[MT İZMİR] 11 Mayıs Cuma Teras Cafe Buluşması

Super Moderator
Bana teşekkür ettiğin için teşekkür ederim... :p

Şaka maka bu sene İzmir'i apar topar aradan çıkarıp geçmeyeyim diye az önce bir bavulumu İzmir'e gönderdim bile :) Artık el mahkum almaya geldiğimde hem krokili hem karmacoma'lı bir Teras isterim ben de...

Bu yazı için tekrar karmacoma'ya teşekkür ediyoruz :p

Ben de kullanabilir miyim şu krokiyi arada? :p

sen izmirde ne krokisi kullanacan, telefon kulleneceksin uleynn o kadar,
ama şu kroki uygun bir yerde işine yarayacak umarım, bunu kullan

[/URL]

Bir kahvenin kırk yıl krokinin 400 yıl Hayri var :)
doğru dedin hasancım bir krokinin 400 yıl hayri var, Hatta bir bir ölçekli planın 4000 yıl Sami, bir haritanın 8000 yıl Rıfkısı var :mrgreen:

Krokini yakından tanıyoruz da seni tanımak nasip olmadı, var mı öyle bi kroki çizip elini ayağını çekmek, en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz seni de :rendeer:
bende sizleri uzaktan tanıyorumsu gibiyim ama sayılmaz tabi , ilk fırsatta tanışabilmek dileğiyle :rendeer:

Sana da hayırlısıyla şöyle temiz kurşunsuz emmiş bi demir at bulsak.. :)

Olcan sana da bu yazı için teşekkürü bir borç bilirim :p
Bu zamanda helal benzin emmiş, gidonuna manetine erkek eli değmemiş, karbüratörüyle şanzumanıyla oynanmamış, yakıt pompası diyaframı aşınmamış iyi aile motosikleti bulmak zor be Modum.

Bana teşekkür ettiğin için teşekkür ederim... :p

Şaka maka bu sene İzmir'i apar topar aradan çıkarıp geçmeyeyim diye az önce bir bavulumu İzmir'e gönderdim bile :) Artık el mahkum almaya geldiğimde hem krokili hem karmacoma'lı bir Teras isterim ben de...

Teşekkür teşekkür, Sizin yüzünüzden süper kahraman yetişmiyo memlekette

Moderatör (forrap)
Abi ne adamsın :queen:
Yine gülerek okudum mesajını.
Bir kaç gündür giremiyorum,işler sıkıntılıydı :)
Döktürmüşsün yine,yeni kroki de çok sağlam olmuş :)

Olcan,bavulun elimizde.. Eğer onu geri istiyorsan vereceğim adresteki çöp kutusunun yanına 20 bin dolar koyacaksın,ya da kendin geleceksin o da olur.. Zabıtaya haber verirsen bavulunu unut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar