Polonyadan selamlar

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle motorsiklete bu kadar gönül veren arkadaşlarla bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Forumunuza yeni üye oldum. Daha öncede birkaç konu için girmiştim fakat üyelik bu güne kısmetmiş. Herkese hayırlı ve kazasız sürüşler diliyorum.

Hoş geldiniz..kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...iyi forumlar.

Yok evliyim burda. Ayrica bachelor degree yapiyorum. Wroclaw da misiniz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------

hosgeldin bende sinirdan alt komsundayim =)
Djnkt cok guzel bir sehir kismetse seneye 3 4 gunlugune gelicem.

Benim de kız arkadaşım Polonya'lı daha önce 2 kez Krakowa gittim hala aklıma geldikçe ordaki gece hayatı partiler falan içerlerim :pale:
Polish candır yahu neyse hoşgeldin dostum :wiinkk:

Moderatör
Hosgeldiniz. Orada motosiklet kulturu nasildir, fiyatlari ne alemdedir, benzin ne kadardir ogrenmek isteriz :)

Yok evliyim burda. Ayrica bachelor degree yapiyorum. Wroclaw da misiniz ?
.

ben erasmus yapmıştım bir kaç yıl önce Wroclaw'da Akedemia Economiczna'da,en yaşanılabilir şehridir muhtemelen Polonya'nın ,benim de çok güzel anılarım var oradan bana kalan ,diğer şehirlerine oranla oldukça motorcu vardı diye hatırlıyorum ,sanırım ikliminin yumuşaklıgıyla da alakalı olabilir .

ben erasmus yapmıştım bir kaç yıl önce Wroclaw'da Akedemia Economiczna'da,en yaşanılabilir şehridir muhtemelen Polonya'nın ,benim de çok güzel anılarım var oradan bana kalan ,diğer şehirlerine oranla oldukça motorcu vardı diye hatırlıyorum ,sanırım ikliminin yumuşaklıgıyla da alakalı olabilir .

Wroclaw guzel bir yer fakat cok kucuk 1 2 ay insanin gozuna hos gelebiliyor ama uzun donemli sıkıcı bır yer. Wroclawdan ziyade Krakow daha bi gusel seneye oraya tasinmayi dusunuyorum zaten. Hem insanlari biraz daha kulturlu hemde tarihi bir yer insallah tatil icin bir gun gelirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

Hosgeldiniz. Orada motosiklet kulturu nasildir, fiyatlari ne alemdedir, benzin ne kadardir ogrenmek isteriz :)

Hosbulduk Tskler. Burasi soguk bir memleket oldugu icin motorsiklet sayisi pek fazla degil turkiye ile karsilastirilmaz anca yazlari toplasan 20 30 tane gorebilirsin . Fiyatlar tr ye gore biraz daha ucuz ama aklinizda delice rakamlar olusmasin 2 3 milyar belki ucuzdur. Ama arabalar icin aynisini soyleyemem. Ki suan renault megane 2 almayi dusunuyorum 2004 model fiyati 6 milyar. benzin lt 1 euro sanirsam tl de 2.5 falan yapiyor. Ben avusturalyada bulunmustum orada cok daha komik rakamlardi. Sanirsam 0.9 $ 1.2$ gunune gore degisiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar