Sn. Bahadır, istediğiniz video... sanırım işinize yarayabilir, önümüzde ki aylarda belli olacak!
http://www.youtube.com/watch?v=p28y2k7b-SY&feature=player_embedded
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
mv agusta corsacorta hakkında, bir iddiam yok en iyisi diyemem ama en sevdiğim ve bana keyif veren alıştığım bir motosiklet...
belki en iyisi s1rr olabilir, fakat bunu hiçbirimiz ne kadar anlayabiliriz ki?
piste çıkan motosikletlerle, standart seri üretim satılan supersportları karıştırmayalım yalnız! piste çıkanlar çok özel...
yeni agusta f4rr corsacorta'da bazı malzemeler değiştirildi ve iyileştirildi, başta olmak üzere dikkatimi çeken grenajların ısıya dayanıklı iç kaplamaları iyileştirilmiş-değiştirilmiş
onun dışında titanyum motor bloğu, titanyum subaplar, kısa strok kolu, elcik kısmında panel düğmeleri kontrolü kolaylaştırmış... renk başta olmak üzere ve hafifletilmiş, jantlarda değişme vs...
netice olarak güzel!!! fakat hiçbir bilgi ve eleştiri bulamıyorum, size yolladığım link benimde işime yarayacak! fakat ne olursa olsun CORSACORTA'dan vazgeçmem, çünkü sıparişini verdim, artık geri kalan ince detaylar sürpriz olacak, üzerine binip kullandığımda anlarım (inşallah supercorsa'nın yeni versiyon lastikleriyle üzerinde gelir, aksi halde yine supercorsa lastikler gayet memnunum)
BEN İDDİA ETMİYORUM, AMA VAZGEÇEMİYORUM! En kötüsü bile olsa ben Corsacorta RR'dan şaşmam! geriye kalan, tabiki BMW veya diğer Japonlar kadar sağlam olmayabilir, daha NAZİK ama çok daha SERT! Ayrıca SAKIN AMA SAKIN!!! Ducatiyi 2 silindir diye yabana atmayın! bu güne kadar yapılmış en hafif motosiklet ve oldukça güçlü! PANIGALE S olarak inceleyin, ŞAŞIRIRSINIZ!!!