29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları

isg

10 numara gezi derler ya bence bu kadar motosiklet dostu için 10 numara değil henüz bir rakam bulunamamıştır.[/COLOR] saygılarımla.

Kocaeli İl Temsilcisi
videoların sonuncusunuda ekliyorum arkladaşlar :) iyi seyirler

Son düzenleme:
Aga bu zargana fatihin durumu ne ya... :queen:
pisikletiyle bide en öne geçmiş.. :cherry:

İrfan bütün gezi videolarını faceye aktardım buarada senin cıbıfa kanat takmana gerek yok bu geziden sonra aldığın dualar la sen uzun süre havada gidersin :queen: bide videoları kaybetme ben bi geldiğimde flash disk getireceğim atarsın ona ok ..

İrfanım mucidim, kardeşim tekrar tekrar eline emeğine sağlık, epey bir mesai harcadın emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler :rendeer::rendeer::rendeer:

irfan varya yüzyılın buluşması ve gezisiydi bence kendinle nekadar gurur duysan azdır koçum millet yanlış anlamayın benim motor 2011 mayıs tarihli ve bu kadar büyük bir geziye bisiklet hayatım hariç (ki 300 bisiklet gördük gezide)ilk defa katılıyorum bence MT nin sana plaket vermesi lazım MT kendini yırtsa bu kadar çok konuşulan ve paylaşılan bir reklam yapamazdı. ama önümüzde 3 haziran var bakalım "alpertim" seni geçebilecekmi:queen:

abisi ben senin gibi tırsak mıyım len:farao:
veriyorum kırbacı şenol abi bile yetişemiyor bana:queen:
arada banada giydirmezsen işin rast gitmiyo 3 kağıtçı törtıl insan arkadaşını satıp kaçar gidermi senin gibi bana korna çaldıkları için durdum yoksa nallarımı toplardın arkamdan ama ...bidahaki sefere .

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan bütün gezi videolarını faceye aktardım buarada senin cıbıfa kanat takmana gerek yok bu geziden sonra aldığın dualar la sen uzun süre havada gidersin :queen: bide videoları kaybetme ben bi geldiğimde flash disk getireceğim atarsın ona ok ..

tamam şenol abi hem orjinalleri veririm hemde işlediklerimi sorun yok , yeterki bir araya gelelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

irfan varya yüzyılın buluşması ve gezisiydi bence kendinle nekadar gurur duysan azdır koçum millet yanlış anlamayın benim motor 2011 mayıs tarihli ve bu kadar büyük bir geziye bisiklet hayatım hariç (ki 300 bisiklet gördük gezide)ilk defa katılıyorum bence MT nin sana plaket vermesi lazım MT kendini yırtsa bu kadar çok konuşulan ve paylaşılan bir reklam yapamazdı. ama önümüzde 3 haziran var bakalım "alpertim" seni geçebilecekmi:queen:

abim teşekkür ederim :) lakin ortada duyulacak bir gurur varsa , bu hepimizin duyması gereken bir gururdur bu iş gönül işi sende biliyorsun , ben elimden gelen maddi manevi yapabileceğimin sınırlarını zorladım gerçekten , daha iyisi elimden gelseydi kaçarı olmazdı , lakin eksiğimiz gediğimiz olduysa affola :)

mt nin bana plaket vermesine gerek yok ,değer kıymet bilindiğini hissediyorum , sağolsunlar varolsunlar buda bana yeter :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

İrfanım mucidim, kardeşim tekrar tekrar eline emeğine sağlık, epey bir mesai harcadın emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler :rendeer::rendeer::rendeer:

sen sağol cem abi , güzel gündü beyaaa :)

abisi ben senin gibi tırsak mıyım len:farao:
veriyorum kırbacı şenol abi bile yetişemiyor bana:queen:

ben seni bi kırbaçlıcam görecen gününü... :p ulem senin altında ki motorun eti ne butu ne...ve sen bu motor görünümlü pisikletle:cherry:
110-120 km hızla bide artçınla gidiyorsun.... önce adam gibi motora bin sonra hızlan peluş...:flower: cbf cile sizde bıyık altından gülmeyin, yağ yakıyonuz... :queen:

Aklıma gelmişken söyleyim ; Ahmet abinin ofisin önünde çay içiyoruz, yanımıza bi genç geldi motosiklet alacakmış....
ahmet abiye döndü dediki;

---Abi sıfır mı aldın
-Evet
---kaça aldın abi
-4??? + plaka
---Peki abi km de ne yakıyo?
-castrol 10/40 power 1

yıkıldım gülmekten.... :queen::queen::queen::queen::queen:

F54

ben seni bi kırbaçlıcam görecen gününü... :p ulem senin altında ki motorun eti ne butu ne...ve sen bu motor görünümlü pisikletle:cherry:
110-120 km hızla bide artçınla gidiyorsun.... önce adam gibi motora bin sonra hızlan peluş...:flower: cbf cile sizde bıyık altından gülmeyin, yağ yakıyonuz... :queen:

Aklıma gelmişken söyleyim ; Ahmet abinin ofisin önünde çay içiyoruz, yanımıza bi genç geldi motosiklet alacakmış....
ahmet abiye döndü dediki;

---Abi sıfır mı aldın
-Evet
---kaça aldın abi
-4??? + plaka
---Peki abi km de ne yakıyo?
-castrol 10/40 power 1

yıkıldım gülmekten.... :queen::queen::queen::queen::queen:
abisi pisiklet misiklet sen ona bakma sen işlevine bak mübarek bastıkça gidiyor gidemeyenler çatlasın:queen:

ahmet abi honda konusunu kapattı galiba adam motor aldım diye sevinde hevesini kursağında bıraktık:pl:
ben onu uyarmıştım bize bulaşma diye ama dinlemedi :sunny:

