Yamaha şu motoru getirse 5000 tl dese peynir ekmek gibi satmazsa bende ne olim
Hoş bulduk ses yeni oldugu için olabilir kırmızı siyah video ve fotoları yarın inşALLAH paylaşacağım motorun acılması için tavsiyeleriniz benim için önemli çünkü İLK motor alışım ve kullanıcısıyım 100 km iyi hız benim için ama 150 bulur ilerdeki zamanda diye düşünüyorum...
selam ben pazartesi günü aldım gayette memnunum çok seri ama daha rodaj aşamasında
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
slm dediğin gibi arka sağ ayaklıkta problem var ama seninde daha rodajın bitmemiş benimki de 250 lerde yarın yağını değiştirecem epiyce karardı temizlemek gerek yağı alt tarafı 20 tl ekzoz seside elyaflar tam yanınca sesde iyileşecek ben rsimleri yükleyemedim sadece ama satılık ilanına koydum tarzım değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150785347158396.435485.687073395&type=1
açıkçası bende beya bişiler bekliyordum bu motordan ..
yazdıklarınıza bakınca şaşırdım dogrusu...
şekil olarak süper gerçekten..
ama sürücüyü getiren şekil deil performans..
belki rodajda veya yeni oldugu için bu sorunlar olabilirmi??
Yamaha şu motoru getirse 5000 tl dese peynir ekmek gibi satmazsa bende ne olim![]()