[Antalya - MT]

uzun bır ara verdıgımız cumartesı akşamları bulusmaları onumuzdekı haftadan ıtıbaren tekrar baslayacaktır. daha once katılmayanlar ıcın hatırlatalım;

Her cumartesi akşamı ışıklar caddesı bızım city karşısı tranvay yolu uzerı. saat:20:00
ilk defa duyuyorum şimdiye kadar neredeydiniz...geliriz tabii....

sımdıye kadar org. a katıldık. aslında grup da burada tanısmıstı. uyelık tarıhımden de anlasılacagı gıbı 2010. raftıng yat turu gezıler falan. bende motorsıklet olmayınca bır araya toplanamadık. malum nişanlılık donemı olunca bu işler biraz aksıyor :) ama baglarımızı hıc koparmadık. haftaya sızlerıde gormerk tanısmak ısterız. hafta ıcı canı sıkılan gezmek ısteyen varsada haber verebılır :)

100.yıl caddesındekı Gold teknolojı marketlerınde calısıyorum. yolunuz duserse beklerım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

oncekı senelerden örnek fotograf gostereyım

5lqr1.jpg

5lqsy.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

malesef öyle 3500 de filan başlıyor düzgünleri acaba ybr filan bakarsizmısın abi :) yada tvs :) onlara da bakarız istersen :) haftasonu bi manin yoksa tanışabiliriz de abi :) mt antalya şuan ben ve gökan 2 kişiyiz :)

merak etmeyın ıkı kısı degılsınız :) 1 senedır pasıf durumdaydık :) oncekı sayfalara bakarsanız guzel bulusmlar ve gezılerın fotograflarını gorebılırsınız

lewo arkadaşımızı tanıyorum
yaklaşık 3 sene veya 4 sene önce antalya temsilcisi ve organize eden arkadaştı. ama ben çalıştığım için gidemiyordum.
yeni iş buldum maalesef hafta içi izinli olacağım ama gelmeye çalışırım.
lewo facebook arkadaşım ve geçen sene yapılan 29 ekim kortejini organize eden kişidir. facebook antalya grubundan da ben teşfik etmek için uğraşmıştım biraz diğer kişileri ama çoğunluk yaya olarak gerçekleştirdi. MT Antalya olarak duyuru yapılmamıştı.
uzun zamandır Antalya grubu hareketsiz inş bundan sonrası iyi olur. ama pazar günleri yine ters gelecek gibi. hayırlısı olsun

bu uçan su... google amca 52km dedi bence gayet uygun başlangıç için iyi....tanışma gezisi gibi olur...sonrasına allah kerim....

bu uçan su... google amca 52km dedi bence gayet uygun başlangıç için iyi....tanışma gezisi gibi olur...sonrasına allah kerim....

bende başlangıç için iyi olacağını düşündüm hakan abi dediğin gibi sonrasında daha uzak yerler olur ben birkaç yıl önce gitmiştim hala unutamadım süper bir yer onun için ilk başta oraya girmeyi teklif ettim zaten :)
güncel liste :
thazreal
gk070
brds
kartalizma07
lewo
ozganugur
fat280

inş daha da artar organizasyon için gelecekler bana özelden telefonlarını yazarsa memnun olurum. :) inş daha gelen olur :)

abi km olarak yanlışınız var alanyadan bile 70-75 km civarı uzaklıkta sizin oradan 200 km yi bulur tahmini bilginiz olsun birde dönüşü var 375-400 zaten dönüşte akseki manavgat üzerinden geliriz size daha yakın o taraf hem değişiklik olur

birini görmek iyi :) isim nedir kardeşim ?:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

Hadi Antalyalılar şu topiği biraz canlandıralım ... :)

kusura bakmayın cevap veremedim adım Ali 200 ST kullanıcısıyım :) Görüşmek dileğiyle.

---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

uzun bır ara verdıgımız cumartesı akşamları bulusmaları onumuzdekı haftadan ıtıbaren tekrar baslayacaktır. daha once katılmayanlar ıcın hatırlatalım;

Her cumartesi akşamı ışıklar caddesı bızım city karşısı tranvay yolu uzerı. saat:20:00

başkanım beni de bilgilendirebilir misiniz :)

3-4 hafta neredeyse 1 ay çok uzun bir süre bence birazcık ıslanıverelim olmazmı...bir gezi için 1ay uğraşırsak sezon sonuna 2-3 yere bile gidemeyiz...

3-4 hafta neredeyse 1 ay çok uzun bir süre bence birazcık ıslanıverelim olmazmı...bir gezi için 1ay uğraşırsak sezon sonuna 2-3 yere bile gidemeyiz...
haklısın aslında abi ama uymuyor herkese

herkese uygunsa 10 haziran pazar günü saat 7 de buluşup gidicez fatih abi ile gebiz kavşağında buluşup hep beraber gidecez inş ... herkese uygun demi 10 haziran pazar günü mangal işi için yardımını bekliyoruz bu arada hakan abi :))

mangal işi için yardımını bekliyoruz bu arada hakan abi :))
lafı bile olmaz...tarihin uyup uymayacağı 3-5 güne netleştiririm...
sağlıcakla kalın...
thazreal
gk070
brds
kartalizma07
lewo
ozganugur
fat280

listede eksik gedik olmasın güncelleyelim...
fatih naptınya ıspartadamı bu...antalya ısparta 150 filandı enson...isim karışıklığı varsa düzeltelim...bu uçansu gebizin orada değilmi ...

Gezi diyorsunuz, Uçansu diyorsunuz bana haber vermiyorsunuz... Otomobille katılabilir miyiz:)

Uçansu Şelalesi Gündoğmuş'a 28km. Antalya'ya(Topçular Kavşağı) 164km mesafede.

Gezi diyorsunuz, Uçansu diyorsunuz bana haber vermiyorsunuz... Otomobille katılabilir miyiz:)

ayıpsın kardeşim herkese açık buyur gel bu arada arkadaşlar antalya merkezden katılcaklar için söylüyorum kalkış yerimiz neresi olacak topçular benim önerim ne dersiniz yolumuzun üzeri zaten :)

güncel liste

thazreal
gk070
brds
kartalizma07
lewo
ozganugur
fat280
acil122

emin abi gündoğmuşdakine demiyorlarmış onlar bende ilk başta orası sandım serikte de varmış uçansu şelalesi orayı diyorlarmış

hakan abi senin dediğin yere gidecekmişiz ben bizim gündoğmuşda da varda uçansu şelalesi orası sandım ilk başta sonra yorumları okuyunca orası olmadığını öğrendim hayırlısı benim için farketmez zaten oraya hiç gitmedim orayada gitmiş olurum

lewo arkadaşımızı tanıyorum
yaklaşık 3 sene veya 4 sene önce antalya temsilcisi ve organize eden arkadaştı. ama ben çalıştığım için gidemiyordum.
yeni iş buldum maalesef hafta içi izinli olacağım ama gelmeye çalışırım.
lewo facebook arkadaşım ve geçen sene yapılan 29 ekim kortejini organize eden kişidir. facebook antalya grubundan da ben teşfik etmek için uğraşmıştım biraz diğer kişileri ama çoğunluk yaya olarak gerçekleştirdi. MT Antalya olarak duyuru yapılmamıştı.
uzun zamandır Antalya grubu hareketsiz inş bundan sonrası iyi olur. ama pazar günleri yine ters gelecek gibi. hayırlısı olsun

sefacım bende senın gıbı hafta ıcı ızınlıydım yaklasık 1 senedır. :) ama 100.yıl gold bılgısayar subemıze gecınce pazarları oldu ıznım. malum nişanlıda olunca. artık agırlık verıyorum. bu sene 19 mayıs kortejınıde ayarlıyoru. bulusma yerı yıne aynı. laura avm otoparkı akşam 20:30

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar