8 km/h nın önemi

evt herzaman yavaş gitmek lazım ben yeşil ışık yandığı halde bir densiz aldırmayıp önüme zıplar diye her zaman yeşilde yavaşlayıp emin oluncaya kadarda gaza basmam. arabada olsan bi derece ama motorun şakası yok ben adama vurup ta öldükten sonra veya sakat kaldıktan sonra ne anlamı var ki yeşil yanıyordu ben haklıydım demenin.onun için tüm arkadaşlara yolda özelikle şehir içi anayollarda seyrederken çok dikkatli olmarını tavsiye ediyorum zira arkadaşlar bunu sizde çok iyi biliyorsunuz ki motorun ŞAKASI yok.herkeze kazasız belasız yolculuklar

çok güzel...
özellikle yerde yatan nın yanınından geçişi...güzelce yanından geçmek varken yerde niye yatasın ...iki durumunda karması iyi olmuş...

En güzeli adam konuşup yerdeki adamın kaza anı geri sarılırken adamın boynundan gelen kırılma sesi :S:S:S RABB 'im korusun beyler, ben bayağı etkilendim

Bu vıdeo yu ceken Avusturalya hukumeti. Adamlardaki bilince bir bakin lutfen. Gorup gorebileceginiz tum film tekniklerini kullanmislar, paraya kiymislar. Adamlarin ne gise meraki var ne rant ne yandas.

Tek dertleri var, motosiklet surucusunu bilinclendirmek.

Ayni bizim hukumet. Daha emekliyoruz ,millete kask takin diyoruz..

Bu vıdeo yu ceken Avusturalya hukumeti. Adamlardaki bilince bir bakin lutfen. Gorup gorebileceginiz tum film tekniklerini kullanmislar, paraya kiymislar. Adamlarin ne gise meraki var ne rant ne yandas.

Çok haklısın, zira başta bizim milletimiz olmak üzere birçok millette büyük çoğunluk olayları nasihat şeklinde ve lafla anlamıyor / anlayamıyor / anlamak istemiyor. Bazı şekleri görsel olarak örnekleyerek anlatmak insanlar üzerindeki etkiyi, kurallar üzerindeki önemi ve cezaların caydırıcılığını arttıracak en büyük etmen olabilir. Ki bu videoyu tekrar tekrar izliyorum her defasında o boyun kırılma saniyesinde kötü oluyorum.

Videodan sizinde benim gibi etkilendiğinizi görmek güzel, demekki aynı duyguları paylaşıyoruz :cat:

süper bir video bu kadar anlamlı anlatılamazdı hele o boyun kırılma sesi :santa: içimi ürpetti desem yeridir

Videonun bitisinde," geri aldik ama gercek hayatta boyle bir sansiniz yok" dercesine yapilan vurgu cok guzel. Cekim bitiyo ve adam hala yerde.
Mukemmel calismislar.

Motosillet kullanıcılarını bilinçlendirmek için böylesine profesyonel bir çalışma yapılması gerçekten muhteşem. Adamlar sanki ortada ticari bir kazanç varmış gibi kaliteyi üst düzeyde tutmuşlar.

Paylaşım için tşk. Gerçekten yararlı bir video.

Son düzenleme:
çok anlamlı ve efekleri çok iyi yapmışlar gerçekten önemli bir mesaj olmuş.

Belki şuanda motosiklet sürücülerini değil ama biz de çocuklarımızı çok seviyoruz. Onlar gelişsin diye süt dağıtıyoruz hergün okullara,,, milyon tane çocuğa, gelişsin diye, herhangi bir şekilde bu işte çıkar sağlayabilecek kimsenin rant'ını düşünmeden, sadece çocuklarımıza değer verdiğimiz için onların gelişimi için süt dağıtıyoruz.

Aradaki farkı iyi anlaşılsın hani,,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar