İrfan hocam Karamursel topçular arası navigasyon ile 25 dakika olculuyor 1045 de balık adasından çıkmak her ihtimale karsı mı? Bu arada ben Balık Adası'nda sizlerle beraber gitmeyi planlıyorum
tamam koraycım sıkıntı yok şekerim dikkatli gelin ilk, günden korkutma bizim gelini :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
çoğunluğu istanbul-kocaeli-bursa-çorlu-sakarya-yalova olmak üzre bir çok gönül dostuyla buluşma fırsatı bulacağız , inşallah nasip olursa sizide aramızda görmek tüm gönül dostları için sevindirici olacaktır , nasip kısmet diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
ne iş oradan geyveye mi arazi olacaksın kanka anlayalım yani :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
şekerim sen ne ayaksın beyaaaa ....belliki boştasın, iş güç yokbaşka resmimi bulamadınmı ulen alçak küfte :cherry: :queen:
allah iyiliğini versin senin çok uğraştınmı bu resimle allahsız panpiş öldüm gülmekten ben bunu çıktı alıp yarın getireyim yanımdaYarın KÖRFEZ TÖRTIL güzel bir misafirperverlik yapacak... :queen::queen:
[url]http://img37.resimup.net/di/LAGM.jpg[/URL]
---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:21 ----------
1,5 saatte gidersin abi..![]()
İrfan hocam Karamursel topçular arası navigasyon ile 25 dakika olculuyor 1045 de balık adasından çıkmak her ihtimale karsı mı? Bu arada ben Balık Adası'nda sizlerle beraber gitmeyi planlıyorum
eveeet malesef fabrikada bana mesai yazmışlar kıvırma durumuda yok gelemiyorum bu arada by-alp ben gidemediğimden o da vazgeçiyor çok üzgünüzr::salut:
İrfan kardeşim Altınova'dan sonra yolun dar ve gidiş-geliş olması sebebiyle fermuar düzeni değil de gruplu tek sıra yapılır. Zaten orada bu detayları görüşürüz.
Ben yanimda bir motorcu arkadaş getirsem olurmu irfan motoruyla beraber.....
Biz Adapazarı'ndan 2 motor geliyoruz (baysalorhun ve Aragorn78). Saat 9:50 gibi Özdilekte olacagiz. İzmit ve Sakarydan gelecekler ile İzmit Özdilek'te bulusabiliriz.
arkadaşlar kocaeli den cıkacak arkadaşlar varmı buradan hareket edilecek bi buluşma noktası felan varmı yazarsanız sevinirim
Sayın Arkadaşlar,yarın İstanbul'dan misafirlerimin gelecek olması nedeniyle aranızda olamayacağımı üzülerek belirtirim,başka bir organizasyonda görüşürüz İnşallah.Geziye katılacak olan tüm arkadaşlara sorunsuz ve keyifli bir gün dilerim.
Selam ve Sevgiler,
eveeet malesef fabrikada bana mesai yazmışlar kıvırma durumuda yok gelemiyorum bu arada by-alp ben gidemediğimden o da vazgeçiyor çok üzgünüzr::salut:
orhun bende geç katılacağım sen zaten yolu biliyorsun arkadaşınla birlikte takıla takıla gidin:cat:Biz Adapazarı'ndan 2 motor geliyoruz (baysalorhun ve Aragorn78). Saat 9:50 gibi Özdilekte olacagiz. İzmit ve Sakarydan gelecekler ile İzmit Özdilek'te bulusabiliriz.