Lastik montajı için yardım lütfen.

Merhaba arkadaşlar.Jantım 1.60x18,dış lastik 3.50x18,iç lastik 3.25-3.50x18'dir.Lastiği janta montajladım zaman iç lastiğin çok küçük bir kısmı tam o sibop olan kısmı dış lastiğin içine girmiyor dolayısıyla lastik oturmuyor.Youtube deki videolarıda izledim yöntem aynı ama bir yerde hata yapıyorum ki sibop kısmı oturmuyor.Bu konu da lütfen yardımcı olun.Saygılar.

lastiğin bir tarafını janta tak sonra siboptan başlayarak iç lastiği tak bu şekilde oturması lazım

iç lastik içinde hava yokken janta biraz uzun olur sen o şekilde lastiğin diğer tarafını tak hava bastığın zaman iç lastik janta tam oturur

lastiğin bir tarafını janta tak sonra siboptan başlayarak iç lastiği tak bu şekilde oturması lazım

iç lastik içinde hava yokken janta biraz uzun olur sen o şekilde lastiğin diğer tarafını tak hava bastığın zaman iç lastik janta tam oturur
Aynen ben de böyle yaptım.Daha sonra iç lastiğe az hava bastım gene olmadı küçük bir kısım lastiğin tam oturmasını engelliyor.

sibobun vidasını en uç kısıma kadar gevşet lastiği takarken sibobu içeriye iterek tak

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.Atölye yaşantıma bir kalem daha ekledim.Lastik sökme takma işlemide tamamdır.:cat:

Ellemeden olmaz! elliyeceksin, hissedeceksin, o hissin zevkine varacaksın. :cherry: :cat:

Yeni konu açmamak için hortlatıyorum. Yarın lastik alacağım ama aldığım yer takmıyor başka bir yerde sadece arka tekeri ne kadara takarlar kazıklanmadan fikrinizi alayım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

konu güncel

Yeni konu açmamak için hortlatıyorum. Yarın lastik alacağım ama aldığım yer takmıyor başka bir yerde sadece arka tekeri ne kadara takarlar kazıklanmadan fikrinizi alayım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

konu güncel
Aydinda sök tak 10 lira

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar