İzmir-Kaynaklar 4cross keçi patikalarında

güzel bir günün ardından iyi bir gün bitimi :cat: helal size devamını bekliyoruz :wiinkk:

geçtiğimiz her yerden NX250'geçerdi abi, bence bir hafta sonu sende gel artık abi

sayende enduro aramaya başladım zaten benide YOLDAN çıkaracaksın sonunda :queen:

cross alacağım ama ölmüş bitmiş bir çinli arıyorum..sayenizde bende cross cu olacağım.. güzel bir gün olduğu fotolardan belli...

helal sana cengiz abim, işte bu.
hiç olmadı 2-3tl lik çinli bişeyler alırsın, düşer kalkar acımazsın, hem parçada ucuz

son zamanda yollarda karşılaştıklarımızdan sonra dağların daha sakin olduğunu düşünmeye başladım :queen: tüm AYILAR TİLKİLER ÇAKALLAR asfalta inmiş :pr: HUZUR DAĞLARDA :cat::rendeer::flower:

Süper gazlamışsınız Tekeriniz düz bassın...
teşekkürler babaduru.

cross alacağım ama ölmüş bitmiş bir çinli arıyorum..sayenizde bende cross cu olacağım.. güzel bir gün olduğu fotolardan belli...
teşekkürler Ramço, çinli candır :)

son zamanda yollarda karşılaştıklarımızdan sonra dağların daha sakin olduğunu düşünmeye başladım :queen: tüm AYILAR TİLKİLER ÇAKALLAR asfalta inmiş :pr: HUZUR DAĞLARDA :cat::rendeer::flower:
evet cengiz abi, enfazla düşer biryerini kırar incitirsin ama üzerinden bir kamyon geçme riski yok. huzur da, eğlencede dağlarda ENDURO da :)

Takip ediyorum sessiz sessiz, , , iç geçiriyorum...
yazık sana syanur :)
neyse allahtan enduro sezonu kapandı yağmur çamur bitti. yaz bittikten sonra satar RT'yi alırsın bir cross motor
şimdilik çin min, ilerde en iyilerine bineriz inşallah.

Ya RT ile de oraya buraya gitmeye karşı değilim. Çok sert olmadığı sürece arazi içinde dolaşmak iyi oluyor. Ama kimseler yok gibi burada...

Oradaydık sizi hayranlıkla izledik.. En son dereyi falan geçmiştiniz :cat:
kusura bakmayın hocam çıkaramadım??
durup konuştukmu, yoksa uzaktamıydınız??

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

arkadaştaki fotolarda geldi

birde bu kareden, yol bitti geriiiii marşş

yerdeki çam iğneleri arka lastiği sağdaki uçuruma çekiyor

aha yakalandım :) debelenmekten sucuk gibi oldum, içimdeki atleti çıkardım

patikadan çıktıktan sonra tekrar bir mola

Eray ve Bilal abiye ziyaret

arkadaşlarının mekanında motorlarına bakım yapıyorlar. söküp roplamışlar bile

yol gene bitti :)

Bir gün...
Biz de istiyoruz, hemen şimdi :queen:
Bir gün, biz de...
Ben de istiyorum yaaaaa ::saskin::

Alıyorum len bende alıyorum cross arkadaşlar kafaya koydum yeter yaa can cektire cektire bi tarafım düşecek vallaha :D şu zevki benimde yaşamam lazım CRF 250 l ye ne dersiniz??

İzmir İl Temsilcisi
Konu acıcık hortlamış 1.5 senelik konu.

Lakin hortlatmaya degecek bir konu :)

crossculuk ap ayrı bir önem kazandı benim için. Dogayı ve topragı sevmek motorculuk aşkıyla beraber crossculuk anlamını kazanıyor ..

250 cc yamaha enduro bende istiyorum. İmrendim sizlerden. Satan varmıııııııııııııııııııı? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar