Karamürselden Selamlar

Foruma site üyelerinde Ercan ve Yiğit sayesinde katıldım bende müzisyenim 10 yıldan fazla motorum var inşallah en yakın
etkinlikte görüşmek ümidi ile.
5ngpv.jpg
[/url][/IMG]

Hosgeldin. karamursel mt orkestrasi tamamlandi boylece :) keske gecen geziyi kacirmasaydiniz.
Gorusmek dilegiyle

Kendime guldum yaw :)
Bu adam kesin laz diyorum surata bakip , cocugun ustundeki koca formayi gormuyorum :) yuh bana var bendede lazlik galiba.
Allah bagislasin bu arada, masallah

Hoşgeldiniz. Bende Karamürsel denim. Şu anda cbf 150 var. Sym Gts 250 Evo inşallah bundan sonraki motorum olacak. Bi tane 41 k ... beyaz var Karamürsel de. Kavak Shell benzinliğinde park halinde görüyorum sıklıkla. Umarım tanışıp görüşmek kısmet olur. Karamürsel' in neresindesiniz ? Ben Em Lisesinin İzmit tarafında Eskent sitesi var. 3 katlı bloklardayım. Karamürsel de bi sm gts görsem kesinlikle unutmam. Sanırım daha önce hiç görmedim sizi.

Hoşgeldiniz. Bende Karamürsel denim. Şu anda cbf 150 var. Sym Gts 250 Evo inşallah bundan sonraki motorum olacak. Bi tane 41 k ... beyaz var Karamürsel de. Kavak Shell benzinliğinde park halinde görüyorum sıklıkla. Umarım tanışıp görüşmek kısmet olur. Karamürsel' in neresindesiniz ? Ben Em Lisesinin İzmit tarafında Eskent sitesi var. 3 katlı bloklardayım. Karamürsel de bi sm gts görsem kesinlikle unutmam. Sanırım daha önce hiç görmedim sizi.
Motor kullanmayı arkadaşımın yamaha R600 de öğrendim Evdekiler buna bir daha binersen eve gelme deyince yamaha aerox 100 aldım 2000 yılında Karamürselde iyi gözlemci isen görmüşündür mavi aerox bu yılda ufaktan evdekilere çaktırmadan 250 ye yükseldim. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

Bu arada Kaytazderede oturuyorum Karamürsel 4 temmuz avcılar kulup başkanıyım ekseri kulupte olurum inş tanışırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar