Bu sabah honda titan motorum çalındı.

Çok teşekkür ederim arkadaşım.Bende merkezdeyim.Motorum yıllarca kapalı garajda durduğu için çok temiz.Ancak yeni yakıt depo kapağına yakın yerde 2 ufak darbe oldu.Oldukça ufak ama belli oluyor.Zincir muhafaza toz kapağı yok.14 yıldır en iyi arkadaşımdı.

hiç önemli değil inşallah bulunur da bizim için önemli olan o. bugün şöyle bi baktım ama göremedim bişey yarın bir daha dolaşayım bakalım inşallah bulunur en kısa zamanda da arkadaşına kavuşursun tez vakit kemal abi (muhtemelen benden büyüksün :)

Motorunla gezip bir yerlere bırakmışlardır..

Hiç ummadığın zamanda karşına çıkabilir..

Karakola gidip rapor tutturdunmu?

Kısa zamanda motoruna kavuşmanı dilerim..

Yerel gazeteye , plakanı da belirterek kayıp ilanı vermen

faydalı sonuç doğurabilir..:cat:

Son düzenleme:
cok gecmiş olsun kardeşim, insallah cok gecmeden, yada birileri parcalamadan bulursun

çok geçmiş olsun inşallah bulunur hemen.
şerefsiz dolu arkadaş ne insan bunlar yaw asıcan bunları.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçişm olsun kardeşim valla bende paraya kıyıp yaptırsammı kasko acaba ybr 125 istanbul kasko fiyatı 450 lira bu arada arkadaşlar ama sadece kapalı alanda çalışnırsa geçerliymiş bu hırsızlık ödemesi

o tarihte saece titanlar çalındı. Ne iş bende anlayamadım. Bi benimkini bulamadılar. :queen:ybr veya başka motor değil, özellikle titanlar toplandı. Bikaç arkadaşımınki gümbürtüye gitti. Allah belalarını versin.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.:pale:

konu hortlatılınca bende motor bulundu zannattim...neyse geçmiş olsun...

F54

o tarihte saece titanlar çalındı. Ne iş bende anlayamadım. Bi benimkini bulamadılar. :queen:ybr veya başka motor değil, özellikle titanlar toplandı. Bikaç arkadaşımınki gümbürtüye gitti. Allah belalarını versin.
adem ortalıkta ybr çok neden ybr çalsınlar ki hırsızlar böyle küçük cc de antika değeri olan motorları çalıyorlar sanırım:farao:

Olayın akibeti ne durumda acaba merak ettim,bence en olası ihtimal adamı arayıp şu kadar para ver gel al motorunu tarzında olacaktır.

öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur. çalınmaya karşı sigortası vs. var mıydı?

ben hortlattım arkadaşlar :) ozamanlar üye değildim yazamamıştım. Şimdi yazmak nasip oldu.

öncelikle geçmiş olsun, yarın motorumla muğla'ya gelicektim iki gün kalıcaktım zaten şüphelerim vardı bunu okuduktan sonra otobüsle gelmeye karar verdim :)

öncelikle geçmiş olsun, yarın motorumla muğla'ya gelicektim iki gün kalıcaktım zaten şüphelerim vardı bunu okuduktan sonra otobüsle gelmeye karar verdim :)

olay 2 yıl önceydi arkadaşım. Şuan yok öyle çalmak falan. Rahat rahat gelebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar