Hayırlı olsun.İlerleyen zamanlarda yakıt,hız,vites geçişleri vs. bilgilenridirsen sevinirim.Güle güle kullan arkadaşım
eyvallah teşekür ederim . galiba antalyada bu motoru kullanan ilk ben oldum
Hayırlı olsun.İlerleyen zamanlarda yakıt,hız,vites geçişleri vs. bilgilenridirsen sevinirim.Güle güle kullan arkadaşım
görünmüyo fotoğraflar...
Valla gercekten çok guzel duruyor.. Ayrıca yakından gormedim ama baya da kaliteli işçilik var gibi gorunuyor. Sele altı eksoz falan çok hoş..
Titreşim ne alemde acaba?
Bir de takıldığım iki nokta var,
- gerçekten itecekli bir motor mu var bu aracın üzerinde öyle birşey yazmışlar önceki sayfada :S
- Arkaya çanta demiri nasıl takılacak acaba? Çantasız motor olmaz ki(
Ya şu motoru kullanıpta bilgileri paylaşacak kimse yokmu ? sürati nedir, titreşim nasıldır. torku ne alemde.. lütfenn
Merhaba, güle güle kullanın. Merak ettiğim, titreşim var mı motorda?
Örneğin yanda gördüğün örgülü demir görünümündeki bölümler hep plastik.![]()
tam da tahmin ettiğim şeydi.
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan alanyadasın gördüğüm kadarı ile gezersen pazarları bizim grup var gezebiliriz gezi olunca![]()
eee ne kadar ekmek o kadar köfte)
---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
eyvallah teşekür ederim. aynen alanyadayım, işler yüzünden pek gezilere katılma fırsatım olmuyor. Ancak geceleri çıkıyorum dışarı . inş fırsatım olurda katılırım bende.
motor çok güzel duruyor
senin de belirttiğin gibi altındakinin kanuni olduğunu bilerek güzelce rodajını yaparsan
agresif kullanım yerine zorlamadan sakin kullanırsan inş.sana uzun yıllar hizmet eder.
hayırlı uğurlu olsun
eyvallah teşekür ederim. Kesinlikle katılıyorum ...
yarın falan daha açıklayıcı bir video eklerim . hem alacak ve görmeyen arkadaşlar fikir sahibi olur. Bütün ayrıntıları çekerim.
Hocam video ne oldu merakla bekliyoruz.. Özellikle göstergeleri merak ediyorum bir de motorun motor kısmının sesini..
Bir de o.celi mesajda yazmıştım a gözden kacmis sanırım.
Bu motorun motoru itecekli mı yoksa üstten eksantrikli mı? Bi yerde itecekli diye okudum inanamadım da..
Bitirmek diye birşey yokki sürekli üretiliyor. Tercih meselesi adam her tür motoru üretir almak isteyen hangisini tak derse onu takar.Valla ayıp yaaa... Motorun her tarafı 21. Yüzyıl çizgisi taşırken git 1950 lerin teknolojisi itecekli motor koy.. Dayaklik bunlar valla.. Üstelik ellerinde üstten eksantrikli motor olduğuna da eminim buna koyacak... Kesin elinde kalan itecekli motorlari bitirmek amaçlı yapılmış birşey..