AKIRA Hayranı, Kaneda’nın Motosikletini Tasarlamış

1334136897.jpg

AKIRA Hayranı, Kaneda’nın Motosikletini Tasarlamış

Canlı çekim Akira hayranların gönlündeki orijinalin yerini asla tutamaz ama Shotaro Kaneda’nın bu kırmızı motosikletinin gönüllere gireceği kesin.

Masashi Teshima tarafından yedi yılda yapılan ve 121.000 dolara mal olan bu kopyayı Akira’nın yaratıcısı Katsuhiro Otomo da resmi olarak kabul etti. Motosikletin sahibi Masashi Teshima otizmli çocuklara yardım derneği adına para toplamak ve bu konuda duyarlılığı arttırmak için bu harika motosikletle Japonya’yı bir uçtan bir uca geçiyor.

Bu yolculuğunu Tokyo’da sonlandıracak. Motosiklet Tokyo’da ziyaretçilerin fotoğraflarını çekebileceği Otomo sergisinde yerini alacak. Sergiden elde edilecek gelir geçtiğimiz sene yaşanan deprem ve tsunami mağdurlarına yardım etmek için harcanacak.

Akira’nın canlı çekim versiyonu “yapım aşamasına” gömülmüş olsa da, Kaneda’nın güzel motosikletine biraz daha bakıp keyiflenebiliriz.

Bu resimleri bize ulaştırdığı için Kotaku’ya teşekkür ederiz. Akira’yı kısa bir özetle hatırladıktan sonra resimlere bakabilirsiniz:

Gizli bir askeri proje Neo-Tokyo’yu tehlikeye sokar. Motosikletçi bir çete üyesini ise ancak iki çocukla bir grup psioniğin durdurabileceği öfkeli ve doğaüstü güçlere sahip bir psikopata dönüştürür.

akira-bike-2.jpg

akira-bike-1.jpg

akira-bike-3.jpg

akira-bike-4.jpg

Alıntıdır.
KAynak: http://divxplanet.com/icerik/114/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Tebrikler, gerçekten oldukça iyi olmuş... Altındaki amaç da bir o kadar anlamlı.

Konu da eski Akira kullanıcı adıyla, Ertuğrul Öz'ü hatırlatmış oldu bir kere daha, onun için de ayrıca teşekkürler...

Tebrikler, gerçekten oldukça iyi olmuş... Altındaki amaç da bir o kadar anlamlı.

Konu da eski Akira kullanıcı adıyla, Ertuğrul Öz'ü hatırlatmış oldu bir kere daha, onun için de ayrıca teşekkürler...

Ben de ilk onun profil resminde görmüştüm. Ilgili sitede haberi görünce paylaşmak istedim, biraz aceleye geldi, konuyu aç dediğim an da bilgisayarımı kapatıp çıkmak zorunda kaldım. Biraz edite ihtiyacı var :) Rica etsem youtube linklerini video şekline getirebilir misiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar