elinin ayarını geliştireceksin. Gazı tam bıraktıktan sonra tekrar gaz verirken hafif debriyajla beraber vereceksin olacak
Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur. lastigi ıvırı zıvırı sıfır fiyatına geliyo nerdeyse. Mecbur uygun fiyatlı temizini beklicem insallah yazı beklemekle gecirmemTum yorumları vs okuyorum 2 haftadır bu motor hakkında baya bilgi sahibi oldum falat ben bu motoru gercekte hic gormedim hep fotolara bakarak ic gecirdim. Gormemem tuhaf gelecek belki size ama istanbul'un uzak ilcesinde oturuyorum ve burada hic yok sadece ss modelinden var bitane ama hasatı cıkmıs naked modeli hakkında bi fikir vermiyor. Simdi endisem sudur komik gelecek belki ama inanın bilmedigim icin soruyorum cbf 150 den sonra bu motor bende ufak gorunurmu merak ediyorum.
Benim annemde siyahı begeniyor yanlız eheh. Ciddiyim bu zamana kadar kullandıgım 3 motorda siyahtı ve annem hepsini begendiarkadaşım hoş geldin diyelim . benimde senin gibi siyah takıntım vardı. fakat kısmet annemin istediği oldu kırmızı bı 250 aldım. kırmızı da güzel duruyor emin olabilirsin. 2 soruna gelince gt 250 alana kadar bu kadar iri olduğunu bilmiyordum . cbf 150 yanında bisiklet gibi duruyorl:
l:
l:
l:
l::queen::queen::queen::queen::queen:
Selamlar arkadaslar. Bu forumdaki ilk mesajım. Suan cbf 150 kullanıyorum ve motorum satıldıgı taktirde hemen bu motordan almayı dusunuyorum ama sorun şuki benim siyah takıntım var ve sahibindene bakınca dogru duzgun siyah renkte olanını goremiyorum. Olanda 5.750 demis pazarlıksız gidip gormeye bile gerek yok bence cunku ne kadar temiz olursa olsun genede masrafı olur.
İlk linkledigin guzel ama 5750 pazarlıksız biraz fazla oldugunu dusunuyorum 2008 model icin. Temiz bir motora benziyor fiyatı duser belki. digeri zaten ankarada vakit lazım oralara gitmek icin. Diger o fiyatı ucuz tutanlar hakkında ne dusunuyorsunuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-keyfe-keder-satilik-64328936/detay Bu mesela yandaki hyosung yazısı yok lastikler anlasılmıyo durumu fotodan ve keske yıkayıp cekseymis cok tozlu gorunuyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...an-gecme-55304020/pasif-ilan/#classifiedTitle Bundada sinyaller on arka degismis. far farklı gibi bide arkada R mı yazıyo banamı oyle geldi. Zamanı gecmis ilanın ama unuttu guncellemeyi heralde yada satmısta olabilir.
Diablo 3 un cıkmasınada 3 gun kalmısken motor bakmak tuhaf geliyor cunku gezecek vaktim istegim olmayacak sanki pek ehehe
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...emiz-gt250-arayan-varsa-burda-78628771/detay/ Bu var favorim aslında ama bunuda yanlarda yazı yok full boyanmıs diyemi yok acaba yoksa yazıyı kaybetmek icini yapılmıs anlasılmıyoda.
arkadaşlar,uzak demezseniz ama pırıl pırıl bir motor isterseniz,alındığı günü ve nasıl titiz kullanıldığını iyi bildiğim bir motor var.sahibi titiz ötesi ve bizim gurupta.ben kefilim motora.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ng-gt-250-naked-kazasiz-tek-el-85029364/detay
@onursakin senın motordan ne haber ? Var mı bi gelişme