuyorsun sana uydum aldım bu motoru zaten konuşma sökücem amortisörünü bak...:p CBF ile iki kişi nerelerden ne şekilde gectim birşey olmadı 1000 km de mi gider olum...

arkada olan sen misin be adam.. (CBF) kaç bin km boyunca o amortisörü o şekilde kullanıyorsun:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar