Annem için B rh (+) kan lazım.....

Arkadaşlar yarın Dr.siyami ersek kalp hastanesinde,hem by pass hem kalp kapak değişimi yapılacak olan annem için B rh + kan lazım.Maalesef ellerinde olan tüm kanı (102 ünite) bir hastaya verdiklerinden bu grupta kan mevcut olmadığından aynı gruptan istiyorlar.takas yapamıyorum.

ve bana esas lazım olan taze kan ihtiyacında hazır bulunacak en az 2 kişi lazımdı bir kişi hallettik.kadıköy civarında oturan - çalışan va 15 dakika içinde siyami ersek hastanesinde olabilecek biri olursa orada beklemesine de gerek yok,ihtiyaç halinde çağıracağız.

Gün içerisinde ise 7 ünite kan vermemiz gerekmekteymiş,saat 3'e kadar uğrayıp verebilecek arkadaşların işi en fazla 10 dakika süreceğini söylediler (mesai yüzünden kolaylık sağlarız dendi bana).

Kan verebilecek arkadaşlar bana buradan yada telefondan dönebilirse,bizim kan bankasına kanı bulduk diye garanti vermemiz gerekmeteymiş.aksi halde ameliyata alınamıyor.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Coşkun TIKIZ: 0535 733 37 97

kardeş şimdiden geçmiş olsun, A +pozitif benim, uysaydı seve seve verirdim, Allah yardım eylesin .

kardeş şimdiden geçmiş olsun, A +pozitif benim, uysaydı seve seve verirdim, Allah yardım eylesin .

sağolasın ferhat hepimiz A+ ailede annem ise b+

hiç birimizde yok:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

7 ünite kandan 2 ünite temin edebildik hala....arayıştayız

geçmiş olsun Coşkun
benim kan orh+ aslında güzel kan derler ama kolestrol yüzünden almıyorlar kanımı.
hayırlısı kanı tutan arkadaş çıkar elbet.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi geçmiş olsun.Kan grubum tutmuyor ama destek vermek istedim.

Twitter üzerinden mesajlar daha hızlı yayılıyor bence orayı da dene.

Tekrar geçmiş olsun.

benim kanım tutmuyor zaten ameliyatlı olduğumdan veremiyorum...... ama hemen çevreme bakıyorum çoşkun abi.... geçmiş olsun...

büyük geçmiş olsun, umarım kısa sürede bulunur. ameliyatlarıda başarılı geçer inş

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Çoşkun abi, umarım ihtiyaç olan kan en kısa zaman bulunur ve annen sağlığına kavuşur.
MT facebook grubunda konuyu paylaşacağım.

geçmiş olsun Coşkun abi Allah acil şifalar versin annemize.benimkide tutmuyor maalesef...

abi çok geçmiş olsun.kadıköyde tanıdık var 1-2 kişi.ama kan grubu tutmuyor.inşallah yarına kadar bulabilirsin.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler,

taze kan için lazım olan 1 kişiyi bulamadım hala....

diğer sayı tamam gibi

Abi geçmiş olsun.

Farklı kan getir uyumluyu götür durumu olsa orayı kana bulardık ama malesef A(+).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar