Ok tavsiyelerinizi yarın deniyeceğim. Motosiklet ustaları konusuna gelince motosikletle bi 15000 ni devirene kadar o kadar cok kazıklandımki artık ne yaptıracaksam önce foruma yazıyorum. 15000 den sonra kendime cok güzel melek gibi usta buldum oda dükkanı kapatmış işini hakkıyla yapan adamı bu alemde barındırmazlar. O beni kazıklamaya çalışan ustanın kapısınında önünde en az 20 tane motor vardı bekleyen. Suzuki bayii adında insanları sömürüyorlar. O bayi kelimesi sadece bir suzuki yazısıından ibaret. Size bir anımdan bahsedeceğim ama bu debriyaj balatası ustası değil başka bir suzuki bayi hakkında.
Karaköyde benzinliğin yanındaki ata motordu sanırsam. Sağ sinyalim bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu. Motoru benzin deposuna kadar hatta ve hatta farın içini bile açtılar heryerini söktüler sadece motosikletin elektronik beynini aramak için. (Bunu yapan 15 yaşındaki cocuk usta dokunmuyor bile kim bilir garibe 500 lira maaş verip kandırıordur ) .Tamam buldular değiştirdiler selenin altında

) .Ve sorun devam ediyor. Sonra başka bir usta çağırdılar . Sağına soluna baktı bir şekilde kablolarla oynadı sorun bir şekilde çözüldü . Ama taktıgınız parçagı sökün ve eski benim parçayı takın geri dedim olmaz dediler sorun buydu dediler. 100 liraya konjeköre 50 lirada işçlik aldılar. Verdiler motoru tamam gidioz. Tabi motorun vidalarını sıkamadıkları için tırrr tırr ses cıkartıor geri döndüm . Sonraki haftada
ismail ustaya delta motora gittim suzuki bayi diye oda senin ön teker göbek bilyelerin bozuk dedi onlarıda yapamadı üstüne üstlük fren batalarımı yağladı . Neyse cıktık yola. Uzun yolda balatalar dağ yollarında ısınınca carrr carrr ötmeye başladı frenler bu dikkatimi dagıttı kaza yaptım.... Sonra dönüştete sinyal bozuldu yine eskisi gibi oldu

İzmirden bursaya sinyalsiz geldim .... Anlayacağınız ben gittiğim hiç bir suzuki bayinden kazıklanmadan cıkamadım. Bu arada sinirlendim hatırlayınca o balatacı kazıkcıda
yücel motor bilginize ...
ASlında forumda kazıkçı servisler hakkında bir bilgi merkezi kursak hiç fena olmaz ..