olur aga sen yaparsında olmazmı satmaktan vaz geçtin sanırsam nasıl oldu?
adamım b ir gün inş gelirssin acele etme..iyi bakalım sana hayırlı işler... geçen hafta niyetliydik hava rahat bırakmadı..
ama geleceğim yanına bu sefer sen müsait değilsin.. nasıl olacak bu iş anlamadım.. iş yerinde müsaitsen oraya gelirim sıkıntı yok yani
kanka o kadar çok favori yaptımki meger ne kadar pilaka ruhsat sorunlu alet varmış bakalım bu hafta belli olacak ak koyun kara koyun gitmezsem alcam bi motor öyle..
Herkeze iyi akşamlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Yamaha ybr 125 2008. Model motorum var yakıtı şu anki güncel benzin fiyatına göre. 10 tl benzinle 65 km yol yapıyor normalmi diğer kullanıcılar yakit sarfiyatlari normalmi
olur aga sen yaparsında olmazmı satmaktan vaz geçtin sanırsam nasıl oldu?
kanka ailem satma dedi, tabiri caizse geri vites yaptıbende 3-5 gün daha ilanı kaldırmadım sonra işler iyice ciddi oldu ve ilanı çektim..
ama ne takas teklifleri geliyo aklın durur.. hepsi atv scooter .. para veren yok :queen:
benim tvs de öyleydi yaw.. para verende çıktı ama en sonunda ben dellendim.....
fiyat kırmamı isteyen çok oldu kanka ..
ama üstündeki navigasyonu falan zaten 350 TL .. al ben yemedim sen ye ..
millet öpecek adam arıyor.. benim zaten satmaya niyetim olsa , koruma demirine kadar sökerim..
motoru sıfır aldığımda nasıl aldıysam o şekilde veririm yani... aksesuarlı motor bu güne kadar hiç satmadım..
sadece cbf i shad çanta ile birlikte verdim.. kilidi bozuktu bide cbf 500 yakışmadı diye yani.....
beyler sizde iş yok ben ilana koydum millet takas istemiyor aga çuvalla para verelim diyenler bile oldu ama satmadım siz satmayı bilmiyorsunuz ki![]()
cbf i neden sattın sen.. kaç model kaç bindeydi.. bi resmini atsana bakalım...
beyler sizde iş yok ben ilana koydum millet takas istemiyor aga çuvalla para verelim diyenler bile oldu ama satmadım siz satmayı bilmiyorsunuz ki![]()
abisi sen birşey alıp satacağın zaman yanında ben olayım gerisine karışma yani..aynen senin yanında biz iş yapmayız olum.. allah çene vermiş sana gerisini boşvermiş.... :queen:
kanka ya 2006 yada 2007 idi yanlışım olmasın mavi olandı.. o dönemde bende şimdiki gibim foto makinaları falan yoktu.. şimdi resmi çekiyon atıyon bilg.
daha geçen sene aldım makine.. şimdi çekip çekip atıyom![]()
ben çok severim kanka öyle abuk subuk şeyler teklif edenleri hoşuma gider onlar belki kendince dalga geçiyolar bende bende onlarla dalga geçiyom büyük baş teklifi geldimi sana koyun falan :queen:
sen işi biliyorsun... ismin yeter fatih...
koray acıdım haline.... bende fotoğraf makinesi vardı ama çekmeye eriniyordum...
yaw bakma bu bi kültürdür .. o kültür bende yok.. hiç foto çekmem ben nelere nelere para veriyorum daha geçen sen aldım birtane.. toplasan 30 tane fotom yoktur bilgisayarda :queen:
160 gb diyer pc de .. bundada en az 40 gb vardır galiba....
offff diyorum ne yapmışın sen yahu... benim baktım katıldığım gezilerde paylaşılan fotoları hep kopyalamışım.. 170 küsür tane :queen::queen: