29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları

Moderatör
ben sizi tanımıyorum mt den de tanışmışlığım konuşmuşluğum yok nasıl gelip tanışabilirimki birisinin ortaya çıkıp bu budur şu şudur demesi lazımdı farkındaysanız öyledir demedim kanımca dedim !

Cümlenin sonundaki ünlem niye? Tüm yazdıklarınızı geçtim ünleme takıldım :)
Aynı şeyden bahsediyoruz sanırım, aynı serzenişte bulundum, dediğiniz gibi birinin ortaya çıkıp bu şudur bu budur demesi lazımdı. Lazımdı da, siz bana niye kızdınız?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ilk gezisi ,o yüzden ben hep bu şekilde sürüyorum havası verdim.. bundan sonra yavaş yavaş verecem çoşkuyu :pl:

Hadi lem ordan KILIBIKKKKK :queen:
şimdiden vermişsin ipleri yengyenin kontrolune pinokyoooo :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
yok burası dururken neden cok alakasız bı yerde yemek yendı anlyamadım zaten yer yoktu kımsenın farkında olmadıgına emınım ıkı motor ayrıldık oradan kımse nereye kardesım demedı kızmadım kızmak yok kardesız hepimiz galıba hanımla beraber içeri girmekte biz geç kaldık

başta İrfan abi ve saz arkadaşları (nam-ı diğer körfez törtıls):mrgreen: olmak üzere emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler :)

lakin özcan abi sana bi çift lafım var :) mübarek o keto gibi çıktığım resimleri niye koyuyosun :) bin bin dedin bindirdin beni çapıra babasının zoruyla eşeğe binmiş çocuk sıfatı var bende tipe gel :queen: nası emanet durmuşuz birbirimizde

800'ü geçik resim ve 5 tane falan video var. nasıl atacağımı bilmiyorum yarın bunlarla uğraşıcam sizler için :) ama biri yardımcı olsun özelden neler yapmam gerektiği hakkında. önce fotoğrafların formatlarını indirmeyi planlıyorum, ( format factory ) programında. gerisi nasıl ilerleyecekcek bilgilendirirseniz sevinirim.

Emre Çabuş, saygılar :)

yok burası dururken neden cok alakasız bı yerde yemek yendı anlyamadım zaten yer yoktu kımsenın farkında olmadıgına emınım ıkı motor ayrıldık oradan kımse nereye kardesım demedı kızmadım kızmak yok kardesız hepimiz galıba hanımla beraber içeri girmekte biz geç kaldık

[url]http://img4.ressim.net/out.php/i5673431_imag0322-jpg[/URL]

program o şekilde yapıldı ama... sende bilirsin ki 80 tane motor hafife alınacak bi olay değil... zaten bu kadar kalabalık olacağıda tahmin edilmemişti...
ayrıca yemek yediğimiz yerde 1 kilo köfte 35-40 TL ... oranın sahibi uygun bi şekilde hesap çıkardı... irfan agada 3-5 gün boyunca oraya gidip sürekli
herşeyin iyi olması açısından görüşmeler yaptı... Gurup sürüşlerinde gurubu terketmemek ve programa sağdık kalmak en mantıklısı

Yahu mübarekler,

gitmişsiniz geçmişsiniz, niye kimse resimlerde "şu şudur, bu değildir" gibi isimleri-rumuzları belirtseniz de, bizde yarın öbür gün bir yerde gördüğümüzde selam versek fena mı olur?

Kafadan buralardan paylaşım yapanları bir şekilde tanıyoruz da diğerleri???

Herşeye rağmen bu kadar insanın bir araya gelmesi tırışkadan değil buradan anlaşılıyor.

Ne diyelim mübarek olsun:bounce:

ayrıca bi excrübe daha kazandımm..köy yolundan yeşillikler arasında ilerlerken
kask vizörünü açmamak lazımmış:)
vizörden içeri bişi girdi önce sinek sandım ama
ignesini sokunca ceneme anladımki arı imiş :))
kaskı çıkardıgımda arı çenemde idi..bi abimiz gözlüklü karizmatik bi abimiz vardı o aldı sag olsun :))

800'ü geçik resim ve 5 tane falan video var. nasıl atacağımı bilmiyorum yarın bunlarla uğraşıcam sizler için :) ama biri yardımcı olsun özelden neler yapmam gerektiği hakkında. önce fotoğrafların formatlarını indirmeyi planlıyorum, ( format factory ) programında. gerisi nasıl ilerleyecekcek bilgilendirirseniz sevinirim.

Biri emreye yardım etsin yaa görelim şu videoları fotoları....:)

pm attım. Takıldığın birşey olursa sorabilirsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler videolar bu kadar mı? :)
Yarını beklemek lazım,bende sabırsızlanıyorm ...

Hadi lem ordan KILIBIKKKKK :queen:
şimdiden vermişsin ipleri yengyenin kontrolune pinokyoooo :)

wallahi okuyo siteyi.. seni terlikle kovalar haberin olsun ... çizer motorunu :pl:
Yaramazlıkmı yapıon yoksa,niye okusunki siteyi :)

başta İrfan abi ve saz arkadaşları (nam-ı diğer körfez törtıls):mrgreen: olmak üzere emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler :)

lakin özcan abi sana bi çift lafım var :) mübarek o keto gibi çıktığım resimleri niye koyuyosun :) bin bin dedin bindirdin beni çapıra babasının zoruyla eşeğe binmiş çocuk sıfatı var bende tipe gel :queen: nası emanet durmuşuz birbirimizde
Senide alabiliriz Törtıll s ekibine biliyorsun,şiredır,beyin,2 adet gazteci kızımız(neydi onların ismi koray),bide şiredırın 2 adamı vardı biri öküz diğeri şeydi yaa???? :) he işte o karakterlerden personle eksiğimiz var:queen:

ayrıca bi excrübe daha kazandımm..köy yolundan yeşillikler arasında ilerlerken
kask vizörünü açmamak lazımmış:)
vizörden içeri bişi girdi önce sinek sandım ama
ignesini sokunca ceneme anladımki arı imiş :))
kaskı çıkardıgımda arı çenemde idi..bi abimiz gözlüklü karizmatik bi abimiz vardı o aldı sag olsun :))
varadero mu vardı altında :)

Yarını beklemek lazım,bende sabırsızlanıyorm ...

Yaramazlıkmı yapıon yoksa,niye okusunki siteyi :)

Senide alabiliriz Törtıll s ekibine biliyorsun,şiredır,beyin,2 adet gazteci kızımız(neydi onların ismi koray),bide şiredırın 2 adamı vardı biri öküz diğeri şeydi yaa???? :) he işte o karakterlerden personle eksiğimiz var:queen:

varadero mu vardı altında :)
senin altındaki varadero ise
heh işte ondan vardi..:):cherry:

21. sıradaydım listede,o kadar çok gelmek istedim ki herşey hazırdı taaaa ki düne kadar.Önce şirinevlerde ufak bir kaza geçirdim motosikletime bir minibus anarya gelirken vurdu, neyse ucuz atlattık derken, tvs servisi minibuscünün ortasını sert bir vuruşla cebimle buluşturdu.Motorda ne varsa bakımını yaptırdım usta tam 4 saat motorumla uğraştı sağolsun.Neyse vardır bir hayır derken depomu fulledim,kgs mi aldım içine yükleme yaptım Kağıthaneden Beylikdüzüne gelirken motor aptallaştı önce, sonra(zenondan tahminimce) akü ışığı yandı.Köşede durduğumda rolantide aptallık farkettim 1,4-0,2 devir arasında gidip geldi. Vardır bir hayır dedim çıktım eve kadar geldim o felaket trafikte. Gece ,içime şüphe düştü. İndim motoru çalıştırmyaa fakat çalışmadı. O saatten sonra da beni artçı alabilecek birini bulamayacağımı bildiğim için şükrettim eve gelebildiğime vardır bir hayır dedim usulca yatağıma yattım.

Gelemediğim için gerçekten üzüldüm,bir dahaki Alper Aganın organizasyonunda buluşuruz.

Bir isteğim olacak buradan yardım edecek veya yakınımda oturupta gelip motora bakabilecek biri varsa istirham ediyorum yardım etmesini.

Saygılarımla
çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm umarım en kısa sürede motorunu eski haline getirirsin ve ilk buluşmada seninlede sohbet etmiş olurum.

bu arada ben eve geldim ufak tefek işlerim vardı hallettim merakla yazılarınızı okudum ve bende bu gün ile ilgili yazmak istedim. öncelikle irfan abiye çok teşekkür ediyorum bizleri bu kadar önemseyerek çok daha önceden çok sağlam bir şekilde hazırlanmış amerikan polis ekipleri gibiydi mübarek :) gezide mt dostları ile görüşmek çok hoştu yine. hepinizi ailem gibi görüyorum sizleri görünce bütün keyfim yerine geliyor :) bu sıcaklığımız hiç yokolmasın inşallah. organizasyon için seçilen köftecinin köfteleri ve o sucuklu ızgarayı ömrüm billah unutamayacağıma eminim. herşey harikaydı fakat tek aksilik belediyeydi adamlar hiçmi yollara bakmamamış bildiğin düz yolda ikikere motorumun altı sürttü. çok zorlandım birde artçım vardı. yolu böyle bilseydim ben arabayla gelirdim verilmiş sadakam varmış. hatta bi ara artçıma dikkatli ol yol fena düşebiliriz dedim dememin ardından 15 dakka içinde ilk kaza oldu çok üzüldüm. ama kazanın küçüklüğü ve cana zarar gelmemesi mala gelen zararında halledilebilecek olması moralimi düzeltti ve en önemlisi girdiğimiz sıcak dostluk ortamı herşeyi unutturdu. çok güzel hazırlanılmış bir organizasyondu geri dönüşteki ikinci kaza motoseyyah (serdar abi) ninde dediği gibi ben geliyorum arkadaş dedi. Allahtan o genç arkadaşımıza ve motorunada bişey olmadı. çok az farkla kurtarmış videosunu dikkatli izledim. Allaha şükür çok ciddi bişey olmadan döndük ve hayatımızın unutulmaz köfte ve sucuklarını şok derecede uygun fiyatlarla midelerimize indirdik :) hala köfte ve sucuktan bahsederken ağzım sulanıyor o neydi öyle yaw :)))

Ahmet abi ,gezileri okuyo kime ne yazmışım falan ..yada nereye gidiyorum gibisinden :pl: gitmemi istemiyo :p
Biz şu körfez Törtıl daki karakterleri değiştirmemiz lazım...

4 tosba
1 sıçan
1 magazin muhabiri
1 beyin
1 erol taş (shnaider)
2 öküz

liste bu şekilde.. toplam 10 tane gönüllü mt dostu lazım....

hadi bunlara yazalım.. yalnız şimdi gülmekten yıkılıyorum... :queen::queen:

zevkle :) ben her ihtimale karşı kabuğumla gelmiştim ama törtıl kadrosu dolu olunca ses etmedimdi :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar