- Konu Yazar
bidahaki sefere inş hepsini yaparız:dTireye geldiğinizde kaplanı,derekahve ve toptepeyi gezmenizi tavsiye ederim bir Tireli olarak...Nedenemaya siz Tiredenmisiniz yada tkmyodamı takılıyorsunuz?:queen:
bidahaki sefere inş hepsini yaparız:dTireye geldiğinizde kaplanı,derekahve ve toptepeyi gezmenizi tavsiye ederim bir Tireli olarak...Nedenemaya siz Tiredenmisiniz yada tkmyodamı takılıyorsunuz?:queen:
Tostcu uğuru isim olarak hatırlayamadım. Evet benim dediklerim telekomun ordakileraynen..kuyucu kuruyemişin yan tarafında dükkanı ama muhhbetim yok:mrgreen:tostculardan da bnm en çok takıldığım yer uğur abinin orası halısahaya doğru giderken:cherry:güzel yapar Tire küçüğü![]()
bilirsin o yolda en son büfe tekelin hemen yanı
![]()
senn bahsettiğin tostcularda telekomun yannıdakiler galiba,onlar ön tarafada masa atıyor,nargile,çay keyfi falan filan da var![]()
başkanın birde kanver şarap reklamı vardı o da tam komediydi onu unutum gittim bak...:queen:
ahahaha vaay başkan hee :mrgreen:
Amerikanın 1 numarası miller
Türkiyenin 1 numarası efes
Tirenin 1 numarası başkan :mrgreen:
Peki Gurme diye bi yer vardı ev yemekleri yapardı. Cafe Lilanın arkasındaydı. Orayı biliyomusunuz?
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Turkuaz Büfe dediğin Turkuaz Cafemi? Mustafa abinin cafesi
tamam yaa hatırladım :mrgreen::mrgreen:tostcularda turkuaz büfe var ayrıca aşağıda imam hatip karşlısında turkuaz cafe var..2 side birbirinden ayrıdır..
biz mi dedik gitsin tireyi gezsin anılarımızı depreştirsin hehehe :mrgreen: şaka yapıyorum haklısın sohbet yeri gibi olduyok ya turkuaz büfe mehmet vardı (çinçin derlerdi ona)
başkan süper adamdı ya evlere servis yalnız burası 3 müzün muhabbet yeri oldu sanki ayıp ettik başklık sahibine beyler :mrgreen:
haklısın gitmeseydi :mrgreen: eskilerden birilerini görmek güzel oldu muhabbet iyiydi beyler sağolunbiz mi dedik gitsin tireyi gezsin anılarımızı depreştirsin hehehe :mrgreen: şaka yapıyorum haklısın sohbet yeri gibi oldu
önemli değil ya ne demekyok ya turkuaz büfe mehmet vardı (çinçin derlerdi ona)
başkan süper adamdı ya evlere servis yalnız burası 3 müzün muhabbet yeri oldu sanki ayıp ettik başklık sahibine beyler :mrgreen:
ben mutlu oldum valla tanıştığım için.haklısın gitmeseydi :mrgreen: eskilerden birilerini görmek güzel oldu muhabbet iyiydi beyler sağolun![]()
nedenayama kardeşim beklerim görüşmek dileğiyle ben hep burlardaım,başkan suat ulen abi bi alkol satcan köpek öldüren şarabı elinden gelse fransız şarabı bu diye kakalıcan neyse arkasından konuşuom ama iyidir kendisi:cat: severim geçen yaz modemini tamir ettim 5lirayla kandırdı beni![]()
ayrıca konuya açan kardeişm gelin gezilcek yerler var yardımcı olurum size...sayfanıda kirlettik gari kusura bakma eimi:wiinkk:
tabikide bidahaki sefere geldiğimde size ulaşmak isterim:dnedenayama kardeşim beklerim görüşmek dileğiyle ben hep burlardaım,başkan suat ulen abi bi alkol satcan köpek öldüren şarabı elinden gelse fransız şarabı bu diye kakalıcan neyse arkasından konuşuom ama iyidir kendisi:cat: severim geçen yaz modemini tamir ettim 5lirayla kandırdı beni![]()
ayrıca konuya açan kardeişm gelin gezilcek yerler var yardımcı olurum size...sayfanıda kirlettik gari kusura bakma eimi:wiinkk: