Size kolay gelsin

üye olduğumdan beri neredeyse her gün girmeye çalıştığım forumdan son zamanlarda gördüğüm kişilerin fikirlerine saygı duyulmaması sürekli insanları ezme isteği (bana kalırsa ego tatmini ) kırıcı söz ve davranışlar yeni üyelere çok kötü davranılması vb... konulardan dolayı biraz ara vereceğim foruma bir süre veda edeceğim kendinize iyi bakın kalın sağlıcakla

bu kadar alıngan olma. Ben düstüğümü yazdım biyere adam dalga geçiyo bide güneşlenseydin diye hazır yatmışken. Ne yani hemen pes mi etmek lazım? Zaten burda kimse kimseyi zorla tutmuyor. neyse sevigiyle kalın.

ya haklısın ama ben buraya strese girmek için milletin ego tatmini için girmiyorum sadece bi olaydan değil bu bayağıdır gözlemliyorum yeni üyelere yapılanlar bile gözüme takılıyo artık sadece tek olay değil yani hepsinin birleşimi ego tatmin etmek veya strese girmek kavga etmek istemiyorum biraz uzaklaşıyım iyi olur diye düşünüyorum

Pireye kızıp yorgan yakılmaz ama karar sizin. Diyeceğimi yanlış anlamayın ama eğer böyle bir başlık açarakta ara veriyorsanız arayı hemen verin.

bak şöyle diyeyim. Bi konu açtığında, veya okurken, veya yazdığınla dalga geçilirse uğraşma, kafaya takma görmemezıkten gel. Veya gerçekten çok rahatsız olduysan, şahsına bi hakaret vs. Allta mesajı şikayet et butonu var. Şikayet et adminler kurar disiplin kurulunu, cezasını verir :)

haklısın bazı insanlar sadece mesaj kasma derdinde olduğndan ne dediğini bilmiyor ama it ürür kervan yürür

Arda arkadaşın dediği gibi pire için yorgan yakılmaz
şahsına yönelik bi durum olmadıkca kafana takma herşeyi

mLh

haklısın bazı insanlar sadece mesaj kasma derdinde olduğndan ne dediğini bilmiyor ama it ürür kervan yürür

Arda arkadaşın dediği gibi pire için yorgan yakılmaz
şahsına yönelik bi durum olmadıkca kafana takma herşeyi

Bu konuda haklısın ve bu tür gerçekleşen post'larda hiç hoş olmayan tavırlar sergilenip devamıda eksik kalmıyor. Bende kendimi bu forum'un bir ferdi olarak sayıyorum kendimi yalnız neredeyse hiçbir konuya post atmışlığım yoktur (zorunda olmadıkça).

şikayet bütonu yeşillik olsun diye durmuyor hocam :) kullanın basın rahatsız oluyorsanız :) ama sonra yöneticiler mesajda bir sıkıntı görmezse ozaman durum tamamen sizden kaynaklanıyor denilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar