Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda Forza 250
Selamlar
Motosikleti ile uzun yol yapan arkadaşlar var mı ?
Önerileri, (yanlarına alması gerekli gördükleri malzemeler, deneyimler gibi ..) nelerdir ?

Uzun yolda lastik tamir köpüğü ve zincir yağı gerekiyor nekadar uzun yol yapacağınızada bağlı değişir

Yeni motorunuz hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah.[/QUOTE]

İyi dilekleriniz için çok sağolun. Hepimizin tekeri düz bassın...selamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------

http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB burası benim sayfam, mayıs ayında gezi planlamalarına başlamayı düşünüyorum. İstanbuldaki arkadaşları toparlayabilirsem keyifli geziler yapabiliriz :)[/QUOTE]

pol@ris bende alıştım artık ağrımıyor. gezi planınız için uygun zamanım olursa mutlaka katılmak isterim. fan kulübe katılacağım size mesaj atarım.

Akşam kaşıntısı tutdu gün 3 saat ince temizliğe rağmen yağmurda kullanmayı çok seviyorum ya :)

538436_2963467930566_1377633630_32116235_551382987_n.jpg

Ve akşam bayadır düşündüğümüz american park yaptık motorlara normal kontak açıldığında sinyaller kısık bir şekilde yanıyor sinyal verdiginiz zaman normal canlılıgında yanıyor.Sadece önlere 5 saat uğrastık ama deydi :)
Arka sinyallere halimiz kalmadı onlarıda başka akşama :)
Fotolardan pek belli olmuyor renkler birbirine girmiş ama şöyle bişey oldu.
472448_2965095291249_1377633630_32116620_1423195706_o.jpg

Parkları yanık giden araçları sürücülerinden dolayı çok sevmem ama motorda arka ve ön sinyallerin sürekli yanması güvenlik için gerekli özellikle koyu renk motorlarda. geçe araba kulllanırken yanımdan siyah beverly 250 geçiyor gölge gibi...

Geçen hafta akşam üzeri yağan sağnak yağışa yakalandım kot ve yazlık kıyafetlerle. ıslandım ve hava serinledi eve 20 km var. basın ekpres yolunda görüş mesafesinin de azalması ve güvenlik sebebiyle 60 km/s hızda sürüyorum. o göz gözü görmeyen yağmurda inatla orta seritten 90-100 le giden gavatlar var. görüş çok zayıf. Bunlar beni görmeyip vurabilir diye hızı arttırsam fren mesafesi ve görüş yüzünden daha tehlikeli olucak .dörtlüyü çok aradım en sağ şeritten sağ sinyalimi uyarı olarak yaktım ve öyle devam ettim. Sapaklarda diğer sinyal:) sonra yine sağ sinyal...Yusuf yusuf geldim:pl:

Görünürlük açısından öyle işe yarar,ama davara fark etmez.fark etsinler diye ne takarsan tak davar gene görmez yada görmemezlikte gelir.

Akşam kavşakta 200 metre öteden süratli geldimi görup korna ve sellektorler uyarı yapmama ragmen yola atlayan sürücüye selam olsun.

Merhaba,

Dünkü fırtınada motor park halindeyken düşmüş ve sağ aynam kırıldı. Aynaların fiyatlarını bilen var mı acaba? Ya da aynaları değiştiren arkadaşlardan satmak isteyen varsa alabilirim.

Merhaba,

Dünkü fırtınada motor park halindeyken düşmüş ve sağ aynam kırıldı. Aynaların fiyatlarını bilen var mı acaba? Ya da aynaları değiştiren arkadaşlardan satmak isteyen varsa alabilirim.

geçmiş olsun ben olsam hiç yenısı ıle uğraşmam 600 rr aynası alır takarım zaten çifti 45-50 tl arası bir şey sanırım forumda takanda vardı yanlış hatırlamıyorsam hem orjınalı uzun aynı boynuz gıbı ama karar sizin tabi

cümleten günaydın cbrmania'lar :mrgreen: lütfen motorsiklet düşmanlarına dikkat edin kullanırken.ben motorumu beyaz karbon kaplatıp ön tekeri beyaza, arkayıda siyaha boyatmaya karar verdim.hayata geçirdiğim zaman(tabi geçirebilirsem) fotoları burada paylaşacağım.

Sercan Ben O sürücünün ben taaa amk kkk şerefsizin yüzünden yandaki arabanın sıçrattığı su kask vizörden içeri girdi.

Görünürlük açısından öyle işe yarar,ama davara fark etmez.fark etsinler diye ne takarsan tak davar gene görmez yada görmemezlikte gelir.

Akşam kavşakta 200 metre öteden süratli geldimi görup korna ve sellektorler uyarı yapmama ragmen yola atlayan sürücüye selam olsun.

Merhaba,

Ben solu 57 ye almistim. AMA heryerde yok, fabrikada da yoktu, anes in istoctaki yerinde buldum.

Uzun yolda lastik tamir köpüğü ve zincir yağı gerekiyor nekadar uzun yol yapacağınızada bağlı değişir

Volkan,sen şu fardaki iki küçük lamba için hangi tür ampul aldın ? Dipsiz çift duy ledli olanlardan mı ? Bende xenon taktırdımda sarılar çok kötü gözüküyo

Arkadaşlar bugün depoyu fulledim 233 km 8.73 litre benzin aldı 41 tl. İyi mi ki sizce :) ? 200 km falan sakin kullandım hep şehir içi şehir dışı karışık

Gecen haftaya kadar tam da senin icinde bulunduğun durumdaydım. Ben de tricolor istiyordum ve Nisan sonunu bekliyordum şans eseri anes motoru aradığımda birkaç gün icinde geleceklerini söylediler ve gecen hafta satın aldım :) ancak alırken ben tabi taksitli anlaştım. Oraya gittiğimde o gün peşin fiyatına taksitli cekim kampanyasinın da bittiğini ancak 3 gün önce anlaştığımız icin 9900 10 Taksitle aldım. Fakat ben ordayken arayanlara 9900 peşin 10300 taksitli fiyat demeye başladılar. Artık sezon tamamen açıldığı icin cok da indirime gitmiyorlar. Tahminimce 9750 nakit fiyata ancak bırakır anes motor bana da o fiyatı söylemişti. Allah sabır versin beklemesi cok zor :)
saolasın bakalım biraz 2.ele yöneldim gibi fakat istanbulda tricolor satan yok olanda sıfır fiyatı istiyor :)

Merhaba,

Yenisini almayın derim ben, benim de kırıldı ve kaynak yaptırdım 20 tl tuttu bi de siyaha boyadılar :)

Arkadaslar sol arka kucuk sela alri bagasinn oldugu kisimdaki grenaj ne kadar bilgisi olan varmi sol arka grenaj bir kere daha sormustum ama lazim k.bakmayin yoruyorum. :)

Bende fırtına maduruyum,motor yattı.Kuyruk grenajında biraz derince çizikler oluştu,hatta boya kalktı diyebilirim aynı zamanda kafa grenajındada çok küçük kusurlar var.Bunu nerelerde yaptırabilrim.Sonax,autoking tarzı bir yerde yaptırsam çokmu kazıklarlar.Oto yıkamacılarda filan yaptırsam yapabilirlermi.Baştan söyleyeyim pasta cılayla olacak gibi durmuyor,kısmen boya gerekebilir.Şimdiden teşekkürler...

Rüzgarlı havalarda motorunu açık alana park edenler için küçük uyarılar; honda cbf 150'lik kullanırken kış şartlarından korumak için motorun üzerin branda ile örtüyordum. Rüzgar sağlam esince brandayı şişirip motoru devirmişti. CBR 250'liği alınca bu motor ağır dedim, kalın bir branda aldım ve gergi lastiği ile brandanın her tarafından sıktım. branda hiç şişmemesine rağmen rüzgar sağa doğru yine yelken etkisiyle devirdi. Allahtan branda kalın olduğu için hasarsız atlattım. Anladım ki rüzgar çıkınca branda koymayacağız. Bu nedenle hava durumunu sürekli kontrol ederim, fırtına uyarısı varsa hemen brandayı devre dışı bırakıyorum. İkinci bir çözümde rüzgar şartlarında motorun sağ tarafına duvara gelecek şekilde koyup motoru viteste bırakıyorum. yan ayağın ters istikametini sağlama almak gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar