Suzuki Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sucuğunuz sarkıyor biliyorum :p

Ama işlerimin başlaması dolayısı ile ilgilenemiyorum. Birkaç güne toplanacakmış. Yan kapaklar ve jantlar da boyanmış. Toplama işi bittikten sonra profesyonel resimlerini buraya koyacağım. :)

sevgilerimle, :rendeer:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hadin yahu...çatlamaya başladık...:)

beyler motor sanırım yarına bitiyor. şase boyası jantlar ön kavalların boyası herşey bitmiş durumda.

arka dişlinin 39 olduğunu farkettik. orjinal 42 dişlisini bulduk ve taktık. büyük performans artışı bekliyoruz.

son durumu yazarım sizlere, elveda :rendeer:

beyler motor sanırım yarına bitiyor. şase boyası jantlar ön kavalların boyası herşey bitmiş durumda.

arka dişlinin 39 olduğunu farkettik. orjinal 42 dişlisini bulduk ve taktık. büyük performans artışı bekliyoruz.

son durumu yazarım sizlere, elveda :rendeer:

Hımm... Şimdi makina serileşecek biraz daha :) Ama benim peşimden gelemezsiniz yine de ümitlenmeyin :p

Hmmmm....

Bitmemiş orjinal debriyaj balataları,
K&N Performans filtresi.
Yağ soğutma kiti.
İridyum bujiler.
İyi ayarlı karbüratörler.
Performans eksozu.

Açıkçası bende senin pek şansın olcağını zannetmemekteyim ağabey :p

Hmmmm....

Bitmemiş orjinal debriyaj balataları,
K&N Performans filtresi.
Yağ soğutma kiti.
İridyum bujiler.
İyi ayarlı karbüratörler.
Performans eksozu.

Açıkçası bende senin pek şansın olcağını zannetmemekteyim ağabey :p

AH benim canım yaa :) Pek bir gaza gelmişsin olm sen.. Sen git patronun gelsin :p

1- VAR
2- VAR
3- SU SOĞUTMA :D
4- VAR
5- BİZZAT TARAFIMDAN
6- 7BİNE KADAR OLAN BEKLEMEN BİTTİ ŞİMDİ HEP HIZLANACAKSIN :) AMA KAWADA ÖYLE BİR BEKLEME ZATEN YOK xD

Resimler gelicek sabırlı olunuzzz :p

İlkan bey büyük harfle yazmak forumda bağırmak sayıldığından sizi esefle kınıyorum ! :p

Lütfen İ AR fayfhandırınızı alınız marmarise geliniz. draga davet ediliyorsunuz ! :p

Resimler gelicek sabırlı olunuzzz :p

İlkan bey büyük harfle yazmak forumda bağırmak sayıldığından sizi esefle kınıyorum ! :p

Lütfen İ AR fayfhandırınızı alınız marmarise geliniz. draga davet ediliyorsunuz ! :p

Marmariste yol mu var oolm :) uçtan uca 6 ya takmam anasını satıyim :D
Siz gelin İzmit'e burda çok yol var yankees.. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Arka dişliyi 48 yaparız aĞa maksat kalkmak son sürat değil :)))))))

52 yap kanka kross yaparken faydası büyük :D :D :D :D :D

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

selam millet... bugun bi arkadas la.. motora topcase baglantı aparatı yapptık.. honda cbf150 nin orjinal demirini bi iki dokussla gs500 e uydurabildik.. maliyet 40 tl.. resimlerde adım adım ve bitmis hali mevcut..

Kendi motorumu sattım, hedef piayasa düşünce xt 660 :))) elimde yüklü miktarda 0 ve 2. el yedek parça mevcuttur.özelden ulaşabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar