Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

ya rambo gerçekten şu apache de ybr de olduğu gibi artçı rahat olsa motoru şuan satarım ama malesef aklımı kurcalayan hep bu artçı yı rahatsız edecek vibrasyon:bounce:

sanki artçı ile günlük 300 km yol gidiyorsun.. 80 nin üzerine çıkmadıkça artçın rahatsız olmaz.. 100 üzerine kadarda sen rahatsız olmazsın...........

Arkadaşlar CBF ile YBR arasında kalmıştım ilk vitesli motorum olacaktı sizlerin yorumlarınızı okuyunca iyikide YBR de karar kılmışım işte yeni motorum.

Uploaded with ImageShack.us

bu değiştireceğin yağla yapacaksan o geziyi o zaman 15/50 koy en aşağıya o zaman pek gezmiyorsunuz motorla ben yarın değiştireceğim yağını temmuz olmadan bir sefer daha rahat değiştirirm yada 10/50 castrolde kullanabilirsiniz bu yeni aklıma geldi yaz kış kullanılabilir bir yağ :D
önceki yağı boşaltıp sonra yenisini ekleyeceğim değil mi? başka herhangi bir şeye gerek yok, hani farklı numara ya ondan soruyorum.(aylık 750 km biniyorum) :) ama şu sıralar parmağım kırık olduğu için binmiyorum

önceki yağı boşaltıp sonra yenisini ekleyeceğim değil mi? başka herhangi bir şeye gerek yok, hani farklı numara ya ondan soruyorum.(aylık 750 km biniyorum) :) ama şu sıralar parmağım kırık olduğu için binmiyorum

öncelikle geçmiş olsun inş. en kısa zamanda geçer

evet siz kendiniz değiştirmeyi düşünüyorsanız önceki yağını boşaltıp yeni yağı koyacaksınız başka birşey yok

Arkadaşlar CBF ile YBR arasında kalmıştım ilk vitesli motorum olacaktı sizlerin yorumlarınızı okuyunca iyikide YBR de karar kılmışım işte yeni motorum.

[url]http://img803.imageshack.us/img803/9010/sam0181k.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

hayırlı uğurlu olsun motorunuz güle güle kullanın kazasız belasız

Yağ sorusunda bende soru sorayım. Ben motoru aldığımdan beri Mobil 10/40 kullanıyorum. Bir ya da iki defa farklı 10/40 yağ koydum birini 500 km de birini 1000 km olunca değiştirdim. Çok kötüydü. Şimdi acaba ne koysam yine devam mı etsem Mobil 10/40la yoksa başka marka başka numara yağ mı denesem? Motoru genelde zorluyorum ve Denizli taraflarında sıcak sayılacak bir bölgede kullanıyorum. Aşırı sık vites değiştiriyorum ayrıca. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar/abiler?

Yağ sorusunda bende soru sorayım. Ben motoru aldığımdan beri Mobil 10/40 kullanıyorum. Bir ya da iki defa farklı 10/40 yağ koydum birini 500 km de birini 1000 km olunca değiştirdim. Çok kötüydü. Şimdi acaba ne koysam yine devam mı etsem Mobil 10/40la yoksa başka marka başka numara yağ mı denesem? Motoru genelde zorluyorum ve Denizli taraflarında sıcak sayılacak bir bölgede kullanıyorum. Aşırı sık vites değiştiriyorum ayrıca. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar/abiler?

bulursan mobil 15/50 koy çok iyi bir yağ

Bende bugün shell advance ax7 10 40 aldım, ilk yağı çok kararmış değiştireceğim. Servis koymam için gulf 15 40 vermişti hoşuma gitmedi o.

Birazdan netten sipariş edeceğim motul 15 50 mi yoksa castrol power racing 10 50 mi sen olsan hangisini alırdın abi?

fiyat olarak aynı ise 15/50 motul al derim ben burada bulmadığımdan kullanmadım motulu ama kullanan arkadaşlarım vardı muğlada çok memnundular bende yenice castrol aldım 10/50 ilk kez deneyeceğim pazar günü değiştirecem ben normalde araba yağı kullanırım bana bakmayın :)

ama dediğim gibi 15/50 motul bulursan casrtolle aynı motul al daha kaliteli yağ

F54

varya ramazan harbiden çok güzel fiyat a veriyorsun hayalimde her daim kırmızı motor vardı ama alan hayrını görsün....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar