Gündüz farı yapımı (r125)

eline sağlık kardeşim.umarım far camlarını iyi yapıştırmışsındır ...

yasin iyi iş çıkartmışsın eroin gibi duruyo makina
eroini bilmem de hedefim baykuş gibi yapmak:)

yasincim duramadın demi yerinde 2 dakka :cherry: :p

uğraşınca olmayacak bir şey yoktur yeterki ben bu işi be*****eğim de :) bu far led olayı neki ! ben aslında bu işlerden dahada kompleks işlerin hakkından geleceğinden adım gibi eminim onun için kusura bakma böyle ufak işler için elini bulaştırdığına değdimi bilmem ama eline emeğine sağlık kardeşim . ciks olmuş :cherry:
abi bu acemilik atmak için girişdiğim bir işdi iyide oldu ama. ileride daha komplike işlere girişeceğim

Valla bu gün istanbula giderken ve gelirken yasin hep arkamdaydı,,,tünel geçitlerde,köprü altı gibi gölgeli yerlerde harika görünüyordu...bide gece nasıl olur onu düşünemiyorum bile :)
Tebrik ederim yasin harika işçilik çıkartmışsın.... ama o odanın hali neydi oyle bit pazarı gibi darmadağın olmuştu,chakiyi göndersem okadar dağıtamazdı odanı :)Müsait bi zamanda geleyimde beraber toplayalım:p
abi ben dedim ama sana ev dağınık farı yetişdircem diye her şeyi yerde bıraktım:)

Led sevmem çünkü malum bazı kasksız kullanan kurallardan bi haber apçiler çokça kullanıyor ama işçilik ve ortaya çıkan sonuç bence çok çok güzel:cat:

Daha ileride mercek far ve ve angella tamamlandığında ledi hiç sevmeyen birinin bile büyüleniceğine eminim. Video daki 1000RR de kusursuz gibi. Öfkeli bi kartal gibi bakıyor. bu olayın en çok yakıştığı motor R1 sanırdım ama fikrim değişti gibi:cherry:
deiğiniz gibi ledi ucuz olduğu için her yerde görüyoruz 12 volt u alan bağlıyor ama güzel işler kısıtlı. ben kartaldan ziyade onu baykuşa benzetiyorum. işçilik çok iyi değil ama belli olmuyor :) ileride güzel şeyler yapıcam

Vallahi bravo elinize sağlık çok güzel olmuş :) Bende yapmak isterim böyle birşey ha bir de fotoların birinde 16 plaka gördüm bursa'da mısınız acaba ? :)
bu iş öncelikle cesaret istiyor ben bir değil 2 tane far tası açmak zorunda kaldım ve çok uğraşdım. ama sonuç beni tatmin etdi. araç ev arkadaşımın kendisi bursa yenişehirli ben kocaelideyim

Çok şugar, ellerine sağlık :)
teşekkür ederim

eline sağlık kardeşim.umarım far camlarını iyi yapıştırmışsındır ...
şimdilk bilemiyorum ilk yıkamada ortaya çıkacak:)

selamun aleyküm arkadaşlar geçiyordum öle bi uğrayayım dedim. led yakışmış ben alanyadan yunus buradaki aksesuar mağzalarında bu ledlerin arkası orjinalden bantlı olanı var. yani al bant'ın folyosunu çıkart yapıştır şeklinde ve çift i 20 tl.

Led ler gerçekten güzel striket 150 var yeni aldım. bende düşünüyorum aslında led takmayı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar