ilk heyecaniniz varmi..?

arkadaslar sizede oldumu yada halen yasiyormusunuz bilmiyorum ama yaklasik 1.5 ay oldu motoru alali ve hemen hemen her gun ise gidip geliyorum. 1.5 aydir ne zaman motora binecegim fikri aklima gelse basliyor adrenalinim yukselmeye :cherry: sanki ilk gun daha yeni biniyormus gibi muthis bir heyecan basiyor ve acikcasi hosumada giden bir durum. uykusuz olsam bile bir anda canlaniveriyorum :queen: sevdim ben bu motor olayini. seneye kesin daha buyuk bir motor ile devam :pl:

başlığı görünce 10 senelik biri yazdı heralde dedim. hele bi dur daha 1,5ay olmuş:)

Moderatör
Farklı şeyler çağrıştırdı bende bu başlık :)

akli namazda olanin kulagi ezanda olur :cherry: ne diyeyim... bu heyecani ben sevdim, arabada olmamisti boyle birsey. umarim kaybolmaz...

ben 3-4 senedir ilk günkü heyecanla biniyorum motosikletime. çok mutlu ediyor beni :)

F54

arkadaş bende herşey sezonluk yanlız yaz sezonunda baya bi aktivite kovalarım bu aralar balık işine taktım rüyamda bile balık tutuyorum:cherry:

3 ay oldu. Daha çok yeni. Sabah olsa da işe gitsem diye yerimde duramıyorum :) Akşam olunca yolu nasıl uzatacağımı şaşırıyorum :)

Ohoo ilk 1.5 ay canım cicim ayları, geçen bir kuryeciyle görüştüm iktidarsızlıktan bahsediyo eskisi gibi yaklaşamıyomuş motora falan filan içimden gelmiyordu abi diyodu.Farklı tarzlar denedim ama commuter gibisi yok diyodu.O uzun egsoz kıvrımları bacak arasına oturan deposu sade ama makyajı vurdunmu hep alımlı.Bende motor kirala arada kaçamak yap dedim.Alaman motorları iyidir undebahh undebahhh ::whip:: neysem gece olduğu için böyel ben site terciğimi değiştiriryom :p

hissetmiş olduğun duyguyu bende yaşıyorum, ama kontrol etmeye çalışmalısın aksi halde panik yaparsın.
tamamen yok olmasıda kötü bu seferde aşırı özgüven-cesaret eşliğinde yine risk almış olursun.

12-13 senedir motosiklet kullanırım, şu anda motorum yok ve bir maxi almak için sabırsızlanıyorum ama sanki ilk defa motora binicekmiş gibi heyecanlıyım ve o günün gelmesini bekliyorum. Düşündükçe adrenalin tavan yapıyor nedense :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş bence kendini fazla kaptırma.Baksana 2 sene boyunca ereksiyonda kalan insanlar var :queen:

Geçenlerde puch diye tabir edilen itelemeli mobilete bindin ne yalan söyleyim hızlı gitmesede dehşet bir zevk verdi bana yüzümde bir gülümseme ne zaman üstüne binsem heyecan basıyor bana :flower:

yaklasık 19-20 senedir kendime ait motorum var ve ben o heyecanı her gün yaşarım....

Neden bilmiyorum ama kışın motora binmek çok zevkli oluyor, dondurucu soğukla vücuda yayılan adrenalin'in birleşimi benzersiz bir keyif veriyor insana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar