Yav Ahmet kardeşimGürol abi 29 nisan buluşmasına gelmiyormusun sen?!!!!!
Sen gel hele sıraya girip osmanlı yadigari elini öpmek isteyenler varmış bakyükselen seslere kulak ver azcık heeeee
![]()
Başlıklara bakıyorum da (son 2 gündür)
- Motorumu çalmaya kalktılar, koştum dayak yedim
- Minibüsçü beni dövdü ne yapmam gerek?
- Sezonun ilk sopasını attım...
Anlaşılan yaz sezonu tam anlamıyla açılmış... Hayırlı uğurlu olsun :mrgreen:
Gürol abi geçmiş olsun bu arada... :cat:
Yav Ahmet kardeşim
başta İrfanım olmak üzere koraydı sendin f54 tü falan derken
hepinize armut odunu dayanmazki beee
hangibirinizi dövecem şaşırırım oralarda ben
zor iş zooorr
Temelinde çok doğru bir davranış değil tabi ki ama insan gibi söyleyince bir şeyin farkettirmeyeceğinin kanaatini getirdiyseniz ki getirmişsiniz iyi olmuş ellerinize sağlık. Eğitim gibi olmuş
Yav Ahmet kardeşim
zor iş zooorr
yalanın babaannesi.
trafikte adam dövecek daş....a sahip olan adam gelip burda başlık açıp şöyle adam dövdüm böyle adam dövdüm diyecek kadar küçülmez. bence sopayı yedikten sonra işyerine dönen adamın psikolojisine daha çok benziyor bu hikaye. roller değişmiş tabi. niahahaa
yalanın babaannesi.
trafikte adam dövecek daş....a sahip olan adam gelip burda başlık açıp şöyle adam dövdüm böyle adam dövdüm diyecek kadar küçülmez. bence sopayı yedikten sonra işyerine dönen adamın psikolojisine daha çok benziyor bu hikaye. roller değişmiş tabi. niahahaa
aynen abi banada öyle geldi
yalanın babaannesi.
aynen abi banada öyle geldi
Yokbe ilkay üstadZippir hizini alamadin galba!
coluk cocuga bari sarma yahu![]()
zippirim das yerinde agirdir.Yokbe ilkay üstad
DAŞ.. atıyorum sadece )
abi benden ne istiyon ki anlamadım vallaha ben yapmadım abi gözünün çapağını yiyim:salut:Yav Ahmet kardeşim
zor iş zooorr