Kocaeli İl Temsilcisi
abisi pisiklet misiklet sen ona bakma sen işlevine bak mübarek bastıkça gidiyor gidemeyenler çatlasın:queen:

ahmet abi honda konusunu kapattı galiba adam motor aldım diye sevinde hevesini kursağında bıraktık:pl:
ben onu uyarmıştım bize bulaşma diye ama dinlemedi :sunny:

fatih gelmiş kaçınnnnnnn :cherry: fatihim komiserim beni bayılttınız ahmet barim bıtakta rahatla motürüne binsin :cherry: :queen: bu arada , arabayı satıyorum , bakalım yeni motoruma laf söyleyecek bilgin olacakmı ??? :cherry:

dün akşam pendik dönüşünden sonra , yeni bir karar verme aşamasındayım :)

F54

fatih gelmiş kaçınnnnnnn :cherry: fatihim komiserim beni bayılttınız ahmet barim bıtakta rahatla motürüne binsin :cherry: :queen: bu arada , arabayı satıyorum , bakalım yeni motoruma laf söyleyecek bilgin olacakmı ??? :cherry:

dün akşam pendik dönüşünden sonra , yeni bir karar verme aşamasındayım :)
ya irfan abi senin benzin fiyatlarından haberin yok galiba:santa:
ne alıyorsun bilmiyorum ama senin gibi sevgili abime 600cc yakışır marka model fark etmez kafana göre takıl:)
he çamur atacak bilgi beceri ve tecrübeyi zamanla öğreniriz sen hele bi al gerisini merak etme biz elbet bi çamur bulur atarız internet sağ olsun ne de olsa 4 4 lük marka yok piyasa da varda sen alamazsın onu o sebeble alacağın zaman elbet bi şeyler buluruz:queen:

ahmet abi artık bize bulaşmıyor bizi görünce kuyruğunu kıstırıp kaçıyor onuda sindirdik yaşasın ybr kardeşliği:pl:

Kocaeli İl Temsilcisi
ya irfan abi senin benzin fiyatlarından haberin yok galiba:santa:
ne alıyorsun bilmiyorum ama senin gibi sevgili abime 600cc yakışır marka model fark etmez kafana göre takıl:)
he çamur atacak bilgi beceri ve tecrübeyi zamanla öğreniriz sen hele bi al gerisini merak etme biz elbet bi çamur bulur atarız internet sağ olsun ne de olsa 4 4 lük marka yok piyasa da varda sen alamazsın onu o sebeble alacağın zaman elbet bi şeyler buluruz:queen:

ahmet abi artık bize bulaşmıyor bizi görünce kuyruğunu kıstırıp kaçıyor onuda sindirdik yaşasın ybr kardeşliği:pl:

Evet benzin fiyatlarını sıkça konuşuyoruz :) hatta dün akşam sevgili ümit dura ile bolca konuştuk benim bir pirensibim var her ortamda söylerim :) bindiğim motor arabamdan fazla yakarsa ben o motora binmem arkadaş :) binemem :)

ama işin içine girince korktuğum kadar olmadığını görmekteyim :) neyse fazla fantazi yapmayayım şimdi ama hayabusa bir adım öümde duruyor gibi :cherry: 600 lük makina kesmez beni :cherry: :queen:

F54

Evet benzin fiyatlarını sıkça konuşuyoruz :) hatta dün akşam sevgili ümit dura ile bolca konuştuk benim bir pirensibim var her ortamda söylerim :) bindiğim motor arabamdan fazla yakarsa ben o motora binmem arkadaş :) binemem :)

ama işin içine girince korktuğum kadar olmadığını görmekteyim :) neyse fazla fantazi yapmayayım şimdi ama hayabusa bir adım öümde duruyor gibi :cherry: 600 lük makina kesmez beni :cherry: :queen:
yavaşşşş gel irfan abi ne olur ne olmaz hayabusa falan delikanlıyı bozar bi tur atayım dersin benzin yarı yolda biter demedi deme hayabusa çok yakar:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
yavaşşşş gel irfan abi ne olur ne olmaz hayabusa falan delikanlıyı bozar bi tur atayım dersin benzin yarı yolda biter demedi deme hayabusa çok yakar:queen:

4 yıldır 2000 cc kullanıyorum sonrasında 1300 cc fazla acıtmasa gerek :) vallla kafam acayip karışmaya başladı, tünal abi, ümit dura, onury,alikemal,binali benim aklımı çelmeye başladılar :)

yok be olm hayabusa yedekte durur cbf ye babalık yapar olmammı ? :cherry:

F54

sen daha iyi bilirsin sonra yandım anam türküsü çığırma buralarda :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
sen daha iyi bilirsin sonra yandım anam türküsü çığırma buralarda :queen:

ulen hayınmısın sen ?? :cherry: bide abi hayırlısı olsun de be olm :) len sizi harbi baya bi yontmam lazım benim cbf ye binen delikanlıda hayabusaya binen delikanlı olmuyoımu vallaha salarım tünal abiyi üstüne tozunu alır senin heeeee sussss bakimmmmm acı biber sürerim ağzına :cherry:

rahatlan bi hayalde kuramıcazmı arkadaş , hay senin şarap çanağına beyaaaa:cherry: :queen: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar