oo kanka o ses esd lerde var diyorlar şöföre ayar vermek için ybr yi tasarlayanlar icad etmişön lastiğe bi çivi daha batarsa mislen yaparımolum şu lastikler benim işimi görüyor şimdilik gereksiz harcama olur hem askerlik hem evlilik arifesındeyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
kanka benim kontağı çevirince 3 kere dum tıs dum tıs diyoneden yapar kı
![]()
[url]http://f1204.hizliresim.com/w/t/4vv4l.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
görünmüyor mu adamım attım hepsiniiyi bak olum bu motora askere gitmeden sana verecem motoru taktım kafaya
![]()
![]()
ne soracakmışım ona,başımın etini didikledi ybr ybr diyealeykum selam hoşgeldin..fatihe sor fiyatını kardeşim ben bilmem o bilir motor onun![]()
selam YBR camiası günaydın diyeceğim ama ben okuyana kadar sayfaları saat 12 olmuş Fatih azdırma şu ekmek arasını şimdi resim doldurur siteyi..durmuş geliyormusun köfte partisine 3 kağıtçı.durmuş maşallah diyeceğiz ama resimler pek görnmüyor yani neye maşallah diyeceğiz ki![]()
fatih beni ybr almaya ikna ettiağustos basına kadar beklemeye vaktin varsa sana uyarsa satarım ama önce tanışmamız lazım biz öyle herkese motor vermiyoruz![]()
fatih beni ybr almaya ikna ettişimdi sen de kendi mötürünü almak için ikna etmelisin ki,işin çok zor çoooook:queen:
kısmet ihtiyar bi aksilik olmaz ise gelmeyi düşünüyorumselam YBR camiası günaydın diyeceğim ama ben okuyana kadar sayfaları saat 12 olmuş Fatih azdırma şu ekmek arasını şimdi resim doldurur siteyi..durmuş geliyormusun köfte partisine 3 kağıtçı.
:queen::queen: face demi okudun Şenol abi ben paylaşmıştım :queen: bende epey ölçtüm başparmağımı ama itiraf edeyim :queen:Bir yazı okudum öldüm ya
-Bir insan saçının 3Kg ağırlığı kaldıra bileceğini
-Uyluk kemiğinin betondan daha sert olduğunu
-Bir penisin insanın başparmağının 3 katı olduğunu
-Bir yiyeceğin mideye yedi saniyede indiğini
-Kadın kalbinin erkek kalbinden daha hızlı attığını
-Bir insanın dengede durabilmesi için 300 den fazla kasının çalıştığını
-Kadınların bu yazının tamamının okuduğunu
-Erkeklerin ise hala başparmağına bakmakta olduğunu
Biliyormuydunuz?? hala gülüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
ya varya AĞIR ŞEREFSİZ bunlar ya heriflerin işleri güçleri yok nelerle uğraşıyorlar
Selam Ybr kullanıcıları, 2012 kasasını almayı düşünüyorum. Şehir içinde kullanacağım, sizce artçı ile motorun performansı nasıldır. Dik yokuşlarda tıkanır kalır mı.
2 kişi şehir içinde sıkıntı olmaz ama yokuşlarda nazlanıyor 2 kişi binince ama tıkanıp kalmazGüncel.. Ybr dostları..