er6n almayı düşünüyorum yardımlarınız bekliyorum..

şunlara dikkat et tarzında sordum veya forum üyedir bilindiktir motor belli olurmu?? ondan dolayı diyorum sözün kanun değil benım için mi yani :D
neyse teşekkürler 4 silindire kayıyo aklım bazen zaten ama kısmet yani zaten gsr cbf z750 bunlarada bakılabilir 4 silindire geçilirse bence

Er6-n TR de bulabileceğin Fiyat-Performans-Ekonomi açısından en uygun Motosiklettir.

Eğer bakımlarını düzenli yaparsan eskitemez-bozamazsın.

2 silindirli olmasına karşın performanslı ve ekonomiktir. Suzuki-Honda da bukadar uygun bir motosiklet yok. Yamahada 4 silindirlisi var ve yakıt konusunda uygun olmayabilir.

Çok fazla övdüğümü düşünenler olabilir. Saygı duyarım.

Ne alırsan al Allah utandırmasın kaza bela vermesin.

şunlara dikkat et tarzında sordum veya forum üyedir bilindiktir motor belli olurmu?? ondan dolayı diyorum sözün kanun değil benım için mi yani :D

Valla ben başlığı görünce böyle "yav bir el atında Er6n alayım" yada "Er6n alacam, pammuk eller cebe" şeklinde etkileniyorum :mrgreen:

Bence paran varsa, gönlüne yatıyorsa al. Alınmayacak bir motor değil yani...

ne kadar istiyosunuz nerde oturuyosunuz bide? olabilir ne kadar istiyosunuz özelden de mesj atabilrisiniz

istanbulda oturuyorum 16500 istiyorum servıs bakımlı garantili kazası boyasi yok

istanbula gelip getirmem biraz sakıntı olabilir hem uzun yol tecrübem yok motorla ..
extra maliyet artar vs vs oy üzden sordum nerede oturduğunuzu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar