Uzun Yol Düşüncem ve Önerileriniz için bir başlık

Zonguldak tarafına sapmışken, Amasraya'da uğramalısınız kesin.Orada TTK'nın misafirhanesi var eğer konaklama niyetinde olursanız.

samsun bafraya uğrarsan muhteşem bi kuş cenneti var 100 metre sağın deniz 100 metre sol tarafın uçsuz bir göl ikisinin ortasından gidiyorsun muhteşem bi manzara pirinç tarlaları vahşi atlar turnalar balıklar yeşillik muhteşem bi yer

Super Moderator
Karadeniz civarlarında rotaya katkım bulunamayacak ama, Marmara'ya girişte, Adapazarı civarından yine Karadeniz'e dokunup oralar görülebilir. Bir taraftan da o taraftan gelsen, aşağıların; şu anki rotadan gelsen sahil şeridinin görülmesi gerekecek, eksik kalan da İstanbul civarındaki turlarla halledilir artık.

Herşeyden öte tarih konusu hoşuma gitti benim, bir tanışmışmışlığımız da, çok bir diyaloğumuz da yok ama; benim yokluğuma gelse ve olası bir tanışabilme fırsatını kaçırsam üzülürdüm. :)

Allah kazasız belasız yolculuğunu tamamlamayı nasip etsin. ben gidip göremedim sen bizim yerimize gez gör bol bol da fotoğraf çek. şimdiden yolun açık olsun. rota üstünde sana tavsiye edebileceğim yerler bilmiyorum ama dönüş rotanı farklı seçip gezip göreceğin yerleri artıra bilirsin.

Zonguldak tarafına sapmışken, Amasraya'da uğramalısınız kesin.Orada TTK'nın misafirhanesi var eğer konaklama niyetinde olursanız.
teşekkürler kardeşim ama ben otel düşünmüyorum çadırla çıkacam yola çok büyük bir ihtiyacım olmadığı sürece kamyoncu duraklarında duş imkanı var genelde onun dışında pek yatacak yer sorunu olabileceğini sanmıyorum

Yolunun üzeri sisdağı vardı ben gitmedim ama uzaktan cok güzel gözüküyordu.

teşekkürler kardeşim ama ben otel düşünmüyorum çadırla çıkacam yola çok büyük bir ihtiyacım olmadığı sürece kamyoncu duraklarında duş imkanı var genelde onun dışında pek yatacak yer sorunu olabileceğini sanmıyorum

Çadır derseniz Amasra'nın yakınlarında bir plaj var denizi kumu çok güzeldir orada yazın hep çadırla kalır gelen insanlar.

Amasra'nın dışında bir de Safranbolu'yu önerebilirim ki siz eklemişsiniz sanırsam.Batı Karadeniz'de pek gezilecek yerler yok bu söylediklerim dışında.

hayırlı yolculuklar...antalyaya sıra geldiğinde buralardayım...

Bak yaa. Unutmuşsun önerimi :)
Samsundan sonra sinop üzerinden kastamonu yolundan git diye önermiştim:)
Samsun - Amasya arası çok kötü rezalet. Sinop üzerinden gidersen cillop gibi yoldan gidersin. Sinopa geçerken dağyolundan gidiyorsun dolambaçlı molambaçlı çok güzel. Sonrasında Sinop Kastamonu arası paso yokuş aşağı :)

Zenon'un tavsiyelerine uy beraber gittik o yolları süper bir geziydi. Senin yolun uzungölden başlayan versiyonu diyebilirsin

Bu da sis dağından bi manzara
mountain0148nc.jpg

Samsun - Amasya arası çok kötü rezalet. Sinop üzerinden gidersen cillop gibi yoldan gidersin. Sinopa geçerken dağyolundan gidiyorsun dolambaçlı molambaçlı çok güzel. Sonrasında Sinop Kastamonu arası paso yokuş aşağı :)

Zenon'un tavsiyelerine uy beraber gittik o yolları süper bir geziydi. Senin yolun uzungölden başlayan versiyonu diyebilirsin

http://img391.imageshack.us/img391/7915/mountain0148nc.jpg

Acele edelim zaman kaybetmeyelim diye gitmedik sonra samsunda bir suru zaman gecirdik keske gitseymişiz :D

http://img391.imageshack.us/img391/7915/mountain0148nc.jpg
bak buraya kesin giderim

Yolun düşerse temmuzun yedisinden sonra ordudayım. Gelirsen garaj muhabbetide yaparız :)

sağol abim ellerinden öperim
Olcan abi tanışmayı bende çok istiyorum sizinle

VIA

Tarihleri denk getirebilirsek birlikte çıkarız yola bende Ankaraya gideceğim. Birde asfaltamı işiyon ne yapıyon profil fotonda :farao:

geçler inşallah temmuz 2 de yola çıkıyorum artık duruma ve maddi duruma bakarak karar verecem

otopsici . giderken rota veremem ama dönüşte eğer buralara uğrarsan ( 68 aksaray ) ve cumartesi pazar ayırırsan sana zevkle rehberlik yapabilirim . 8 - 10 tane kilise kocaman bir kanyon ( ıhlara vadisi ) bi sürü şapkalı kaya ( peri bacaları ) eski bir krater ( hasan dağı) ve o kraterin altında balık ikram edebilirim. :)))

yolun açık olsun . geçtiğin heryere bizlerdern selam götür . lastiklerine kaskına zeval gelmesin. selametle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar