Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

işte dedim ya bulmak lazım çok zor lakin :(

Ferlessboy şanslıydı arkadaşı ilgilendi,eğer yaptırdığı motoru hala sorunsuz çalışıyorsa usta iyi iş çıkarmış demektir,acaba eod için bi fiyat alabilirmisin?

bende şanslıydım çünkü sağolsun ismail abi çok büyük yardımlarda bulundu bana. inşallah eod'a da yardım eden biri çıkar..

valla geçen gün gördüm geziyorlardı cocuk tanıdı durdu yenı kasa cbr 125 ve mat hyo geçen yaz yaptırmıstım hala tık yok çok güzel sorunsuz biniyormuş..dediğim gibi usta var kendini usta zanneden var.biz 2 tekere canımızı emenat ediyoruz bu yüzden her ustaya güvenmem...

merhaba
2012 model kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olucak

öncelikle motorum:
resim 1:
[url]http://img33.imageshack.us/img33/5937/dsc00696x.th.jpg[/URL]
resim 2:
[url]http://img805.imageshack.us/img805/2849/dsc00689bb.th.jpg[/URL]
resim 3:
[url]http://img35.imageshack.us/img35/7944/dsc00688db.th.jpg[/URL]

selenin kilidi yokmu ? benimkinde yokda acaba herkesin mi öyle merak ettim
[url]http://img687.imageshack.us/img687/2007/dsc00692vo.jpg[/URL]

bana 2011 in kullanma klavuzunu göndermişler onda arka selenin içinde gözüküyo ama baktım
benimkinde gösterilen yerde öle bi şey yok yüklediğim resimde de (yükleyebildiysem)gözüküyo arka selenin kilidi var sağında da bizim oturduğumuz selenin vida yeri
acaba vidalamamız mı gerekiyo hiç kullanmıcakmıyız ?
seleyi çekince direk çıkıyo ???
normal mi bu ???
bide
[url]http://img205.imageshack.us/img205/7925/dsc00694h.th.jpg[/URL]
[url]http://img856.imageshack.us/img856/3194/dsc00695a.th.jpg[/URL]

bu iki resimde görülen (inş görülür) kablolar normal mi yani sarkmaları ilerde bi sorun çıkarır mı yoksa kendi imkanlarımla sabitlemelimiyim ?

biliyorum biraz evhamlıyım ama yeni hevesi işte insanın kafasına takılıyo :D

yardımcı olabilirseniz sevinirim... :)

bu arada resim yüklemişken sticker sorumu yeniliyim: kanuni yazısını sökersem iz kalırmı çirkin gözükür mü ?

dostum benimde 2011 ve aynı selenenin arkadasında eski kasalarda vardı açma düğmesi oturduğun selenin altında tornavida ile vidaları sağlı sollu açarak açıyorsun eskisi gibi kolay değil açmak

Motoru apartmanın icinde sıfır yanaştırma cabaları :) (Dükkanın önüne kapıyı kapatıcak şekilde park eden insanımızı sevgi dolu cümlelerle anıyorum)

Şu motorun deposuna hastayım ya :)

4qxd5.jpg

Böyle amatör resimlerle olmuyo biliyorum.
Motoruda bu gün cok güzel temizledim, icteki en ince kablosuna, ayaklıkların yaylarına kadar, hazır böyleyken yarın bi sahile inip sağlam bi fotoraf cekimi yapıcam bi aksilik cıkmasssa ve hava güzel olursa...
Ali gelene kadar kurutmayalım buraları, o geldikten sonra zaten sorun yok :)

boşver takma kafaya herkes kendine uygun olanı alsın :cat:

yok kardeşim cbr250yi kullandım baya bi olmadı ısınamadım ama tekrar söylüyorum bi japon kalitesi farkı var alette o bir gerçek.ama racing e gösterişi için biniyorum zaten hyonun üstünede su dökebilen 250cc yok he R6 falan katarsak olaya o zaman belki ama bi çok düşük model 600lükten daha iyi tasarımı var aletin

Gösteriş konusunda r1 le r6 yı saymassak eğer, bütün 600 cc ve 1000 cc racinglerden daha güzel bence de :).Hele arkadan ve yanlardan.Önden o kadar iddalı değil.Daha doğrusu arkadan ve yandan kaslı ve yırtıcı duruyo, önden ise sade, modern, nezih, sakin :)

arkadaşlar şu 2 motor arasında kaldım http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...temiz-6500-km-de-hatasiz-250-r-83145345/detay biri bu bunu çok beğendim ama renk olarak hoşuma gitmedi diğeri ise bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-masrafsiz-82801138/detay/ bunun rengi çok hoşuma gitti ama modeli düşük ve bişi sorcam beyaz ibreler 2009 da çıkmamışmıydı? salı günü kesin olarak 2 sinden birini almayı düşünüyorum kısmetse.

Bence 2010 modeli al motor görünürde çok temiz km orjinal gibi duruyor bence rengi fazla takma kafana alışırsın @unnamed motoruda aynı renk canlı görünce belki fikrin değişir. Ben gri rengini gördüm bence çok şık duruyor.

arkadaşlar şu 2 motor arasında kaldım http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...temiz-6500-km-de-hatasiz-250-r-83145345/detay biri bu bunu çok beğendim ama renk olarak hoşuma gitmedi diğeri ise bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-masrafsiz-82801138/detay/ bunun rengi çok hoşuma gitti ama modeli düşük ve bişi sorcam beyaz ibreler 2009 da çıkmamışmıydı? salı günü kesin olarak 2 sinden birini almayı düşünüyorum kısmetse.

O beyaz ibreli motoru bende almayı düşündüm.
Normalde o gösterge sadece 2009 ve 2010larda var.
adamı da arayıp sordum hatta, "2008 sonu 2009 model araçlar cıkıyoya, o mantıkla gelmiştir, ama 2008 model olarak geçmiştir artık nasıl olduysa" diyo.
Hatta ben "şase no, plaka tutmazlığı falan olmasın" diyede sormuştum acık acık.Gayet mantıklı bi cevap vermişti, hatta istersen servise gider baktırırız falan da diye eklemişti.

Diğer ilan icin ise, rengi sevmemişsen naapcaksın.Bu racing motor, gösteriş işi, zevk işi, motoru park ettiğinde, dönüp 3-5 dakika izliceksin :) . Yani bence sırf ürün/fiyat oranı cok iyi diye rengini sevmediğin bi motor alınmaz, yani ben almam.Hatta sevmediğimi bırak, asıl istediğimi bulana kadar almam, gerekirse motorsuz kalırım genede almam.

O beyaz ibreli motoru bende almayı düşündüm.
Normalde o gösterge sadece 2009 ve 2010larda var.
adamı da arayıp sordum hatta, "2008 sonu 2009 model araçlar cıkıyoya, o mantıkla gelmiştir, ama 2008 model olarak geçmiştir artık nasıl olduysa" diyo.
Hatta ben "şase no, plaka tutmazlığı falan olmasın" diyede sormuştum acık acık.Gayet mantıklı bi cevap vermişti, hatta istersen servise gider baktırırız falan da diye eklemişti.

Diğer ilan icin ise, rengi sevmemişsen naapcaksın.Bu racing motor, gösteriş işi, zevk işi, motoru park ettiğinde, dönüp 3-5 dakika izliceksin :) . Yani bence sırf ürün/fiyat oranı cok iyi diye rengini sevmediğin bi motor alınmaz, yani ben almam.Hatta sevmediğimi bırak, asıl istediğimi bulana kadar almam, gerekirse motorsuz kalırım genede almam.
haklısın aynı şekilde düşünüyorum bende hiç almam daha iyi aradım konuştum banada aynı şeyi söledi bi sıkıntısı yok gibi salı günü gidip bakıcam bakalım inş. bi sorun çıkmazda elim boş dönmem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haklısın aynı şekilde düşünüyorum bende hiç almam daha iyi aradım konuştum banada aynı şeyi söledi bi sıkıntısı yok gibi salı günü gidip bakıcam bakalım inş. bi sorun çıkmazda elim boş dönmem.

o ilanda mutlaka hata vardır..model yılını yanlış yazmış olabilir..arayıp sorduğunda kaç model olduğunu söylerler..

o ilanda mutlaka hata vardır..model yılını yanlış yazmış olabilir..arayıp sorduğunda kaç model olduğunu söylerler..

İlanda hata yok, motorun ruhsatında 2008 model yazıyo.

Hocam konuyla ilgisi yok ama aman diyim, motoru cok beğensen bile kendini belli etme, alttan al, tok alıcıya yat, sağlam bi pazarlık yap.Direk motoru beğenip kesin alıcı olduğunu belli edersen, pazarlık payını minimum tutar adam. :)

aynen 2008 yazıyormuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

İlanda hata yok, motorun ruhsatında 2008 model yazıyo.

Hocam konuyla ilgisi yok ama aman diyim, motoru cok beğensen bile kendini belli etme, alttan al, tok alıcıya yat, sağlam bi pazarlık yap.Direk motoru beğenip kesin alıcı olduğunu belli edersen, pazarlık payını minimum tutar adam. :)
cepteki para belli zaten :D tel. pazarlık yapmadım. ilanda pazarlıksız felan yazmış ama bütçem belli yani en fazla 6500 verebilirim. detay için teşekürler :cat:

aynen 2008 yazıyormuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

cepteki para belli zaten :D tel. pazarlık yapmadım. ilanda pazarlıksız felan yazmış ama bütçem belli yani en fazla 6500 verebilirim. detay için teşekürler :cat:

O adam biraz tok satıcıya yatan birisi ama ilanıda 1 yıldan fazladır yayında anasını satiyim :)
O yüzden 6 bucuğa cok rahat alırsın diye tahmin ediyorum.Sonuçta motor başında işler değişir.Ama hedefin o olmasın düşürebildiğin kadar düşürmeye bak.
Bu arada bu model karışıklığı olayını kafana takıyomuş gibi falanda yapabilirsin.

ogi

O adam biraz tok satıcıya yatan birisi ama ilanıda 1 yıldan fazladır yayında anasını satiyim :)
O yüzden 6 bucuğa cok rahat alırsın diye tahmin ediyorum.Sonuçta motor başında işler değişir.Ama hedefin o olmasın düşürebildiğin kadar düşürmeye bak.
Bu arada bu model karışıklığı olayını kafana takıyomuş gibi falanda yapabilirsin.

ilanın sahibide bu sitedeymiş daha yanına gider gitmez o fiyata vermem diomuşş :queen:

Almaz olur biter dicektimki, cevabı kendisi verdi zaten.
Her zaman demişimdir, bu işte önemli olan para, para varsa motor işi kolay, beklersin beklersin kafana yatan motor düşünce alırsın.
Ben kışın alcaktım ucuz olur diye hiç düşmedi valla, dedim almam olur biter.2006-7 model bitik motorlara 4500-5500 tl vercek halim yok.Tam sezon acılmaya yakın(bu aybaşında), tam istediğim alet düştü, hatta adam ilanı verdiği gün almaya gitcektim, ertesi gün üniverste sınavı vardı (ygs), dedim şimdi rüzgar yiyip hasta olmayalım ayaküstü.Adamı aradım yarın gelicem dedim, ertesi günde sınavdan cıktığım gibi gittim direk anlaştık zaten.

Son düzenleme:
kırmızı beyaz muhteşem duruyor. ama hyosung un resmi sitesinde bile yok hala. türkiyeye geleceğinden eminmisin. kasinski diye brezilyaya özel yapmıs olmasınlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar