Sanırım Bulundu...!!!

1 Ay önce calınan telefonum sanırım bulundu dün teshis ettigim kişiyi gene teshis ettim ve ordakilere ne yapılacıgını sordugumda ya zararının bedelini yani (Telefonumun Masrafı 650 TL) vericek veya Hapse giricek bugun mahkemesi vardı ne sonuc cıktıgını daha bilmiyoruz

Deynegin 2 tarafıda derler ya öyle buda

650 Tl yi alsam adam serbest hem pesimde dolasıcak hem baskalarına zarar vericek
Hapse girse hem bana daha kinlenicek hem ben telefonumun gittigine yanıcam

Söyle düşünüyorum 650 Tl daha nakitim olur motoru daha kısa sürede alırım diyorum Ama sacmamı ...

Düzelteyim:Telefonuma ulasılmadı bu yüzden adam zararımı karsılıcak

gözün aydın...benim hiç umudum yoktu ama bulunmuş demekki...paranı al bence...

gözün aydın...benim hiç umudum yoktu ama bulunmuş demekki...paranı al bence...

Tşk ederim bu arada

Telefonum bulunmadı Zanlı (Hırsız) Yakalandı 2 Secenegi var Ya 650 tl vericek yada hapse giricek Yani giden Galaxy Ace mi bulamadık fakat 0.aldıgım parasını vericek Peşin olarak 650 tl bende gidip gene galaxy acemi alayım yada Kenarda 1000 tl üstüne ekleyerek 1650 Tl mi yapayım diyorum Suanda telefonumda 4-5 sene idare eder

Mahkeme ne yönde karar verirse

İyi niyeti suistimal etmekten sucu yokmus:pr:
Fakat Gasp dan ceza alabilir..

Cünkü Adam Zanlı hırsızlık adam yaralama gibi sucları var

emektar satılmaz. Satacak olursam haber ederim ama genç adama ihtiyar motor yakışmaz. Benim gibi ihtiyarlara yakışır :cat:

emektar satılmaz. Satacak olursam haber ederim ama genç adama ihtiyar motor yakışmaz. Benim gibi ihtiyarlara yakışır :cat :

Dogrumu desem ki yok abi saka yaptım zaten su işleri bi yoluna koyayım ne derdim ne tasam kalsın motor kolay iş isterse 5000 tl olsun gene alınır yeterki saglık olsun

Dostum bulunmasına hem şaşırdım hem sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam bir yeri arama bahanesiyle senden istemiş ve ortadan kaybolmuştu. vallahi Ace güzel cihaz, motosiklet için para biriktirmesem ben de o cihazdan alıcaktım, ama bence motosiklet ilk sırada.

kardeş paranı alacak olman beni sewindirdi ama bu gewşekler sülük gbi yapışır haberin olsunda snra 650 tl için papaz olma kimseyle ama al paranı

COQ

Motosiklet Eğitmeni
O eleman muhtemelen daha once senin gibi dusunen birinin telefonunu caldi.
Sonra o senin gibi telefonu calinan sahsiyet,parasini kurtarma pesine dustu ve adam serbest kaldi.
Serbest kalinca senin telefonunu caldi.
Anlasilan yine serbest kalacak.
Sonra burda sana akil verenlerden birinin telefonunu calacak.
Yine biri topic acacak

Yine sovulup sayilacak.
Kisacasi bu kisir dongu devam edecek.

vallahi iç karartıcı bir sürü haberin üstüne küçükte olsa bir sevindirici haber...
yanlız benim anlamadığım bir hırsız çaldığı malı yerine koyarsa hırsızlıktan sayılmıyormu...kamu davası filan yok mu...enselenirsen verirsin parasını
oh ne ala mualla...ne biçim memleket la bu...sana vereceği parayıda hangi garibandan çarptıysa artık...

Tşk ederim bu arada
Telefonum bulunmadı Zanlı (Hırsız) Yakalandı 2 Secenegi var Ya 650 tl vericek yada hapse giricek Yani giden Galaxy Ace mi bulamadık fakat 0.aldıgım parasını vericek Peşin olarak 650 tl bende gidip gene galaxy acemi alayım yada Kenarda 1000 tl üstüne ekleyerek 1650 Tl mi yapayım diyorum Suanda telefonumda 4-5 sene idare eder

Konu dışı ama Galaxy Ace berbat bir telefon. Bir süre kullandım, insanı çileden çıkarır.
2. olarak , mahkemeler öyle hemen sonuçlanmıyor.
Gönül ister ki adalet yerini bulsun. Ama bulmuyor.
(yıllarca mahkemelerde koştum oradan biliyorum)
Paranı al.

Adam hırsızlık yapıyor ve senin önüne sunulan tercihler ya 650 lira ya da adamın hapis yatması ? Bu kadar basit mi gidelim telefon çalalım yakalanalım sonra bedelini sahibine verip eli kolu sallayıp yolumuza bakalım,yeni telefonlar yeni müşteriler..
Sonra forumdan adamlar parayı al boşver demeye getiriyor :sunny: Hırsızlığın suçu bu kadar hafif olmamalı hem para hem hapis cezası verilmeli , muhtemelen sana ödeyeceği para da başka birinin parası olacak çalışıp telefonunun hakkını vermeyecek.doludan alıp boşa koymak diyoruz buna ki mahkemeler keyfe keder çalışır bu tür durumlarda,suç oranımız o kadar yüksek ki bu tür davalar devede kulak olarak nitelendiriliyor haliyle dosyan hep ağır olanların altında bekleye duracak.

Peki birşey sormak istiyorum Bu arkadaş yakalanana kadar daha kaç kişinin telefonunu çalıp satmıştır ?

Yakalanınca çaldığını geri ver kaldığın yerden devam et ?

Burda bir yanlışlık var. Hırsız daha önceden hırsızlıktan sabıkalı ise ceza almalı.

ben gasp yapandan ne telefon nede para alabildim üstelik suçsuz bulundu fazla sevinme
elimi yüzümü yıkadım gitti 300 tl

dostum delil var mı o i... çaldığına dair,hakim ona bakar.sen şuan iddia makamısın,iddianı ispat edecek delilin yoksa o i... sana bakıp kıs kıs gülerekten kapıdan çıkar

Delilim bir ALLAH var fakat tariflerime göre tek o sahıs var yani bariz suclu cete gibi 2 kardes calısıyorlar yani benden baska bir cok kişiyide böyle kandırmıs telefonla konusabilirmiyim davasına bunu ben söylemeden dedigimde aha bu dedigimde polis dedi bana sana telefonla konusabilirmiyim dedi ve oradan kactı deyilmi dedi aaa evet öyle nerden bildiniz dedigimde bu adam bu işin ustası dedi agzım acık kaldı...Bende de bir umut bugun aile avukatımlada konusucam bir bilgi alıcam yapabilirsek elimizden ne geldiyse artık

Konu dışı ama Galaxy Ace berbat bir telefon. Bir süre kullandım, insanı çileden çıkarır.
2. olarak , mahkemeler öyle hemen sonuçlanmıyor.
Gönül ister ki adalet yerini bulsun. Ama bulmuyor.
(yıllarca mahkemelerde koştum oradan biliyorum)
Paranı al.

Fikrimce f/p olarak çok güzel telefon bende kullandım siz neyini beğenmediniz :)

ayrıca sevindim elemanın yakalanmasına hayırlısı olur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar