Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İşte benim istediğim bu, bundan istiyorum :) Abi kaskına da bayıldım ama yaa modeli ne onun ? Kaskımı değiştirecem zaten senle zevklerimiz inanılmaz benziyor galiba :)

Aklın yolu bir kardeşim :) ben de karbon olayını çok seviyorum

Daha erken ama rodajı bitir motor iyice bi alışşın öyle egzoz tak.

He bu arada wolrath yakıtı ölçtün mü değişme var mıdır yeni taktırınca insan gaz koluyla çok oynuyor ara gazlar felan :)

hadi bakalım :)

Bugün aklımda olan bitürlü gidip yaptıramadığım stickeri yaptırdım motora :)
Üşengeçliğim ve hep sağda solda uyuya kaldıgım için adım Garfield'e çıkmıştı. Bende motora Garfield'i koydum :)

Sloganımız "Raaaadlık Bizde Dede Mirası" :)

543645_3105310516542_1377633630_32168612_672275060_n.jpg

çantayı nereden aldınız acaba bende bu model bişi bakıyorum. Bulamadım maalesef, yazarsanız iyi olur bende alırım.

İşte benim istediğim bu, bundan istiyorum :) Abi kaskına da bayıldım ama yaa modeli ne onun ? Kaskımı değiştirecem zaten senle zevklerimiz inanılmaz benziyor galiba :)

bende 2 hafta önce aldım bu kaskı.

son derece havadar ve ferah.

eski kaskıma göre birazcık daha sesli ama rahatsız edici düzeyde değil. belki uzun yolda kulaklık takmayı tercih edebilirsin.

bu arada mavi vizör ekstra, 60€ gibi bir fiyatı var. (kaskın ayrıca bir güneş vizörü var)

kaskın çok ilginç bir tasarımı var. enduro yada cross kasklarına benziyor. özellikle yandan bakıldığında çok ilginç bir kıvrımı var ve çene kısmı öne doğru iyice sivrileşiyor.

malzeme kalitesi bence iyi, tavsiye ederim.

mototaş'tan alacaksan (agv distributoru zaten) önceden telefon açıp bedenini sor, her bedeni yok diye biliyorum.

Aklın yolu bir kardeşim :) ben de karbon olayını çok seviyorum

teskur.

agv stealth sv kask.

gemıye tayinim cıktı.5ay felan seyire gıdecegım.(mersın-marmarıs-kıbrıs-mısır) umarım bu 2 hafta ıcınde gelır parcalarım :( karbon olayları felan da yalan olcak ya da mersınde felan yaptıracagım.

Daha erken ama rodajı bitir motor iyice bi alışşın öyle egzoz tak.

He bu arada wolrath yakıtı ölçtün mü değişme var mıdır yeni taktırınca insan gaz koluyla çok oynuyor ara gazlar felan :)

egzozun da rodajı var bu arada. mesela taktıktan sonrakı ıle 250-300 km sonrakı ses bıraz farklı oluyor. egzoz ıcı kurum baglayıp tam bır tok ses cıkıyor belırlı mesafe sonra.

yakıt olarak olcmedım daha ama yakındır benzın bıtmesı. artacagı asıkar cunku ara gazı atıp duruyorsun :D (gercı yakıtın cok da artacagını dusunmuyorum. 3.0-4.0 harcayan bır motor artsa artsa 0.2-0.3 lt felan artar max.) bu arada ara gazı dedıgım zaten 4-5.000 devır yetıyor :D hehe su 2gun yagmur gozukuyordu. yarın yagmasın da bagırtalım gene :):) cıkarsam benzın alır yazarım buraya ne kadar gıttı vs.

*edıtleyıp yazdıgım ıcın sacma sapan cumleler olmus :D

teskur.

agv stealth sv kask.

gemıye tayinim cıktı.5ay felan seyire gıdecegım.(mersın-marmarıs-kıbrıs-mısır) umarım bu 2 hafta ıcınde gelır parcalarım :( karbon olayları felan da yalan olcak ya da mersınde felan yaptıracagım.

egzozun da rodajı var bu arada. mesela taktıktan sonrakı ıle 250-300 km sonrakı ses bıraz farklı oluyor. egzoz ıcı kurum baglayıp tam bır tok ses cıkıyor belırlı mesafe sonra.

yakıt olarak olcmedım daha ama yakındır benzın bıtmesı. artacagı asıkar cunku ara gazı atıp duruyorsun :D (gercı yakıtın cok da artacagını dusunmuyorum. 3.0-4.0 harcayan bır motor artsa artsa 0.2-0.3 lt felan artar max.) bu arada ara gazı dedıgım zaten 4-5.000 devır yetıyor :D hehe su 2gun yagmur gozukuyordu. yarın yagmasın da bagırtalım gene :):) cıkarsam benzın alır yazarım buraya ne kadar gıttı vs.

*edıtleyıp yazdıgım ıcın sacma sapan cumleler olmus :D
Tabi içindeki elyaflar yandıkça sesi daha tok ve tatlı olur.Orijinal egzoda bile ilk gazda bi patpat etmedi var o ses çok güzel :)

tesekkurler erencım... senın gıbı taraftar az kalmıs gercekten... kadıkoyu yıktı-yaktılar bazıları...

Bakırköy incirli caddesinde fenerlilerle dolu bir aracı durdurduk,hepsi indi ve beraber halay çekerek şampiyonluğumuzu kutladık

Buradada fenerbahçeliler ile gayet güzel konvoy yapıp stres attık.Keşke her yerde böyle dostluk çerçevesinde olsa bu olaylar.

Aah ah keske :( insan böyle görünce üzülüyor, futbol mu yoksa savaş mı ? Ama yine de tüm taraftara mal etmemek lazım. Hatta kanaatimce aynı olay kimle kim arasında olursa olsun Türkiye'de sonuc bu olacaktı.

arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyorum neler yaptınız ??

ben haziranda inşallah bi aksilik çıkmazsa bi memleketim olan sinop a gitmeyi düşünüyorum ilgilenen varsa haber edin :cherry:

arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyorum neler yaptınız ??

ben haziranda inşallah bi aksilik çıkmazsa bi memleketim olan sinop a gitmeyi düşünüyorum ilgilenen varsa haber edin :cherry:
Yeni alanlar var, eskier devam :p Sen bi ara sanki satmak üzereydin motoru. Ne oldu son gelişmeler demek ki satmadın sevindim :) Temmuzdan sonra Sinop'tan Samsun'a geçmek istersen ben oralarda olacağım :)

sen samsunda mı olacaksın yoksa somsuna istten mi gideceksin
Aslında Temmuz 1 gibi Samsun'a temelli döneceğim. Şimdiki durumda henüz ailem izin vermiyor motosikletle gitmeme. Ama o zamana kadar ikna olurlarsa Temmuz 1-2 gibi motosikletle gitmek istiyorum. Öyle bir durum olursa beraber gidebiliriz ben de isterim :) Ama hayırlısı. Sonrasında hep Samsun'da olacağım...

Aslında Temmuz 1 gibi Samsun'a temelli döneceğim. Şimdiki durumda henüz ailem izin vermiyor motosikletle gitmeme. Ama o zamana kadar ikna olurlarsa Temmuz 1-2 gibi motosikletle gitmek istiyorum. Öyle bir durum olursa beraber gidebiliriz ben de isterim :) Ama hayırlısı. Sonrasında hep Samsun'da olacağım...

ben haziran2-3 gibi çıkıcam sanırım olamıyacak sen neden samsuna temelli gidiyorsun
bide nerde ikamet ediyorsun buluşalım muhabbet ederiz ne dersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar