Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vallaha kanka sen bilirsin ben orj takılmayı severim ybr mühendisleri ngk cr6hsrtyhkdmd vkb bkgbgmb :queen: bu modeli koymuşlar bende başka model kullanmam:p
lan oğlum değişen bişi yokki ha bide o söylediğin buji eski modellerde kullanılıyor yenisi şu :CR7HSA bu normal buji 5 TL ,buda iridyum CR7HIX 20 TL zaten okusaydın biraz geride yazmıştım buji değiştirdim diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

ya ihtiyar zaten 10 kuruş yakıyor motor o buji 80 kuruş mu yaktıracak..dün aksam koydum işte bujinın resmini..pırıl pırıl..fuzuli masraf o..
kıyamadığın gözün gibi baktığın motoruna bir 20 TL verip kaliteli buji takmakmı senii rahatsız ediyor bu bir çelişkimidir .:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 cclik bir motorsiklette ne kadar performans attırabilir ya da ne kadar yakıtı düşürebilir mr şenol tetik abi..çok sey değişebileceğini sanmıyorum..zaten bujim üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor tüm yakıtı tamamen yakıyor..gerçekten çok seyın değişeceğine inansam alıp takarım

hpim0001rc.jpg
buranın sağ alt tarafı S.A.T. eğitim merkezi kavak kalenin ilersi
hpim0002.jpg
hpim0003t.jpg
hpim0004b.jpg
hpim0005f.jpg
hpim0006w.jpg
hpim0007.jpg
hpim0008k.jpg
buradan sonra ise poyraz köye doğru uzadık orada kaleye çıktık manzara harika
hpim0009h.jpg
hpim0010y.jpg
hpim0011t.jpg
hpim0012z.jpg
hpim0013j.jpg
hpim0014.jpg
hpim0015s.jpg
hpim0016k.jpg
hpim0017.jpg
hpim0018a.jpg
poyraz kaleden sonra da öğrendiğim kadarıyla kurtlar vadisi çekimleri için yapılmış olan ve normandiya çıkarmasındaki delhizlere benzeyen karargaya indik ilginç biyer !
hpim0019ql.jpg
hpim0020x.jpg
hpim0021.jpg
hpim0022j.jpg
hpim0023d.jpg
hpim0024.jpg
hpim0025f.jpg
hpim0026u.jpg
hpim0027b.jpg
hpim0028v.jpg
hpim0029n.jpg
hpim0030d.jpg
hpim0031v.jpg
Koray bakbakalım burayı hatırlaya bilecekmisin
hpim0032c.jpg
hadi ben söyleyeyim poyra mendirek:thumleft:
hpim0033.jpg
hpim0034y.jpg
hpim0035m.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

125 cclik bir motorsiklette ne kadar performans attırabilir ya da ne kadar yakıtı düşürebilir mr şenol tetik abi..çok sey değişebileceğini sanmıyorum..zaten bujim üstüne düşen görevi hakkıyla yerine getiriyor tüm yakıtı tamamen yakıyor..gerçekten çok seyın değişeceğine inansam alıp takarım
aslanım 9200 küsürde buji değiştim motorun sesi bile değişti sen ne konuşuyosun haaa bide şimdi sen ben bu resimleri göremiyorum diyeceksin adım gibi eminim bizahmet bi internet cafeye gidiver ben sana parasını veririm :queen:

dürümdöner.................... sana hakaret söz konusu.......

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

senol birgün birlikte gidelim buralara.............

Forumdan Uzaklaştırıldı
o birsey diyorsa vardır bir bildiği..

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:53 ----------

geçen pazartesi depoyu tamamen boşalttım kmyı sıfırladim..bir hafta içerisinde tam 119 lira 70 kuruşluk benzın aldım..motor 963 kmde yedek depoya geçti..yedektekı benzın de tamamen bitene kadar kullanıp yolda kalana tamamen yedek depo dahi bitene kadar benzın almayacağim şuankı hali 124 kuruş yaktığını gösteriyor..bakalım yedekte kaç km yapacak? bütün yol şehir içi bol yüksek devirli olarak geçti..

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:32 ----------

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
benzin sorunum yok da bir haftalık ortalama yakıtla tam net olarak tüketimi hesaplamak ayrı bir keyif ramazan..kı benım sürüşüm epey bir agresif..o halde tam ne kadar yaktığını görmek istiyorum..ben bu halde 115 kuruşa düşürürsem yakıtı koray 85 kuruş anca yaktırır motora:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------

yedek depo ile kaç gider bu zıkkım 50 gider mi? hiç denemedim yahu

döner ben ankara gezimde 60 gitmiştim ama ben genelde sakin kullanırım..dahada gidiyordu... 560 km gitmiştim birinde bir depo ile ..sedat ve nurhanda benle birlikte gezideydik... eminim 30 daha giderdi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
sakin olamıyorum yani motorla alakalı birsey değil ben ayaklarımın üstünde iken bile pek durmam durduğum yerde..50 km gitse yeter benim için..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben senden büyüğüm o nasıl olcak:):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
anlıyorum seni evlat:)

harbi yaw ne günlerdi... o zaman faks çok yaygın değil.. mail kullanılmyor denecek kadar az... gümrük tırlarını çıkarmak için edirne istanbul tapa gaz giderdik.. gebze gümrük ile ikitelli arasında günde 20 sefer yaptığımız olurdu.. parayı koyacak yer bulamazdık.. 6 ayda motor pert olurdu.. sabah çıkardık akşama bin bakımını yapardık.. bir avuç kurye idik... hey gidi günler hey.. ehliyet yok tyaş yok ama soranda yoktu....

dürümdöner.................... sana hakaret söz konusu.......

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------

senol birgün birlikte gidelim buralara.............
sen hele bi iyileş başım üzerinde yerin var ..

---------- Mesajlar birleştirildi 24-04-2012 - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23-04-2012 23:49 ----------

evet gelelim bu günkü geziye kimseyi bulamadım gezecek bende dedim tahir beykozda yok akbabaya gitmiştir oradada yok dedim hava iyi rivaya kaçmıştır bulamazsamda bi dolaşır gelirim bastırdım riva'ya riva girişinde yakaladım çay içiyordu oturduk biraz yürü fener yapalım çay içeriz dedi tamam dedim benzinim yok akbabadan alalım dedi olur dedim benzinciden çıktık aaa adam beykoza doğru gidiyo zor durdurdum nereye dedim şileye dedi o nereden çıktı dedim hani fenere gidiyorduk ben sana şile fener dedim diyo yürü dedim şilede oturduk çay içiyoruz ben açıktım dedim fırından simit aldım yiyiyorduk yürü rava'ya gidelim tavuk kanat alıp mangal yapalım dedi hayda dedim şimdi riva'dan geldik hadi bastırdık riva'ya yolda polonezköyde çay molası verdik oradan bastırdık riva'ya nevaleyi aldık arkadaşıda mangalı yakmış yaptık tavukları yedik bi güzel çay diye tutturdular hadi riva merkeze geldik oturduk çaylarımızı içtik ve eve geldiğimde saat 11 i geçiyordu iyi gezdik beaaa :queen:

evet gelelim bu günkü geziye kimseyi bulamadım gezecek bende dedim tahir beykozda yok akbabaya gitmiştir oradada yok dedim hava iyi rivaya kaçmıştır bulamazsamda bi dolaşır gelirim bastırdım riva'ya riva girişinde yakaladım çay içiyordu oturduk biraz yürü fener yapalım çay içeriz dedi tamam dedim benzinim yok akbabadan alalım dedi olur dedim benzinciden çıktık aaa adam beykoza doğru gidiyo zor durdurdum nereye dedim şileye dedi o nereden çıktı dedim hani fenere gidiyorduk ben sana şile fener dedim diyo yürü dedim şilede oturduk çay içiyoruz ben açıktım dedim fırından simit aldım yiyiyorduk yürü rava'ya gidelim tavuk kanat alıp mangal yapalım dedi hayda dedim şimdi riva'dan geldik hadi bastırdık riva'ya yolda polonezköyde çay molası verdik oradan bastırdık riva'ya nevaleyi aldık arkadaşıda mangalı yakmış yaptık tavukları yedik bi güzel çay diye tutturdular hadi riva merkeze geldik oturduk çaylarımızı içtik ve eve geldiğimde saat 11 i geçiyordu iyi gezdik beaaa :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar