Balata seçimi yardım

Selam arkadaşlar debriyaj balatamı değişecem fakat hondanın debriyaj balataları daha uzun ömürlü ybr125 in balatası değilde cıbıfın balatasını kullansam bi sorun teşkil edermi bilgilendirirmisiniz.

Balata tam uymuyorsa zaman içerisinde aktarma organını toplamaya başlarsın,,,elinle. Hiç öyle bir maceraya girişme

honda ve yamaha balataları uymaz boşuna ugraşma. ama daha uzun dayansın dersen depraj tası ile birlikte bir revizyona gidebilirsin.

Orjinal alırsan ve sağlam kullanırsan 35-40.000 km gitme garantisi var ama çin malı ucuz debriyaj balatalarından kullanırsan 15.000 km seçim senin.

honda ve yamaha balataları uymaz boşuna ugraşma. ama daha uzun dayansın dersen depraj tası ile birlikte bir revizyona gidebilirsin.

Dostum sen bişey bilmiyorsun hondanınki takılı şuan kullanıyorum güzel oldu fakat arkadaşlar eskisi gibi 90 100 buluyorum daha fazla basması için ne yapmam lazım

valla kullanıyomuşsun işte sorun ne ozaman dostum. ilkin sorun teşkil edermi diye sormuşsun. şimdide kullanıyorum zaten daha fazla gitmesi için ne yapmam lazım demişsin. karar ver dostum ne istiyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar