[MT İzmir] 20 Nisan Cuma "Dikdörtgen Masa Şovalyeleri" Buluşması - Teras Cafe

Moderatör (forrap)
[MT İzmir] 20 Nisan Cuma "Dikdörtgen Masa Şovalyeleri" Buluşması - Teras Cafe

MT İZMİR - 20 NİSAN CUMA DİKDÖRTGEN MASA ŞOVALYELERİ - TERAS CAFE Buluşması

Herkese merhaba,

Toplantının başında ufak bir servantla başlayıp,sonunda up uzun bir yolu andıran ekli ve dayanışma içerisindeki masaların etrafında buluşmak üzere,

Bu hafta da yazlık mekanlara geçiş yapmadan önce MT İzmir olarak cuma günü Teras Cafedeyiz.

Müsait olan,gelemek isteyen herkesi bekliyoruz..

Tarih : 20 Nisan Cuma
Saat: 19:30 ve sonrası
Buluşma Yeri : Bornova - Teras cafe

Buluşma yerinin krokisi (Karmacoma ya tekrar teşekkürler :cat: ) ;
teraskrokimtzmir0611200.jpg

Görüşmek üzere :cat:

Son düzenleme:
Super Moderator
Açmasanıza birader sezonu... :p

Bütün kıskanacağım il grupları benim en yoğun olduğum haftada mı gezer, tozar, buluşur...:) İzmir'i ayrı özlemişim, Teras'ı ayrı özlemişim, karmacoma'yı ayrı özlemişim zaten. :)
Kısa zaman sonra görüşmek üzere...

Moderatör (forrap)
Yağmurlar olmasaydı şimdi kaçıncı gezimizi yapıyor olacağımızı bilebilmek için muhasebeci tutardık Olcan'ım :p

İzmir'de seni özledi :)
En kısa zamanda görüşürüz umarım :cat:

Super Moderator
Muhasebeciyle uğraşmayın, ben burada kıskançlıktan tek tek sayardım hepsini :p

CNN alt yazı geçti şimdi, İzmir'de şiddetli yağışlar haziran başına kadar sürecek diye, şu buluşmayı o zamanlara mı ertelesek ne?:p O zamana kadar otursun herkes evinde. :)

Moderatör (forrap)
Buluşmaların en hasını o güne saklarız Olcan,sana rezerve ederiz :)
Sıkıntı yok..
Kalmalı malmalı,en temizinden yaparız bişeyler.

Cuma akşamı kısmetse tam kadro Terastayız,haftasonu gezisini de dört gözle bekilyoruz:cat:

Hadi bakalım Cumaya görüşürüz... Tuncerim Mod'um yuvarlak masa lazım bize, daha samimi olur :))

Cuma günü, aramıza yeni katılan Hüseyin beyide getiririm büyük ihtimal. Cuma akşamı görüşmek üzere hoşça kalın dostça kalın:cherry::cat:

Şehir dışında olmamdan dolayı buluşmayı 2 gün farkla kaçırıyorum. İlerleyen günlerde sizlerle tanışmayı çok isterim.

Cuma günü, aramıza yeni katılan Hüseyin beyide getiririm büyük ihtimal. Cuma akşamı görüşmek üzere hoşça kalın dostça kalın:cherry::cat:
Evet motokurt sensiz toplantılar sönük geçıyor,seni de aramızda görmek isteriz,özellikle serkan Erhan abimde gelsin diyor:queen:

Son düzenleme:
Cumaya görüşmek üzere arkadaşlar... :) Hem gezi hakkında da görüşmüş oluruz :queen:

Evet motokurt sensiz toplantılar sönük geçıyor,seni de aramızda görmek isteriz,özellikle serkan Erhan abimde gelsin diyor:queen:
Serkan cığımıda çok özledim geliyim bir görüyüm barii:cherry: Kabataşlı öyle ast solistler gibi geç gelmeyin saat sekizde orda olun ama :thumleft:

Ben Cuma akşamı sohbete şöyle bol köpüklü orta şekerli bir Türk Kahvesiyle başlamak niyetindeyim :cat::thumleft::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar