Merhaba,
Dünkü fırtınada motor park halindeyken düşmüş ve sağ aynam kırıldı. Aynaların fiyatlarını bilen var mı acaba? Ya da aynaları değiştiren arkadaşlardan satmak isteyen varsa alabilirim.
Görünürlük açısından öyle işe yarar,ama davara fark etmez.fark etsinler diye ne takarsan tak davar gene görmez yada görmemezlikte gelir.
Akşam kavşakta 200 metre öteden süratli geldimi görup korna ve sellektorler uyarı yapmama ragmen yola atlayan sürücüye selam olsun.
Ben solu 57 ye almistim. AMA heryerde yok, fabrikada da yoktu, anes in istoctaki yerinde buldum.Merhaba,
Dünkü fırtınada motor park halindeyken düşmüş ve sağ aynam kırıldı. Aynaların fiyatlarını bilen var mı acaba? Ya da aynaları değiştiren arkadaşlardan satmak isteyen varsa alabilirim.
Uzun yolda lastik tamir köpüğü ve zincir yağı gerekiyor nekadar uzun yol yapacağınızada bağlı değişir
saolasın bakalım biraz 2.ele yöneldim gibi fakat istanbulda tricolor satan yok olanda sıfır fiyatı istiyorGecen haftaya kadar tam da senin icinde bulunduğun durumdaydım. Ben de tricolor istiyordum ve Nisan sonunu bekliyordum şans eseri anes motoru aradığımda birkaç gün icinde geleceklerini söylediler ve gecen hafta satın aldımancak alırken ben tabi taksitli anlaştım. Oraya gittiğimde o gün peşin fiyatına taksitli cekim kampanyasinın da bittiğini ancak 3 gün önce anlaştığımız icin 9900 10 Taksitle aldım. Fakat ben ordayken arayanlara 9900 peşin 10300 taksitli fiyat demeye başladılar. Artık sezon tamamen açıldığı icin cok da indirime gitmiyorlar. Tahminimce 9750 nakit fiyata ancak bırakır anes motor bana da o fiyatı söylemişti. Allah sabır versin beklemesi cok zor
![]()
Merhaba,
teknik bir hata yüzünden aynı postu iki keregirdim..
Yenisini almayın derim ben, benim de kırıldı ve kaynak yaptırdım 20 tl tuttu bi de siyaha boyadılarMerhaba,