Sonunda dondum arkadaslar yurda

) Aranizdayim tekrardan
arka stop led benimde düşündüğüm birsey,ama onların sinyallileri de var,o tarz değilde sadece stop lambası olarak düşünüyorum. Bulan arkadas mekanın ismini ve fiyat bilgisinide paylaşırsa sevinirim. Aküye aşırı yük bindirmek istemiyorum o yüzden arkadaslar çektiği elektrik nedir araştırdınızmı ? Şık gözükçez derken aküden olup yolda kalmayalım da

3 kuruşluk karizma yerlere inmesin sonra
LED far ve sinyaller normallerden cok daha az elektrik tuketir ve cok daha parlaktir. Ancak dandik cin mallarinin LED'leri cok kotu ve ozellikle aydinlikta neredeyse hic farkedilmiyor. Bu arada ben sinyal entegreli olmayan stop gormedim. Ama sinyalleri baglamazsiniz olur biter. Boylece orjinal sinyalleri kullanmaya devam edersiniz ya da ikisini birden baglayin

)
Eejloverin videosunu ben de izledim cok guzel olmus. Fakat kendisinden izinsiz paylasmak istemedim

yorumlari gelince takip eder artik
@atilla_hakan
Hocam soyle bir durum var. Oncelikle atilla arkadasim bu linki paylasirken kesinlikle bir art biyet gutmediginizi biliyorum. O nedenle kizmadim v.s. Ama gozden kacirdiginiz bir nokta var. Bir linki bulup copy/paste yapmaniz bir kac saniyenizi aliyor ki oyle de olmus, ordan alip aa videoyu buldum alin diyip koymussunuz. Peki benim onu paylasmama nedenimi dusundunuz mu hic? Cekimler 3 gunumu aldi. Kurgu ve montajiyla tum gun sabahin 6sina kadar ugrastim; uyuyamadan ise gittim.. Paylasmadim evet. Neden? Bunca emegin cunku tek bir geri donusu var. O da gelen yorumlar ve begeniler. Bunca is sonrasinda beni mutlu edecek tek sey onu paylasip yorumlarin gelmesini beklemek o anin heyecani kim ne yazacak diye.. Siz iki saniyelik bir copy paste ile tum bunu elimden aldiniz... Motor modofoyesine harcanan onca zaman, para, emek; video icin harcanan onca saat v.s.... Her parcayi taktikca ara ara resim v.s. gondermedim cunku is bittikten sonra bu sekilde gostermeyi paylasmayi istemistim ve 6gun yurtdisinda olacagim icin de bir kac gun sabir lutfen demistim. Bunu cok mu gordunuz acaba bana? Onca emekten sonra bu videoyu paylasmak acaba cidden benim hakkim degil miydi??? Cidden linki verdiginizi gorunce cok uzuldum ama ne diim kirgin degilim. Umarim yazdiklarimi tek tek okur anlarsiniz ne hissettirdiginizi. Caniniz sagolsun yine de.
ebaydan ürün getirmeyi bende bilmiyorum

ama bu yakınlarda öğrenicem ,haber veririm
Hocam herhangi bir konuda yardima ihtiyaciniz olursa sorabilirsiniz. Yuzlerce urun getirttim bugune kadar
@ejlover
Hocam ben hiç bir motosiklete bu kadar tutulmamıştım bu nedir ya...
[url]http://img33.imageshack.us/img33/6121/54266013.jpg[/URL]
Tekrar tekrar tesekkurler. Hayirlisi olsun diyelim bakalim :cat:
emek ve azmin bir göstergesi değerli hemşerim.
Tesekkurler Atilla arkadasim. Ama video'da da bi emek vardi unutmayalim :salut:
Takiliyorum, olan olmus artik. Onemli degil :rendeer:
para? evet belki haklısın ama bence zevkli olmak baska birşey dostum.. Ejlover belki maddi acıdan sıkıntıya girdi bu makinayı tasarlarken, belkide hic zorluk cekmedi.. Bunu bilemeyiz ve bilmemizde gerekmiyor.. Ama piyasada onlarca otomobil onlarca motorsiklet görüyoruz para dökülmüş belli ama o kadar alakasız tasarımlar o kadar sacmalıklar silsilesi varki.. Hicbirsey yapmasan daha hos durur makina.. Ama bu makinada cok para harcanmıs yada harcanmamıs bilemem ama zevk var dostum.. Para herseymi? hayır degil ne alacagını bilemezsen, neyin güzel görünüp neyin görünmeyeceğini bilemezsen istedigin kadar paran olsun o makinayı b.k eder cıkarsın.. O yüzden ben paradan cok zevk var diyorum bu makinada..
saygılar..
Abicim her kelimesine katiliyorum, cok guzel ozetlemissiniz. Tekrar tesekkurler.
Bu da yanlis anlasilmasin sonucta zevkler ve renkler tartisilmaz

Onemli olan herkesin kendi zevkine gore bir noktaya ulasabilmesi. Bu her zaman illa ki cok para gerekiyor demek degildir. Mesela ben bu motoru yaparken ne gidip en pahali parca hangisi onu aliim dedim ne de yaw bu cok pahali almiim dedim. Ama iki parca es kalite ve gorunumdeyse her zaman fiyati makul olani secim, gerisi enayilik olurdu zaten; ama bunu yaparken de kaliteden odun vermedim.
Daha onceleri de yazmistim uzunca yillar arac modifiyesiyle ugrastim diye. Tum araclarimda modifiyedeki hedefim orjinalligi bozmadan nasil yapilabilirdi. Yaninizdan standart bir arac gibi gecen bir seyin arkasindan bakakalirsiniz hatta ilk bakista uzerindeki cogu seyi farketmez ama baktikca begeniniz artar ya benim de zevkim bu tarz modifiyeler yapabilmek. Onun otesinde asil para harcadigim yer performans olurdu hep

Goruntu var ses yok olmamasi gerek bence

Ama dedigim gibi olay herkesin kendi zevkinde bitiyor :thumleft: Benim ortaya koydugum calisma begenildiyse ne mutlu bana. Cok tesekkurler herkese :rendeer:
Atilla cam çok güzel olmuş eline sağlık.
Fiyat ve nereden aldığın bilgisini de paylaşırsan sevinirim.
Hayirli olsun cam

Gule gule kullan @atilla_hakan
zenonların aküye sıkıtı çıkartacağını zannetmiyorum sonuçta avrupada amerikada vs birsürü zenonlu ninja bulunmakta,ama aküye birşey olacağından dolayı endişeleniyorsanız osramın beyaz ışığı var 15yada 17 lira,ilerde bir gün alıcam normal farımdan sıkılmayı bekliyorum

ejloverde de olması lazım beyaz far
Bende Osram'in motor icin yapilan "Night Racer" serisi beyaz ampullerden var ama fiyati normal beyazlarin bir kac kat ustunde. Ama memnunum. Bir de sarsinti nedeni ile zirt pirt patlama riski yok :cat: