- Konu Yazar
merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım 18 yasında bir gencim lise 3 öğrencisiyim ve yaz tatilleri çalısıyorum mesleğim ayıptır söylemesi laminant parke ustasıyım.bendeki motor hevesi geçensene basladı bi arkadasımda gördüğüm tattığım mz marka motor ile herneyse lafı uzatmadan konuya geçeyim geçensene babama bu motor tutkumu söyledim ve almak istediğimi söyledim fakat kabul etmedı gerek tehlikesi gerek ehliyetsiz olmam gibi nedenlerele kendiside eski zmanlardan baya motorsiklet kullanmıs birisi profesyonelde denilebilir:cherry: herneyse daha sonra bana renault9 brodway marka araba aldı
bi süre kullandım yaklasık 4-5 ay sürece fakat süreklı bi işim olmadığı için masraflarına yetisemedım kapıda yattı ve bi ev alma dururmumz oldu babam kendi arabasını ve benım arabamıda sattı evi aldık inşallah allah herkeze nasip eder.
bu sene yine motor almak istediğim konusunu açtım yıne aynı seylerı söyledi bende biraz sinirlendim tabi cewap olarak kaç yasına geldim artık benımde birşeyim olsun dedim bu sefer biraz düşünür gib oldu ama yine sonuç aynı yaz tatilinde yine çalısacağım ama anneme söz verdiğim için yaz tatilinde aileme maddi destekde buluncam oysa ben yaz tatilinde apra biriktir almayı düşünuyordum sonuç hala aynı. ayrıca sunuda beklirteyim almak istediğim motor sizin tabirinizle çinli 
SİZCE NE YAPMALIYIM ?
SİZCE NE YAPMALIYIM ?