supermoto versiyonunun dişlileri ile oynarsan 130-140 kmleri görürsün oynamadan da görürsünde yüksek devirlerde aşırı titreşimli olur. Zaten bu hızlarda da çok güvenli değil. Makinanın amacıda uzun yol kullanımı değil zaten. krosu geç sm versiyonuda yüksek hız için değil şehir içinde yüksek, çabuk hızlanan, hafif, kıvrak bir motor istiyosan al. Ama asyaya da uyuz oldum neden eski versiyonunu getiriyorlar ki 2011den sonra çıkan versiyonu varken!!!evet ama düz bir otoyola çıkarsam da yavas gitmesi iyi olmaz zten dişsiz olarak alacağım.
... Ama asyaya da uyuz oldum neden eski versiyonunu getiriyorlar ki 2011den sonra çıkan versiyonu varken!!!
Bence bu far tasarımı daha modern ayrıca ben sm yi asfaltta kullanıcam diyenler için bu jant güzel bir seçenek acaba bu versiyonun gelmesi için hepimiz mailmi atsak asya motora![]()
Satıcı olan Asya motor olduğu için TR ye eski modelleri geliyor olabilir mi meselaAdamlar mail okumaktan acizler orası ayrı da, bu yeni modellerin (yada eski model) orjinal kaynağı neresidir? Hangi isimle aratıcaz nette? Yeni modellerde teknik değişiklikler var mı acaba?
Motor sizce sağlammıdır asya motor diye markasını kötülüyorlarda hiç asya motor kullananda bilmiyorum nasıldır iyimidir ??
Dün asyamotoru aradım motosikletin mayıs sonunda en geç haziran başında geleceğini söylediler. Umarım doğrudur.
Resim çekip paylaşmazsan darılırım![]()
2 zamanlı 400lük cross alıp Sm çevirecem arkadaş 50 hp![]()
Acaba bizim asyaya 2 zamanlı 30-40 hplik bir motor yüklesem , hava filtresi filan ne olur acaba motor bulma şansımız var aslındaaynen bende tam olarak olebirsey dusunuyorum ancak bana plakalu lazim yaz bitsin kisa dogru bi rx 135 den crf gorunumlu supermoto yapicam madem onlar getirmiyor 6000 e bende kendim toplar ona binerim