motora yeni başlayacağım. tavsiyeleriniz?

hayabusa dostum tam senlik :)

daha neler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

Ya çinlide 2-3 sene gider ama iyi bakım yaparsın bizim burda 5senelik bisan var daha aküsü bile bitmedi ama iyi bakım yapıcaksın.Sıfır cbr alırsan Allah korusun düşersin falan güzelim motor maf olur ikinci el al bence

ikinci elde olabilir fikrimi değiştiriyorum sanırım... bugün arkadaşımın keeway 150 lik ybr ye benzeyen bir modeli vardı onu kullandım :D 3. vitese kadar çıkarttım motoru daha ikinci vitesli motor sürüşüm... acayip şaşırdım kendime.biraz ağır motor bir de eski arka frene biraz fazla basman gerekiyor stop falan oluyor gaza biraz basmazsan.... ona rağmen iyi gittim :D

Son düzenleme:
Kardesim kendimden bahsedeyim.

Mayıs 20 (17 Yasına giricem) 20.05.1995 Dogumluyum
Ehliyete yazıldım Haziran 8 sınav var

Boyum 1.62 Kilom 55

Ybr Ve Crypton arası inanılmaz celiskideyim 4 Vites zor deil fakat 5 vites hiç denemedim kullanmadım dahi Boy korkusu oldugundan gecen 2012 Model Ybr Esd de 2 Ayagımda yerdeydi buna sevindim

Bende hangisi diye kararsız kaldım banada yardım etseniz :)

Kardesim kendimden bahsedeyim.

Mayıs 20 (17 Yasına giricem) 20.05.1995 Dogumluyum
Ehliyete yazıldım Haziran 8 sınav var

Boyum 1.62 Kilom 55

Ybr Ve Crypton arası inanılmaz celiskideyim 4 Vites zor deil fakat 5 vites hiç denemedim kullanmadım dahi Boy korkusu oldugundan gecen 2012 Model Ybr Esd de 2 Ayagımda yerdeydi buna sevindim

Bende hangisi diye kararsız kaldım banada yardım etseniz :)

ben edemiceğim :))

arkadaşlar keeway speed 150 kullandım bugün ikinci el fiyatları çok uygun bu model için ne söyleyebilirsiniz? yeni başlamak için uygun mudur?

şimdi o kadar iyi birşey alıp devirirsem 2. el de olsa içime oturur keeway speed 150 kullandım dün bana yeterince iyi geldi başlangıç için.

Yok kardesim 2. el ybr al hem saglam hem güvenli deviririm dersen 50 tl ye koruma demiri alırsın birsey olmaz bence bakmalısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar